"Mami, te urasc !"
Raspunsuri - Pagina 4
fdoina spune:
da, mie imi spune des ca ma uraste...cel mare e mai diplomat, dar si lui ii mai scapa
fi-miu e de acum adolescent si odata ne-a zis (mie si lu tat-su) "o sa vi-o platesc candva":D]
cea mare i-a spus ieri la cea mica "daca ma spui la mamaie, o sa plece ingerasul de langa tine " si a mica s-a infuriat "ii urasc pe ingerasi si o urasc pe mamaie"
ps. si pe cuvant ca uneori cand astept la pediatru urasc si eu pe toata lumea
szivarvany spune:
Tare mi-a placut pies-ul Doina, adica da, si mie mi se mai intampla sa iubesc, sa urasc, sa simt de toate si zau ca nu ma simt aiurea ca le simt.
Nu stiu dc ar fi interzis sa simtim ura, daca chiar o simtim.
La noi episodul urii nu s-a mai repetat, deocamdata
Sunt sigura ca vor mai fi nemultumiri si se vor mai vocifera cu patos ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
rrox3 spune:
Stefanya iti multumesc
Nu stiu cat de bine ma pricep, dar imi dau silinta sa ii inteleg, fie ei mari sau mici.
Referitor la enurezis, eu nu neg ca pot exista si cauze medicale, dar de foarte multe ori sunt cauze emotionale. Fireste, copilul nu le poate controla, nu hotareste in mod constient si rational sa faca pe el, e o decizie subconstienta. Ca si somatizarile.
Eu nu as exclude niciodata aceasta posibilitate daca ar fi vorba de copilul meu. Fiindca oricat de sigur ai fi pe tine ca parinte, e foarte posibil sa nu-ti dai seama ce mecanism declansezi tu sau altcineva din anturajul copilului, mecanism care poate duce la enurezis.
Si asta nu inseamna ca medicul nu va gasi o cauza. Sa nu ma intelegeti gresit. Subconstientul nu e chiar magic, actioneaza prin parghiile controlate de el, una din ele e dozajul hormonal, de exemplu. Pentru ca asta e rolul lui: sa regleze functionarea organismului.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
rrox3 spune:
Daria
bineinteles ca daca simtim ura, asta e, nu avem nici un motiv sa nu o recunoastem. Pur si simplu exista.
Eu puneam sub semnul intrebarii ura fata de propriul copil (sau orice copil...). Adica ma indoiesc foarte tare ca simte vreo mama ura fata de fiica sau fiul ei, mai degraba numeste in mod eronat "ura" o enervare, exasperare, intoleranta de moment.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
gaia.nevia spune:
Daria, mie nu mi s-a intamplat inca asta. Teo e mic, abia doi ani si cinci luni.
Dar, citindu-te pe tine si ce s-a mai scris, nu m-ar mira sa se intample.
Acum cateva zile, scos din fire de Teo, bunicul i-a strigat furios "nu te mai iubesc, nu te mai iubesc deloc, sa stii"..."pentru ca... nu.... si nu..."
Teo nu cunoaste cuvantul "ura". Dar stie ca mami il iubeste mult, intotdeauna, la fel tati, iar el ne spune des "te iubesc", si cateodata, cand mai avem suparari sau situatii tensionante vine sa se asigure "mami il iubeste pe Teo?" foarte mult "tati il iubeste pe Teo? da, foarte mult, "Radu il iubeste pe Teo?" si apoi ne ia el la rand Teo o iubeste pe mami, pe tati, pe Radu...
Ei, dupa episodul cu bunicul m-am chinuit ceva sa-i spun ca il iubeste, pentru ca intreba mereu "da si Nicu te iubeste?" si ca doar a vorbit aiurea, pt ca era foarte suparat 

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
szivarvany spune:
Noi am depasit deocamdata cuvantul "ura" pe care sigur nu l-a aprofundat, si acum sunt "rea" pentru orice nu-i fac pe plac sau nu se intampla si ea vrea neaparat in acel moment.
Si mereu ii spun, da mami, si eu te iubesc si o apuca furiile si-si pune mainile in san imbufnata ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
Apanda spune:
Fetita mea de 4 ani, se supara foarte repede pe noi, pe mine, pe tatal ei, pe vreo matusa sau pe vreo bunica, dar nu este nici un bai ca ii trece. Ideea e ca nu zice te urasc, ci zice ca nu n mai iubeste decat asa scurt si ca numai vb cu noi. Ce e rau ca il bate pe fracsu care e mai mic ca ea de 2ani. Si cand ma vede suparata ma intreaba de ce nu-i zambesc, pentru ca atunci cand ii zambesc stie ca o iubesc.
szivarvany spune:
Noi avansam ![]()
Acu` 2 seri am fost "cel mai rau parinte din lumea asta"
pt ca am rugat-o sa nu mai danseze cand o scapa pipi ci sa mearga la wc ![]()
I-am raspuns ca si eu o iubesc foarte mult. Drept urmare a doua zi dimineata, cred ca a regretat pe undeva si nu mai vroia sa ma lase sa plec la servici 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
crinuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rrox3 Daria bineinteles ca daca simtim ura, asta e, nu avem nici un motiv sa nu o recunoastem. Pur si simplu exista. Eu puneam sub semnul intrebarii ura fata de propriul copil (sau orice copil...). Adica ma indoiesc foarte tare ca simte vreo mama ura fata de fiica sau fiul ei, mai degraba numeste in mod eronat "ura" o enervare, exasperare, intoleranta de moment. Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) |
Exact asta vroiam si eu sa spun. Sunt sigura ca nu simtiti ura, ci nervi, suparare, iritare, saturatie, dar NU URA!
Crinuta si
RayanFara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta