Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 8
mvb spune:
Vorbaretelor, in ritmul asta pana plec la 4 tre sa mai fac un capitol![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Lucru`.....verific dosare, fac adrese
nu, ca voi taca-taca![]()
vorbaretele
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo cum fato la sapa? pai ce ai laptopul cu tine pe camp? sau te conversezi cu noi dupa tel? |

ma descurc cum pot...dar sincer nush daca merge de pe tel sa intri pe site
habar n-am daca se poate ,, Asa zic yo la munca ""sapa""Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
aleesicoo spune:
eu acum pap un copanel
sa ma mai inveselesc nitel
daca nu e bb in burtica macar sa fie mancarica
...las Mvb ca recuperezi tu si mai ales cand o sa fii
o sa stai in medical si o sa tot vb cu noi
mvb spune:
se poate si de pe tel, dar merge mai greu pana butonezi un mesaj ajunge Aleesicoo la pagina 10
aleesicoo spune:
aaaa pai zi fato asa , ca eu te si vedeam cum stateai in tocul sapei stergandu-te de sudoare si butonand tel ca sa fii in pas cu noi
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
![]() ma descurc cum pot...dar sincer nush daca merge de pe tel sa intri pe site habar n-am daca se poate ,, Asa zic yo la munca ""sapa""Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
mvb spune:
abia astept sa raman
si sa dorm pana la 12
nu promit ca o sa stau pe net....de fapt, mi-am propus sa intru mai rar....sunt foarte usor influentabila de evenimente negative...ma intristez usor cand aud de mamici si copii cu probleme....cred ca o sa iau o pauza de la net atunci
o sa intru la final sa va dau vestea cea mare![]()
aleesicoo spune:
aaa inseamna ca eu sunt tapul ispasitor la adunat pagini....bine gata nu mai zic nimic..nimicuta
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb se poate si de pe tel, dar merge mai greu pana butonezi un mesaj ajunge Aleesicoo la pagina 10 ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
ma apuca fericirea pana scriam un mesaj

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!