Locul fetelor Nou-Venite (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Remy felicitari din toata inima!!!!!! Cred ca nu mai poti de bucurie!!

Sa speram ca o sa fie cu noroc si pentru noi! Cum a zis cineva inainte, sa tragi picioarul dupa tine cand pleci la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Trutzi, tie iti multumesc inca o data ca te-ai oferit sa-mi dai Pregnyl atunci cand am avut nevoie. Mai am o fiola si eu, si cu mare placere o ofer cuiva sa-i poarte noroc.
Aleesicoo...sa tragi o pipa si pentru mine...ca tare mi-e pofta, da' iti dai seama ca am renuntat de azi la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

chiar acum am duc sa trag una, ma bucur ca ai putut sa te lasi, eu n-am putut cand am ramas, si stiu ca face ff rau, dar am intalnit si copii fff sanatosi chiar daca mamele au fumat

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Trutzi, tie iti multumesc inca o data ca te-ai oferit sa-mi dai Pregnyl atunci cand am avut nevoie. Mai am o fiola si eu, si cu mare placere o ofer cuiva sa-i poarte noroc.
Aleesicoo...sa tragi o pipa si pentru mine...ca tare mi-e pofta, da' iti dai seama ca am renuntat de azi la ele...

Mergi la inceput

Remy , totusi sunt sup p tinepai nu scoti nimic aici pe masa de baut?

Mergi la inceput

Pianna, Aleesicoo asa este...imi vine sa topai prin casa de bucurie, dar stau cumintica...
Aleesicoo asa a fost si la mine, in martie...eram atat de fericita, ca spuneam tuturor. Si apoi mi-a fost tare greu sa le spun tuturor ca nu mai e...
L-am anuntat pe dr. sa pregateasca "Picatura" sau "Super Glue", ca de acolo eu nu-i mai dau voie sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

felicitari remy...sa nu iuti sa ne tragi si pe noi la odisee...
mvb finuta mea a facut ieri un an si 8 luni, dar mai am un finut care face 3 ani in decembrie pe 29. ii iubesc tare mult, amandoi sunt blonzi si frumosi si destepti.
aleesicoo esti o scumpa cum muncesti cu scrisu aici, eu am si gatit si abia tin pasu cu voi, cum ma intorc cum mai gasesc cateva pagini de citit, ai premiu I cu coronita
va pupacesc fetele, noapte buna, imi pare rau ca nu pot intra de la munca sa vorbim, mai intru cateodata sa mai citesc ca ma pierdeti pe drum, de varsta

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

multumesc, multumesc, m-ati tot laudat azi(Babiela, MVB)poate mi se urca la cap
Remy de acolo nu mai pleaca ca e frig afara

Mergi la inceput

[cheers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

mvb scumpo trebuia sa faci capitol nou inainte de somn, ca maine la gasesti pe fete la pagina 30 . acusi chiar ma bag la somn, mooooooaaaaaa pt toate.
saru-mana de cinste, remy, sa creasca mare bebita

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

mai am 8 msg si fac 1000, sa nu iesiti tocmai acum

Mergi la inceput