Locul fetelor Nou-Venite (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Si cred ca cel mai potrivit ar fi unul cu doua linite. Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ala il astept si eu dar vb cu bu burtica sa il prinda pe bebe si sa nu ii mai dea drumul, chiar spuneam dimineata ca as vrea pe 25 sa fac un test de sarcina, pt k pe 15 am marea zi a OVULATIEI, si sa fac asa un test de control asa pt linistea mea, chiar daca va iesii negativ eu tot voi mai spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Hello, fetelor! Ma mai primiti si pe mine aici sau m-ati uitat?
Nu am mai intrat de ceva vreme sa va scriu, dar v-am citit aproape zilnic. Adevarul e ca o cam luasem razna cu "pisicul" si mi-am propus sa stau un picut in umbra.
Dumnezeule, azi ati scris 18 pagini, aproape un capitol intreg... MVB, maine va trebui in mod sigur sa deschizi un nou capitol
Sa stiti ca tare imi era dor de voi....Aleesicoo...asa, te-ai intors la munca, nu? Cum e, greu?
Fetelor, am intrat sa va dau vesti noi si bune. Cum azi e luni, e capitol nou, m-am gandit sa va scriu, sa deschid seria celor II liniute....
Se pare ca am reusit, luna asta am facut stimulare cu Puregon, exact ca prima oara cand am ramas insarcinata...si s-a prins. Testul de urina a iesit pozitiv, am facut azi si Bhcg...si s-a confirmat inceput de sarcina. Credeti-ma ca am un zambet "tamp" pe fata, nu se mai ia...dar mi-e si teama in acelasi timp...sa nu se repete istoria...
Asa ca fetelor, haideti....sa trecem la odisee...va trag pe toate deodata cu mine...
Va pup si va imbratisez cu drag, iar de acum incolo nu o sa mai stau departe de voi, ci aici, sa va bat la cap, sa veniti cu mine la odisee, ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

well, multa bafta atunci.Si la mine ziua cea mare e in aceeasi perioada, dar eu nu-s asa curajoasa ca tine. Prefer sa prelungesc agonia

Mergi la inceput

DOAMNE CAT MA BUCUR PT TINE CU LACRIMI IN OCHI ITI SPUN ASTA!!!!!SA DEA DZEU SA FIE TOTUL BINE SI BEBE SA STEA LA MAMII IN BURTICA PANA LA TERMEN SI TU SA FII SANATOASAA!! BINE AI VENIT BEBE DE REMY!!!!un brat de trandafiri pt tine

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Nu am mai intrat de ceva vreme sa va scriu, dar v-am citit aproape zilnic. Adevarul e ca o cam luasem razna cu "pisicul" si mi-am propus sa stau un picut in umbra.
Dumnezeule, azi ati scris 18 pagini, aproape un capitol intreg... MVB, maine va trebui in mod sigur sa deschizi un nou capitol
Sa stiti ca tare imi era dor de voi....Aleesicoo...asa, te-ai intors la munca, nu? Cum e, greu?
Fetelor, am intrat sa va dau vesti noi si bune. Cum azi e luni, e capitol nou, m-am gandit sa va scriu, sa deschid seria celor II liniute....
Se pare ca am reusit, luna asta am facut stimulare cu Puregon, exact ca prima oara cand am ramas insarcinata...si s-a prins. Testul de urina a iesit pozitiv, am facut azi si Bhcg...si s-a confirmat inceput de sarcina. Credeti-ma ca am un zambet "tamp" pe fata, nu se mai ia...dar mi-e si teama in acelasi timp...sa nu se repete istoria...
Asa ca fetelor, haideti....sa trecem la odisee...va trag pe toate deodata cu mine...
Va pup si va imbratisez cu drag, iar de acum incolo nu o sa mai stau departe de voi, ci aici, sa va bat la cap, sa veniti cu mine la odisee, ne-am inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

FELICITARI!!!!!!!!!!

Iti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen

Mergi la inceput

cat ma bucur pt Remy!!!!! am trezit si sotul sa ii spun si el buimac asa:"da ce e cine e Remy?.. aa daaa e bebe?...pai da...e bebe.. e bine... sa fie sanatoasa si ea si el" a fost asa un dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Aleesicoo Am mari emotii si mi-e si frica sa ma bucur. Multumesc mult ca esti atat de optimista si ca imi transmiti si mie voiosia. Eu in continuare ma limitez la zambetul meu "tamp"

Mergi la inceput

asa tre sa ramai cu zambetul pe buze..si gata nu mai e momentul sa gandesti negativ, bebe e acolo , e bine in "casuta "lui si vrea ca mama lui sa fie plina de veselie si sa nu o mai supere nimic ca el sa isi poata face trb cum trebuie, si sa nu se sperie de nimic

Citat:

Aleesicoo Am mari emotii si mi-e si frica sa ma bucur. Multumesc mult ca esti atat de optimista si ca imi transmiti si mie voiosia. Eu in continuare ma limitez la zambetul meu "tamp"

Mergi la inceput

eu cand am ramas imi radea si sufetul, vroiam sa spun si necunoscutilor pe kre ii intalneam pe strada ca voi fi mamica...din pacate bucuria mea nu a tinut decat 6 sapt., si totusi nu mi-am pierdut speranta

Mergi la inceput