Locul fetelor Nou-Venite (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor e clar ....tre sa ma mut la un topic pentru varsta a doua ca nu tin pasul cu voi, mi-a luat 10 minute ca sa-mi dau seama ca ati inceput un capitol nou.....deci e clar
Lia da-mi voi sa te complimentez pentru rochia de mireasa....frumoasa tare ce sa mai asa-mi plac mie, gen printesa
Aleesicoo cat depsre intamplarea de la munca cred ca ai procedat bine, mie una nu-mi plac atacurile verbale intre colegi dar cand sunt neceare cel mai bine e sa iesi din situatie ca o lady. Adica scurt, la obiect, fara jigniri directe......le prefer pe cele indirecte....si stii tu....cuvintele pot rani mai mult decat o sabie.
Hai ca te las sa-ti faci somnul de frumusete
Acum vreau sa va anunt pe toate ca nu-mi place situatia de la acest topic.........nu avem inca nici o liniuta ce se intampla...daca cu vorba buna nu merge.....atunci la sa ca vedeti voi cand ajung in tara .....
Dragi tovarasi situatia trebuie schimbata deja curba demografica a luat o pe o panta descendenta
La mine e deja stabilit de Craciun o sa fim 3 numai la asta ma gandesc....cine mai face fiv aici Cora ce se mai aude cu tratamentul ? cum merge?
Mvb ce ziceai ca vrei sa pleci mama ce papara iti iei......uite cum ma faci sa-mi creasca tensiunea....
Jesia bine ai venit , sedere cat mai scurta
Trutzi vez ca mi-ai promis ....fara stres....sunt cu ochii pe tine
Polo ce mai faci? unde esti?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

DRAGAICA-tratamentul merge binisor,sunt in a 5 a zi de stimulare,joi merg la eco si la dozarea E2 din sange,sper sa mearga bine si sa intru in randul.
Sper ca Mos Craciun sa ne aduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, m-am odihnit un pic, m-am uitat si la Tanar si nelinistit si acu ma duc la bucatarie sa construiesc ceva de mancare.....nici nu stiu ce mancare sa fac, ma duc sa deschid frigiderul si sa vad de unde incep

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Voi ce mancare mai gatiti?

si sa nu uitati ca maine e sarbatoare mare, Sf Maria, sarbatoare marcata cu cruce rosie.....daca mai aveti treaba, incercati sa faceti de astazi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Mvb eu fac ciorba de perisoare cu samntana + un gratarel de vita .....sa sarbatorim cum se cuvine "Ziua muncii"
Hei mai e cineva pe aici .....ma lasati singura acum cand am si eu timp de palavrageala

Mergi la inceput

Dragaicutzo bine ai revenit in peisaj.....cum stai cu cumparaturile si cu suvenirurile?......te intelegem ca esti acu ocupata cu revenirea in tara, dar dupa ce aterizezi pe pamant romanesc, vrem o participare mult mai activa din partea ta
sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai in cel mai scurt timp

Mergi la inceput

Eu as incropi o salata cu piept de pui, ananas si ciuperci...imi mai lipsesc ceva ingrediente si nu am chef sa merg la market

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Wow feeeetelor, ce vorbarete ati fost astazi. Mi-a luat ceva pana am citit tot ce ati scris.

jesia Bine ai venit! Sedere cat mai scurta!
Din cate stiu eu nu trebuie sa faci pauza dupa AC. Am o prietena care se chinuia de vreo 3 ani. I-a dat doctorul AC ptr un chist de 4,5 cm, si in urmatoarea luna Cel mai bine e sa te duci la medic si sa iti spuna exact ce trebuie sa faci.

mvb Cum adica vrei sa ne parasesti Macar o data pe saptamana sa intrii

Dragaica Sper sa ma tin de promisiune. Asa cum zice aleesicoo NO STRESS

Am o presimtire ca luna asta o sa plece la odisee, cel putin una dintre fete

Mergi la inceput

Mvb la capitolul cadouri........ groaznic am multe neamuri, am cheltuit deja o poala de bani .....nu stiu cum sa-ti zic dar sunt sigura ca nu vor fi multumiti.
Mai ...da sunt activa.....nu ca voimai e si diferenta asta de fus orar, eu dupa ce vin de la munca am timp sa scriu dar cui? voi la ora aia faceti nani ....ca e 1-2 dimineata
Lasa ca dupa 24 Septembrie am mai mult timp liber.....o sa vedeti voi ca nu mai scapati de mine, o sa vreti sa tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Am uitat

mvb Felicitari pentru cele 1000 de mesaje. Sa mai faci inca 1000 la odisee

Mergi la inceput