sex in 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Categoric NU. Noi ne iubim foarte mult si nu avem nevoie de altcineva (fie o ea sau un el)

Fara sa fiu al naibii , dar si noi celelalte spunem acelasi lucru despre relatie , nu se exclud unele pe altele.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

a treia persoan asa fie soacra?

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

nu nu...it's not loyal game...:P ca unele dintre noi nu au soacra..eu de ex...:p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu totusi m-as baga la 4 ,doi cu doua ...si imi reglez si sa vaz daca nu-i da vre'o limba in plus aleia si mi-l inchipui si p'al meu cum se uita sa vaza daca ala o vara mai profund ...haoleeeeo am ca ma mananca limba

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Da ce te faci daca barbatului incepe sa-i placa numai cu cealalta, si tu stai si te uiti la ei numai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Si ca sa raspund la intrebare, nu cred ca asta ar fi solutia daca sotul inseala, daca are boala inselatului in sange o face oricum, chiar daca are 1 -2 -3 acasa... tot se duce si cu a 4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

Si ca sa raspund la intrebare, nu cred ca asta ar fi solutia daca sotul inseala, daca are boala inselatului in sange o face oricum, chiar daca are 1 -2 -3 acasa... tot se duce si cu a 4...

asta da femeie inteligenta!! felicitari pt ca asta e adevarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am citit un FHM din Canada in care oamneii isi povesteau intamplarile de cand au incercat sex in 3 .
Zicea unu' ca a depus munca multa sa o convinga pe prietn alui sa accepte , intr-un final a spu fata ok , au ales dintr-un bar o fata, au ajuns acasa , el megafericit, incep treaba si cand pune aia mana pe el i munceste putin prietena lui innebuneste , o ia de par , o ia la pumni si o scoate afara in curul gol.
Dupa aceea spunea el ca nu mai are chef de experiente noi

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

nici picurata cu ceara nu as accepta,,,,
vrea diversitate,,,,sa-si caute,,,,dar fara mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

acum, daca as fi casatorita, n-as accepta asa o propunere de la sot. Ex-sotul nu si-a dorit asa ceva, desi am adus eu vorba, insa eu nu as fi zis nu

Edit: e vorba de tineretile nebunesti, inainte sa devenim parinti. Dup`aia abia am avut vreme de noi2

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia06 spune:

La modul teoretic, as accepta doar daca am incercat cam tot ce se poate in materie de sex...si chiar as vrea sa experimentez sexul in 3.

Dar eu nu as accepta o " a treia" ci un "al treilea".

Ca atunci cand sunt 2 mascululi si 1 femela, toti trei fac ceva....
cand sunt 2 femele si 1 mascul, nu mi se pare atat de ok...plus ca nah, nici nu e igienic....si la aia...si la mine...ma intelegeti, nu?

Anyway, asta e teoretic...practic nu cred ca as face-o.

Mergi la inceput