sex in 3
Citind subiectele de aici si vazand cate femei se plang ca sotii/iubitii le insala, m-am gandit sa va intreb daca sotu/iubitul v-ar propune sex in 3 a-ti accepta?
Raspunsuri
elle_shine spune:
Depinde cat de deschisi sunt partenerii pentru asta, este si asta un mod de a condimenta o relatie, eu una as accepta tinand cont de firea mea foarte deschisa. Dar oare cand ajungi acolo in fapt ce simti cand vezi ca barbatul tau atinge alta femeie sau invers. Asta poate marca o relatie negativ si definitv sau nu..depinde
pianna spune:
Nu stiu ce raspunsuri vei primi, dar eu nu ma pot abtine sa nu fac un comentariu
Unui domn sot/iubit care vine cu o asemenea propunere i-ar trece subit cheful de menaje-a-trois cand sotia/iubita cere ca No.3 sa fie musai masculin
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Nu stiu ce raspunsuri vei primi, dar eu nu ma pot abtine sa nu fac un comentariu Unui domn sot/iubit care vine cu o asemenea propunere i-ar trece subit cheful de menaje-a-trois cand sotia/iubita cere ca No.3 sa fie musai masculin |
Prietenul meu m-a intrebat daca nu as vrea sa incercam si aleg eu fata pe care o vreau. I-am spus nu , el ma tot intreba de ce .
Mi-am pus un zambet malitios pe fatzuca si i-am zis
"Bine , mai , hai sa incercam. " Zambete& bucurie
"Dar dupa ce incercam cu fata aia il chemam si pe V (prietenul lui cel mai bun)"
Cred ca nu mai trebuie sa spun cand se va intampla toata povestea asta , nu?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
red_velvet spune:
va spun sincer..ar zbura pe geam in secunda doi... eu sunt buna dar si nebuna....:) asa ca trebuie sa fie atent ce cere...:9 si apoi l-am luat si ne-am luat ca sa nu ne impartim cu nimeni...asa cred eu...
kariguld spune:
a treia persoan asa fie soacra?
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
pianna spune:
citat din mesajul lui kariguld a treia persoan asa fie soacra? |
Cu asta chiar ca-i piere to cheful
conchita spune:
citat din mesajul lui 24h daca sotu/iubitul v-ar propune sex in 3 a-ti accepta? |
desigur. eu cu brad pitt si angelina jolie, iar lui o sa-i povestesc dupa, daca.
trutzi spune:
Categoric NU. Noi ne iubim foarte mult si nu avem nevoie de altcineva (fie o ea sau un el)
24h spune:
eu cred ca este o experienta benefica intr-un cuplu, nare a face iubirea cu sexu.
cu brad pitt si angelina asa da.......