Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 30
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin #351;i #259;re#355; #351; C#259; c#259; #259; #351;urubelni#355;a |
Muffin, incearca sa editezi diacriticele, macar in urmatoarele articole pe care le vei copy-paste-ui aici, alea cu numirile, in inalte functii in stat, ale pieselor de rezistenta din noua clasa politica promovata de Dl. Presedinte : Udrea, Ridzi, Anastase, Pogea, etc.
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Traian Basescu: "Parteneriatul īntre BOR, putere politica si cetateni este solutia care ne duce spre bine".
( www.gandul.info/news/basescu-a-deschis-portile-palatului-parteneriatul-dintre-politica-si-biserica-calcat-in-picioare-de-mii-de-credinciosi-4979596" target="_blank">"Parteneriatul dintre politica si Biserica", calcat īn picioare de mii de credinciosi , www.realitatea.net/traian-basescu--puterea-politica--puterea-bisericii-ortodoxe-si-puterea-romanilor-se-aseaza-din-nou-la-un-loc_637977.html" target="_blank">Traian Basescu: Puterea politica, puterea Bisericii Ortodoxe si puterea romānilor se aseaza din nou la un loc, etc.)
Deci.
P-asta o zise acum; pe aia cu tarisoara si patriotismul si mindria de a fi roman a zis-o nu de mult; p-aia cu v-am marit pensiile, de asemenea; care mai lipseste? A, da, cea cu tarisoara e-n primejdie. Sariti.
Omu' bifeaza, temeinic, toate punctele din manualul micului politruc populist.
Daca rafinatul sau electorat i-o cere...
Floricele? www.filmtrips.com/frog_card/frogs_12-up.jpg" target="_blank">Altceva de rontzait?
P.S. Ma intreb ce va scapa www.artline.ro/Salvati_Iconostasul_de_la_Cotroceni-12556-1-n.html" target="_blank">nerechizitionat din colectia Galeriei de Arta Veche Romaneasca.
Triunghiul portocaliu *
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana www.filmtrips.com/frog_card/frogs_12-up.jpg" target="_blank">Altceva de rontzait? |
Vai Ileana, tu deja ai mancat trei d-astia!?
Oferta ta are doar 12 ...
(ok, inteleg, pe al cel mare () stiu ca l-ai mancat, dar ceilalti doi lipsa unde-s?)
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Floricele? www.filmtrips.com/frog_card/frogs_12-up.jpg" target="_blank">Altceva de rontzait? |
Am gasit asta. E chiar ieftina
iileana spune:
Pai sigur ca-i mai ieftina decit www.cotidianul.ro/slujba_politica_de_1_000_000_de_euro_pentru_cine_tragi_clopotele_traiane-100632.html" target="_blank">ctitoria basesciana, dar eu nu la bani ma gindeam in mod special, ca, vezi tu :), ei n-aduc fericirea :).
Oricum, iti urez sa te consoleze povestea cu Fenechiu in momentul in care iti vei alege un conducator de stat promotor al parteneriatului medieval de care vorbeam. Xeno, stampilare placuta iti doresc.
(Uf, si eu care-l contraziceam pe Shermer cu teocratia lui cu tot ...)
Capcaune, desigur ca n-am priceput ce-i cu "15" :), dar as vrea totusi sa precizez ca pe platou sint 13 bucati, nu 12, si ca alea galbene is toate cele 6, neatinse. Lipsesc insa cel putin doua dintre cele portocalii.
Domnilor, aveti vreo banuiala cine le-o fi inghitit far' sa ne spuna?
Nu stiu ce-i cu alea cu pete ca leopardul.
Insa, apropo de ele, ma intreb Oprescu carui electorat se adreseaza cu www.gandul.info/politica/basescu-si-boc-au-probleme-de-cocosel-olteanu-flendurici-4979351" target="_blank">halul asta de discurs ?
Pronosticuri pentru marti 13?
A, da, stiu, numai nebunii se bucura de caderea cuvernului, mi-ati spus deja.
Cei cu toate mintile in cap fix guvernul (Boc&Udrea&Pogea&Videanu)x2 si-l doresc pentru inca 100 de ani de-acuma inainte. Ca ei are the best.
Triunghiul portocaliu *
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui iileana Pronosticuri pentru marti 13? A, da, stiu, numai nebunii se bucura de caderea cuvernului, mi-ati spus deja. Cei cu toate mintile in cap fix guvernul (Boc&Udrea&Pogea&Videanu)x2 si-l doresc pentru inca 100 de ani de-acuma inainte. Ca ei are the best. |
Atunci cand se discutau aliantele pentru formarea guvernului, am spus (si aici pe forum), ca pentru PNL ar fi foarte bine sa ramana in opozitie pana la alegerile prezidentiale. O combinatie cu PD-L ar fi fost absolut letala pentru PNL pentru ca acesta din urma nu ar fi reusit sa iasa nepatat dintr-o astfel de guvernare.
Acelasi lucru il sustin si acum. PD-L este oricum pe o panta descendenta si pe zi ce trece mai bate inca un cui la propriul sicriu. Vedem masura incompetentei in toate deciziile luate in ultima vreme. Ca e vorba de legile cretine trecute prin asumarea raspunderii, ca e vorba despre incalcari ale constitutiei, promovare de pipite in pozitii importante, incapacitate de a lua masuri care sa usureze criza, cheltuiala iresponsabila a banului public etc etc.
Inca o luna de astfel de aberatii si victoria opozitiei este asigurata.
loryi1974 spune:
Interesant de aflat care este componenta acestei opozitii competente ca alternativa la un guvern incompetent.
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Xeno, stampilare placuta iti doresc. (Uf, si eu care-l contraziceam pe Shermer cu teocratia lui cu tot ...) |
Din categoria : Pe pariu ca nu stiai?
Slava Ayatolahului: Pentru ca Patriarhul BOR este liderul spiritual al acestei natiuni.
iileana spune:
Bineinteles ca stiam, Xeno.
Io te intrebam pe tine cum vezi situatiunea, apropo de propriile-ti principii indelung trimbitate. Vad ca ele palesc din pricina hipnozei sub care te afli.
Ma intreb daca o fi ceva pe lumea asta, ce nu i-ai inghiti lui Basescu?
Las' ca te trezesti (si) tu, intr-o zi :)...
Nu-ti fa griji in ceea ce ma priveste. Pe de o parte, pentru ca afirmatiile celor doi nu-s echivalente. Si, pe de alta, pentru ca tu si cu mine nu sintem 100% in aceeasi echipa privind raportarea la religie...
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
citat din mesajul lui loryi1974 Interesant de aflat care este componenta acestei opozitii competente ca alternativa la un guvern incompetent. |
daca nu se gaseste chiar nimeni, ajungem ca uganda
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei