Criza barbatului de 40 de ani sau altceva?(2)
Raspunsuri - Pagina 4
balanta spune:
probabil de suparare...ca tare mi-as fi dorit sa fie altfel...am mai mancat din litere...da voi sunteti fete destepte
Hilde spune:
Ilia, mi-am amintit de povestea ta zilele trecute cand am vazut o emisiune la tv despre relatii and stuff. Fetele din emisiune ajunsesera la concluzia ca "regasirea si cautarea de sine" este o scuza pt o infidelitate.
Capul sus.
Pana la urma viata noastra e o serie de intamplari placute si mai putin placute, mai important este cum reactionam la ceea ce ni se intampla. Stai pozitiva, ai incredere in tine si do your best in situatia asta.
AgnesLuca spune:
ilia, din pacate nu cred ca va folosi altor femei, cred ca doar trecind prin aceste "chinuri de moarte" reusim sa ne regasim cu adevarat si...sa mergem mai departe, vorba forumului.
iti doresc in continuare multa putere si sa ajungi la decizia cea mai buna pentru tine si copiii tai.
eu am continuat in ultimile luni sa-ti citesc topicul, da nu am mai intrat sa-ti raspund, ca nu aveam ce; sper ca iti mai amintesti de "sora" ta
off topic : fetita mea are 4 luni si cel mai frumos zimbet din lume. ti-l trimit si tie sa-ti lumineze ziua de azi
ilia_99 spune:
sora mea si toate celelalte fete care mi-ati raspuns, va multumesc!
cea mai buna decizie pt copiii mei si pt mine e sa ne despartim. eu nu vad alta cale, pt ca vineri seara am avut confirmarea ca lucrurile nu s-au terminat in partea cealalta, iar eu asa, in mocirla.. nu vreau sa traiesc! si nici copiii mei nu merita sa aiba doi parinti care, desi stau in aceeasi casa, nu se suporta unul pe altul.
am vrut sa-l confrunt vineri seara, dar pe urma m-am razgindit.. urma we cu toti copiii, n-am vrut sa avem discutii in fata lor, asa ca am lasat-o pe miine, cred ca e mai bine pt copii sa nu auda.
intre timp, am aflat cum o cheama, unde sta, unde lucreaza, ambele nr de telefon, etc. ma credeti sau nu nici nu m-am chinuit sa aflu, mi-au venit informatii de unde nu ma asteptam si fara sa le cer.
desigur, el nu stie ca "proasta" aia de acasa a aflat atit de multe, el se crede desptept, in continuare.
asa ca.. de miine voi fi o femeie libera!
nu ma imbat cu apa rece, nu va fi o despartire usoara si, probabil, nici civilizata, dar... asta e! life's a bitch!
sa-mi tineti pumnii!
aa... ma astept la o intoarcere la 180 de grade cind va vedea ca nu mai are controlul, la promisiuni ca a terminat-o, ca de fapt cu mine vrea, ca laie, ca balaie.. dar.. le-am mai auzit si inainte si n-au fost decit minciuni..
Alizee spune:
Ilia, imi pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin atata zbucium. Parerea mea este ca nu se merita sa continuam o casnicie in care ne simtim nefericite. Mai ales cand avem si copii.
Sunt convinsa ca dupa ce va trece perioada neagra de divort, viata ta se va aseza pe un fagas lin.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
violeta69 spune:
ilia,din nou....imi pare rau sa aud asa vesti triste!
insa daca dai la o parte tot ce e intunecat o sa vezi si frumusetea vietii!
din pacate o sa mai fie intoarceri la 180 de grade asa cum prevezi tu...
si asta nu va face decat sa-ti lungeasca suferinta...
eu iti doresc putere sa treci peste tot si sa fie bine pt tine si pt copii
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
buli spune:
iti doresc sa fii tare pt tine si pt copii
pur si simplu nu-mi vine sa cred ce lipsiti de caracter si de maturitate pot fi unii barbati. ma apuca asa o revolta, de imi vine sa ma iau de al meu ... asa, preventiv
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
conchita spune:
Ilia, draga mea, sunt fara cuvinte de cand am citit revelatia ta. nici acum nu stiu ce sa aleg sa-ti spun din avalansa de ganduri pentru tine. doar ca te imbratisez virtual si sunt alaturi de tine cu sufletul si ca te incurajez sa ramai aceeasi femeie super minunata si sa nu lasi experienta asta sa-ti ciobeasca sufletul. traieste-ti suferinta la maximum, las-o sa se consume, nu o tine in tine. si cand esti gata purificata, cu forte noi inainte! exista viata dupa divort, asta pot sa-ti garantez. si 3 miliarde de barbati pe planeta din care, daca scadem copiii si batranii, tot mai raman oaresce minunati, unul mai yuhuuu ca altul. ai sa vezi.
delphin spune:
Mojicia acestu om ma uimeste....auzi criza de 40...nesimtitul!!!
Scuze Ilia, m-am descarcat! Mi-e ciuda de nu mai pot pe el!!!
Pentru tine Ilia o imbratisare virtuala si putere sa treci peste tot! Nu-l ierta si joaca-l pe degete cat de bine poti! Esti o femeie desteapta si poti sa o faci!
O fii ia razbunarea arma prostului...dar e atat de dulce in astfel de cazuri! Atinge-l in locurile unde il doare cel mai tare...copii, masina si motocicleta...cauciucurile se sparg repede,