Criza barbatului de 40 de ani sau altceva?(2)
Raspunsuri - Pagina 20
AgnesLuca spune:
ymca
cam asta as fi spus si eu
si fii linistita, mos Craciun exista ! stiu eu un astfel de cuplu, sunt impreuna cam de cind aveam eu 13 ani (deci 37-13 = 24 ani, ca sa vezi cum trece timpul ) si se iubesc la fel ca la inceput, se vede, se simte, se aude...
Adela99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta ce satisfactie am putea avea ca un barbat sta cu noi doar pt ca este casatorit si ca nu are incotro... |
ce satisfactie are un barbat ca o femeie sta cu el doar pentru ca n-are incotro, de ex ca e dependenta financiar? ilia, nu ma refer la tine acum, vorbesc la marele general.
de ce credem ca un barbat doar profita de dependentza finaciara a femeii? poate si el sta sarmanu' si se intreaba daca femeia il va parasi cand nu va mai fi dependenta.
e greu cu dependentele astea. si io asa cred ca familiile care rezista, rezista pentru ca is dependenti unu' de altu, intr-un fel sau altu'.
iubirea ... nu ma bag ca nu-s experta :) da' am pretentii sa ma simt iubita si am trait si experientza aia in care am realizat ca nu e totuna cu sa fi iubita ... sau viceversa
andreutac spune:
Ilia, te-am indragit inca de la odisee, unde te-am cunoscut, fiind amandoua mamici de bobocei. Asadar, profit de ocazie, sa-ti urez "La multi ani!" pentru Maxx, cu sanatate si bucurii.
Am ales varianta asta, pentru ca ti-am citit povestea si nu stiu daca mai ai timp, chef si energie sa ne citesti la scutece. Sfaturi pertinente nu ma pricep sa dau, insa sper din tot sufletul ca problema voastra sa se rezolve cat mai curand. Eu am credinta si convingerea ca indiferent daca veti decide sau nu sa mergeti impreuna mai departe, decizia va fi cea corecta. Toate lucrurile se intampla cu un scop in viata noastra, chiar daca nu ne dam seamna de asta inca de la inceput. Te admir pentru cum esti, cum lupti pentru familia ta si stiu ca vei reusi! Succes!
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Bluel spune:
Eu cred ca e cam greu sa-i ceri cuiva sa plece din casa care nu iti apartine , de asta ma mir ca Ilia nu s-a gandit mai devreme si la acest aspect, mai ales ca e in domeniu, pe de alta parte o inteleg, cine se gandeste la astfel de lucruri cand iubeste? Stiu ca la ultima intalnire, el i-a propus sa treaca casa si pe numele ei, e un pas inainte, aici are o bila alba de la mine.
Si eu mi-am amintit ca cel mic ar trebui sa implineasca curand 1 an, stiam ca e mai mic ca al meu cu vreo 3 luni....poate chiar azi e ziua lui? nu stiu, dar ii urez multi ani langa o mamica fericita!
Ilia, da-ne un semn de viata!
alina240 spune:
Ilia, am citit cu atentie subiectul tau si simt nevoia sa iti spun si eu ceva.
Cunosc un caz concret in care atat el cat si ea erau casatoriti si la un moment dat s-au indragostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragostea lor a durat cateva luni dupa care s-au despartit. In toata aceasta perioada au existat multe convorbiri telefonice, sms-ri , intalniri, imbratisari si sarutari dar nimic mai mult. Niciodata nu au existat relatii intime. Amandoi erau constienti ca au familii, copii, nu puteau renunta la ei si la un moment dat au ajuns la concluzia ca nu pot merge mai departe si s-au despartit.
Deci s-ar putea ca sotul tau sa spuna adevarul.
ilia_99 spune:
imi cer mii de scuze, am avut calc virusat si abia aseara l-am reparat.
va multumesc mult pt urari - andreutac - asa e, cel mai mic dintre pitici a facut 1 anisor.
lara, eu nu cred ca actul ala te apara de infidelitate. in niciun caz nu sperie celelalte femei. din contra, pt unele e o provocare grozava sa-si dovedeasca lor insile ca sunt mai tari decit nevasta. crede-ma, am auzit-o si m-am crucit, amanta spunindu-i sotiei "daca il vrei, lupta, sa vedem care e mai buna dintre noi si pe care o alege." il plus, sunt atitea femei singure si disperate sa gaseasca un barbat bun.. si daca mai are si o situatie materiala, sa te tii.. vorba unui prieten de-al meu: "e piata proasta, uita-te in jur.." i-am dat dreptate, e ca in bancul cu locurile de parcare.
alina, aici nu e dragoste, nu s-au indragostit unul de altul. eu am fost in situatia aia, cind am incheiat relatia in care eram fara sa clipesc, dupa 6 ani, si mi-am urmat "fluturii". aici e vorba de bani. ai lui. nu ca el ar fi de lepadat si doar asta e avantajul lui, in niciun caz. dar aici asta e. nu ma intreba de unde o stiu. pe linga alte informatii pe care le-am primit recent, o simt. o simt pe femeia aia cum nici nu-si imagineaza. e rea, e razbunatoare si tot ce vrea e sa-l desparta de familie, ca sa-i faca rau. nu stiu ce are sa-i plateasca, dar asa imi pare.. nu-mi cereti justificari, pur si simplu simt. si o sa vedeti ca am avut dreptate. sunt convinsa ca si-a spus cu ciuda ca ei i-ar sta mai bine in masina mea. si am o masina buna. am aflat intre timp ca ea stie cine sunt, ca m-a urmarit.. stie unde stam, etc.. avem si o casa frumoasa, de ce sa nu fie toate ale ei, nu? unde nu i-a iesit pasenta e la copii, fiindca n-a inteles cit de legat e el de copii si ca nu poate pleca de linga ei, spre diferenta de alti barbati.
va spun cu mina pe inima... daca as fi inteles ca e vorba de dragoste intre ei, m-as fi dat deoparte fara sa spun nimic. de fapt, lui i-am si spus asta.
nu fac scenarii aiurea, n-o scot pe ea de vrajitoarea cea rea, nu-mi tineti discursuri, va rog. eu asta simt. simt si ca nu s-a terminat intre ei, adica ca pastreaza legatura inca, desi n-am mai verificat. si simt ca atunci cind se va termina de tot, se va termina urit.
intre timp, intre noi, e liniste. iesim in oras, avem musafiri, mincam impreuna, vorbim, stam cu copii. parca el s-a mai linistit, parca e mai calm. e adevarat, nici eu n-am mai stirnit discutii.
violeta, mi-ai dat fiori.. daca ai stii cit m-am gindit la asta, teama ca daca iau o decizie radicala acum o sa regret mai tirziu si o spun, singura fiind, de ce naiba n-am tacut atunci?
Alizee spune:
Ilia, aceasta amanta mi-a amintit de un film in care jucau Michael Douglas si Glen Close. Nu mai stiu cum se numea, dar in film, el se incurca cu o una si de aici, incepe lupta cu psihopata.
M-au trecut fiorii cand ai scris ca te-a urmarit, ca stie cine esti si ce faci. Nicio femeie intreaga la minte nu procedeaza astfel.
La un moment dat, in casnicia mea, intervenise o alta, care ne cunostea si pe mine si pe copil. Dar asta nu a impiedicat-o sa imi vrea barbatul. Numai ca in momentul in care a batut din picior ca el sa aleaga intre ea si mine, el m-a ales pe mine.
Nu e usoara viata intr-o casnicie, dar singura cu 3 copii este si mai greu. Cand barbatul are posibilitati financiare mai mari sunt multe baracude care l-ar vrea pt confortul lor. Asta ar trebui sa inteleaga sotul tau.
Pe de alta parte, nici nu te poti da la o parte sa lasi loc pt cine stie ce mu.ierushca, si sa-ti lasi copiii fara tata. Este o lupta, dar daca exista iubire intre voi, se merita orice efort pt casnicia voastra.
Si eu cred ca ar trebui sa va casatoriti la Casa de Casatorii, sa nu mai traiti in concubinaj, chiar daca sunteti cucunati la biserica.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
violeta69 spune:
ilia,din pacate,femeile astea care umbla sa destrame o familie cam asta urmaresc...situatia materiala,desi n-ai sa auzi asta!
ele o fac din iubire,s-au indragostit chipurile...
pai cand te-ai indragostit nu stiai ca barbatul respectiv are o familie,cum te apuca asa brusc indragosteala?ca nu poate fi vb de dragoste la prima vedere,sa fim seriosi!
nu suntem pusti sa ne apuce fluturasii la orice ...
suntem niste oameni trecuti prin viata si inainte sa lasam inima sa zburde trecem totul prin filtrul gandirii...
acum tu spui ca nu e vb de iubire intre ei....eu stiu?
pe langa casa si masina cred ca sunt si vreo doi fluturasi...ca deh,e fructul interzis...
acum,daca tu simti ca tb sa lupti pt familia ta si poti face asta eu cred ca ai sa reusesti...
iti doresc multa rabdare si putere
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
danny1 spune:
illia,am tot citit subiectul tau.dar am scris o sg data la inceput.imi pare rau ca am avut dreaptate.dar nu conteaza,nu asta am vrut sa spun.
ai incredere in intuitia ta.nu cred ca gresesti.si daca asa stau lucrurile,atunci altfel se pune problema.nu cred ca numai de dragul copiilor sta el acasa.inca se simte bine cu tine.chiar si pt copii,nu ar putea sta langa cineva indezirabil.intre voi exista sentimente,dar.......dar-ul asta trebuie reezolvat.
sper sa nu trec vreodata prin ce treci ti.si daca s-ar intampla,sper sa am putera si intelepciunea ta.eu sunt impulsiva si nu-i bine.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah