America (175)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrada spune:
Nu-i cenzura mei Krissy, tocmai zisei sa nu te superi, pe aici nu ma dau in barci moderatrice, am sters repede ca nu stiam cind o sa citesti tu si stiu si eu oricine vrea sa isi pastreze identitatile separate.
Sinzi esti mortala
. (pentru orice eventualitate am pus stop payment orice in cont).
azi mi-a venit countertopul, o bijuterie fetelor, sotu a pus un papertowel pe el, gasp!!!!! n-are suflet omu asta, si apoi cica sa punem inapoi microundele in colt, i-am zis: spune-i tu lu countertop ca vrei sa ii pui uriciunea aia pe el, ca eu n-am inima.
Asta e break-deal cu sotu l-am pus sa jure ca in viata lui nu atinge countertopu nici daca faint.
arminad spune:
Uite aci suntem no 1 in revista cu pretentii ![]()
http://www.forbes.com/2009/08/20/stress-unemployment-homes-lifestyle-real-estate-home-values-stressful-cities.html
| Citat: |
| Io daca ma mut plec cu geamantanu si countertopu. |
Te credem pe cuvint. Pari deeply in love
philip spune:
ramona, m-ai prins. taman acu tadeam apa la soareci ca maine e ultima ei zi aici. bine, putin imi si plang de mila ca voi fi (iar) singura, numai eu si bebe toata iarna asta care aici dureaza pana-n mai cand numai bine face Nicholas anu'.
in alta ordine de idei, Sanzi ai inceput o scoala?
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
sinzi_ana spune:
stiti proverbu...
razi tu razi...dar nu e rasu tau![]()
gata...fug la mancat ciocolati!!!! hahahaa!!!!
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Ruxi multumesc mult. ![]() Nu pot muta data ca atunci am o pauza de la tratamente, si am si eu o pasarica sa merg undeva Dar baiatului ia placut la Disney? Stiu ca e aglomerat si nu tin neaparat sa merg, dar ma gandeam ca daca tot suntem prin zona sa fac si motanul meu de 6,5 ani fericit Inca o data multumesc si mai astept opinii ![]() |
I-a placut lui, el are 7 ani, dar nu prea i-a placut nici lui aglomeratia. Oricum, merita. Uite ca Ramona zice ca nu e aglomerat in Octombrie. Noi am stat si 2 h la coada la un ride si m-am cam enervat
Dc. nu e aglomerat, eu zic ca 2 zile pt Disney ajung. Pt Hollywood o zi ajunge. Dc. vrei altceva in LA, nu prea le stiu, eu am fost (altadata) la Santa Monica beach, m-am mai chiombit prin magazinele invecinate pe acolo. San Diego del Mar mie imi place, e f. dragut, e o statiune mica, am stat la plaja. Nu stiu in Oct cum o fi sa stai la plaja.
Ramona J spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Krissy
Ramona, eu imi cer scuze dar nici prin cap nu mi-a trecut ca esti tu, mai ales ca habar n-am unde locuiesti si ala e un forum de Dallas. Chiar am vrut sa te ajut, ca ma vad eu in pielea ta peste cativa ani cam la fel, si am google-it "kid moved back in the class"... Acuma nu e vina mea ca ai popped-up la search... Si dupa mine, daca nu vroiai sa se stie ca esti tu autoarea mesajului, nu trebuia sa o spui aici, imi ziceai privat si stergeam imediat ... Alta data nu mai sar, ca asa m-am ales cu o cenzura de toata frumusetea .Vad ca de fapt cam asta e la ordinea zilei: link nu, despre stim-noi-cine-Sinzi nu, speach Obama la scoala nu la omu' din dotare, pana oi mai putea sa fac si astaCristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007 Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
Trebuia sa pun vreun smiley, ceva! Eu am crezut ca m-ai ghicit. Nu vezi ca toate mi se intimpla numai mie? Ma rog, si lui Buflea...
Ramona J spune:
Multumesc Andrada. Sper ca nu va suparati.
Daiopri, la distractii din astea e foarte bine daca mergi in timpul anului scolar. Daca e si in timpul saptaminii e perfect! Exact asa am fost noi. Acum vad ca nu mai primesc copiii vacanta toamna, a fost doar in anul ala. Numai texani erau prin Orlando!![]()
Andrada, povestesti cu atita patos despre countertopu' ala, ca-i musai sa ni-l arati si noua!
Am gasit in geanta lui Alex o nota atit de draguta de la teacher, de mai sa ma ia plinsul iara! I'm in love cu tipa asta, nu alta! Sa va arat ce e-mails am de la ea, asta in nici trei saptamini de scoala. Cum sa renunt eu la asa o comoara?
Andreea, te-am nimerit!![]()
CamiM spune:
Sanzi lasa meeeei ciocolata si treci la raport.. hai te ca asteptam mai ceva ca pe urmatorul episod din Desperate Housewives...![]()
Andrada acu-i musai sa pui poze cu countertopu' minune![]()
Ramona

Gravidutele noastre pe cale sa nasca unde sunteti? dati de stire cand sa-ncepem galeria( Adriana, Bianca, pe cine uit..hmmm?)

- asa de incalzire..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
msl1 spune:
Legat de eurofoodmart: de fiecare data am luat "teapa" de la ei...pe linga ca am asteptat saptamini sa primesc comanda mi-au trimis si produse expirate ultima data ciocolata expirata de 1 an si cozonac expirat de vreo 5 luni pufarin expirat de vreo 3 luni etc...in plus am obs ca sint intermediari, produsele provin de la maximports de fapt care din pacate nu au site...de aceea dureaza saptamini in sir o comanda pt ca ei comanda la rindul lor produsele...
cei de la http://www.parthenonfoods.com/ par mai seriosi in sensul ca sint mai rapizi si produse in termen de valabilitate dar am comandat doar o data de la ei
aici inca citeva site-uri cu prod rominesti sau est europene nu le-am incercat dar sper ca sint mai seriosi:
http://minosimports.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=bulgaria
http://balkanbuy.com/shop/index.php?l=product_list&c=11

la omu' din dotare, pana oi mai putea sa fac si asta