America (175)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Foarte tare Sinzi! Vad ca numai Andreea are noroc la soacra. Andreea, ai plins cind a plecat?
Hai ca am ris cu lacrimi! Ca asa sint eu, omul extremelor...
Andrada spune:
OK
Dear soacra Sinzianei,
Nora a zis numa de bine de dumneavoastra, am inteles ca faceti niste cozonaci sa te lingi pe degete. Inteleg ca deja stiti adresa mea si SS, platesc air-shipment, multumesc anticipat (imi plac cu stafide nu cu nuci)
Si Welcome!![]()
arminad spune:
Krissy,sorry c-am uitat.M-am luat cu problemele alea de mate..fiecare cu ce-l doare
Am pus sare normala dar stiu ca ar fii trebuit de ailalta numai ca n-am gasit.Am scuturat oala de citeva ori pe zi ca asa facea mama la tara, pitroceste e termenul tehnic![]()
Ramona, cred ca n-a vrut fata sa te desconspire,s-a intimplat..
Naspa situatia,cu scoala adica.
Iote d-aia nu imi iau eu casa cu brazi
ca sa nu sterpezeasca dintii la vulpe si sa ma lupt cu CPS-ul![]()
Asa ca ma mut cu geamantanul din dotare trei strazi mai incolo linga scoala care-mi place, cind vrea tricepsii mei nelucrati ![]()
Ce mai imi trebuie stres cind si asa locuiesc in cel mai stresat oras din America,LOL![]()
sinzi_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada OK platesc air-shipment |
vezi ca se poate interpreta ca semnatura pt direct bank withdrawal, no further info needed
Daiopri spune:
Iar ma bag si eu in seama pe la voi![]()
M-am tot gandit unde sa merg si eu in bucatica de vacanta pe care incerc sa o strecor, si acum am ajuns la concluzia ca sa incerc ceva de genul LA, Disney, San Diego.
Si acum vine si rugamintea mea, fetele care sunteti pe acolo, cam cum e vremea la mijlocul lui octombrie? Si unde e mai convenabil de stat? Adica eu ma gandesc sa incercam sa vizitam obiectivele zise. Este posibil sau bat campii
Ca nu prea ma pricep. Se poate merge de ex din Disney in LA si SD sau invers? Ne trebuie masina sau sunt autobuze ceva?
Va multumesc mult.
Numai bine tuturor
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Iar ma bag si eu in seama pe la voi M-am tot gandit unde sa merg si eu in bucatica de vacanta pe care incerc sa o strecor, si acum am ajuns la concluzia ca sa incerc ceva de genul LA, Disney, San Diego. Si acum vine si rugamintea mea, fetele care sunteti pe acolo, cam cum e vremea la mijlocul lui octombrie? Si unde e mai convenabil de stat? Adica eu ma gandesc sa incercam sa vizitam obiectivele zise. Este posibil sau bat campii Va multumesc mult. Numai bine tuturor |
Uite ca s-a nimerit ca eu cu fi-miu tocmai am facut exact aceasta calatorie anul asta in Iunie. Am stat intai in Anaheim (nu stiu niciodata cum se scrie orasu' asta
Ramona J spune:
Ruxij, ma gindesc ca in perioada asta n-o sa fie aglomerat. Noi am fost in Orlando la Disney prin octombrie parca si a fost minunat, n-am stat la cozi.
Sinzi e precum Mesterul Manole, ziua scrie - noaptea sterge.![]()
Daiopri spune:
Ruxi multumesc mult.
Nu pot muta data ca atunci am o pauza de la tratamente, si am si eu o pasarica sa merg undeva
si nu stiu unde.
Dar baiatului ia placut la Disney? Stiu ca e aglomerat si nu tin neaparat sa merg, dar ma gandeam ca daca tot suntem prin zona sa fac si motanul meu de 6,5 ani fericit
2 zile ii ajung acolo asa de gust?:)
Inca o data multumesc si mai astept opinii