Aspirante optimiste >20 (421)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai nu este vb k nu aveam rabdare dar ma durea prea tare cand imi dadea cate un cutit ma indoiam.
nu stiu ce sa mai zic... nu stiu daca se prinde...
nu stiu ce sa mai cred ..
sunt ff tuflita

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Ylari am facut o eco abd. si mi-a zis dr. ca inca sunt la ovulatie, endometru marit, uterul normal , ovarele imflamate usor, din cauza ovulatiei poate, in rest totul ok.. eu decat trebuie sa sex

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

Bravoooo, baga mareee
Ti-am zis eu ca esti la ovulatie, de aia te intzeapa Mama Omida scrie pe mine Hai ca luna asta se prinde, presimt eu. Deci nici nu n-ai respectat No-stressul asta
Te pup

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

de obicei ramaneam repede dar acum nu stiu ce se intampla...

Citat:
citat din mesajul lui miss26

Pai sa nu ratezi nici o seara de iubit....ca nu se stie niciodata cand se prinde un ...si se gaseste un mai rapid decat toti si o sa te vedem....:)

http://lt1f.lilypie.com/e7z0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

cum se face ca toate care nu-si doresc raman cat ai zice peste, si noi care murim de nerabdare, avem de asteptat o vesnicie....
offf ce mult de lasa asteptat bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miss26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

cum se face ca toate care nu-si doresc raman cat ai zice peste, si noi care murim de nerabdare, avem de asteptat o vesnicie....

deoarece sunt cu mult mai putin stresate decat noi...pun placerea pe primul loc si bebe pe locul doi..asa ar trebui sa facem si noi...iubareala multa si cu pasiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragelor

Ylari si tu varza? Si eu varza! Ma refer la ce am mancat, nu la altceva. Eu m-am riscat si i-am dat si piciului azi, i-am facut separat cu carnita de curcan. Sper sa fie ok.
onybony Valentina face bine, inca nu s-a prins nici la ea. Eu tot mai sper sa fim amandoua gravidute in acelasi timp ca sa ne plimbam cu carucioarele impreuna. La primul copil m-a ratat, speram acum.
alesico spor la treaba. La ma refer nu la spart pereti si pus gresia.
Si nu mai fi tuflita si stresata, ca bebe nu are nevoie de asa o mama. Pai daca mami e deja stresata....el ce mai face cand vine?
Capul sus fetelor ca vine si bebe

pe toata lumea. Fug la treaba cat doarme piciul.

Alina

Mergi la inceput

fetelor..oare e prea devreme sa cred ca as avea simptome de sarcina?...eu am un CM de 28 zile..am avut o dereglare in Primavara,cauzata de o raceala...si m-am tratat cu o cura de Polidin..dupa care Cm-ul a revenit la normal...Luna aceasta am prestat destul de frumos in perioada de ovulatie...ultimul Cm l-am avut pe 23 august...acum daca as avea un bebe ..dupa calculatorul de pe acest site as avea 3 saptamani si 2 zile de sarcina...De Joia trecuta am niste dureri in burta, greturi usoare...de Duminica sunt mai sensibila la mirosuri, ma satur foarte repede cand mananc, dar mentionez ca ma apuca o foame de ametesc si daca stau in pat, sanii dor, sfarcurile sunt mai sensibile la atingere, dar nu dor...imi cer scuze pentru detalii atat de intime...dar sincer parca nu as mai avea rabdare sa fac testul peste 3 zile...eu pe deoparte cred ca imi doresc atat de mult un bebe incat am aceste simptome din dorinta asta prea mare...Voi ce credeti?...In plus nu vreau sa fac un test pentru ca imi este teama de a fii negativ deoarece e prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Citat:

fetelor..oare e prea devreme sa cred ca as avea simptome de sarcina?...eu am un CM de 28 zile..am avut o dereglare in Primavara,cauzata de o raceala...si m-am tratat cu o cura de Polidin..dupa care Cm-ul a revenit la normal...Luna aceasta am prestat destul de frumos in perioada de ovulatie...ultimul Cm l-am avut pe 23 august...acum daca as avea un bebe ..dupa calculatorul de pe acest site as avea 3 saptamani si 2 zile de sarcina...De Joia trecuta am niste dureri in burta, greturi usoare...de Duminica sunt mai sensibila la mirosuri, ma satur foarte repede cand mananc, dar mentionez ca ma apuca o foame de ametesc si daca stau in pat, sanii dor, sfarcurile sunt mai sensibile la atingere, dar nu dor...imi cer scuze pentru detalii atat de intime...dar sincer parca nu as mai avea rabdare sa fac testul peste 3 zile...eu pe deoparte cred ca imi doresc atat de mult un bebe incat am aceste simptome din dorinta asta prea mare...Voi ce credeti?...In plus nu vreau sa fac un test pentru ca imi este teama de a fii negativ deoarece e prea devreme

Salutare fetelor...N-am mai scris de ceva vreme, dar v-am citit sa stiti!
Miss26...eu cred ca e posibil sa ai bebe! Sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum iti doresti! Si eu am exact aceleasi simptome ca si tine, eu cred ca am ovulat intre 6 si 9 septembrie, pentru ca in perioada asta am observat dureri in zona ovarelor si secretia specifica. De vreo saptamana am niste dureri cam ca la ciclu(dar mai usoare), plus mici intepaturi din cand in cand, in zona abdominala, si o pofta extraordinara de mancare! Mai am de asemenea sanii durerosi si sensibili, si azi am avut si o durere acuta de cap. In concluzie, mi-am facut un test barza, dar rezultatul a fost bineinteles negativ! Nici nu ma asteptam la altceva, dar nu prea am rabdare, asa ca macar m-am calmat in privinta asta, cel putin pentru vreo 2-3 zile!
Spuneti-mi va rog, coi ce credeti? Oare sper degeaba?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Citat:

Salutare fetelor...N-am mai scris de ceva vreme, dar v-am citit sa stiti!
Miss26...eu cred ca e posibil sa ai bebe! Sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum iti doresti! Si eu am exact aceleasi simptome ca si tine, eu cred ca am ovulat intre 6 si 9 septembrie, pentru ca in perioada asta am observat dureri in zona ovarelor si secretia specifica. De vreo saptamana am niste dureri cam ca la ciclu(dar mai usoare), plus mici intepaturi din cand in cand, in zona abdominala, si o pofta extraordinara de mancare! Mai am de asemenea sanii durerosi si sensibili, si azi am avut si o durere acuta de cap. In concluzie, mi-am facut un test barza, dar rezultatul a fost bineinteles negativ! Nici nu ma asteptam la altceva, dar nu prea am rabdare, asa ca macar m-am calmat in privinta asta, cel putin pentru vreo 2-3 zile!
Spuneti-mi va rog, coi ce credeti? Oare sper degeaba?

Speranta moare ultima!!!..Tin pumni sa fie bebe si sa ne citim pe sambata ..anuntand ca avem II liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

deoarece sunt cu mult mai putin stresate decat noi...pun placerea pe primul loc si bebe pe locul doi..asa ar trebui sa facem si noi...iubareala multa si cu pasiune

Ba io zic ca si ele sunt stresate, sa NU ramana gravide

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare dragelor

Ylari si tu varza? Si eu varza! Ma refer la ce am mancat, nu la altceva. Eu m-am riscat si i-am dat si piciului azi, i-am facut separat cu carnita de curcan. Sper sa fie ok.

Alina

La inceput ma speriasem... ca nu m-am plans de nimic pe aici... asa ca nu stiam de unde varza? Din farfurie bre, mi-am amintit de aburii porkului Cat are piciul tau? Scuze dar n-am retinut... stiu ca ai mai scris despre dar neruonul meu plictisit cred ca facea joc de glezne atunci

Miss26 si Madutza scumpelor va doresc din toata inima sa aveti bebe in burticile voastre si sa va impliniti visul. Totusi cred ca pana la momentul in care ar trebui sa vina CM-ul este prematur sa cautam simptome. Stati linistite, fiti optimiste si incarcati-va cu energie pozitiva, asta i-ar face numai bine lui bebe, pe cand grijile, framantarile, intrebarile, va consuma si pe voi inutil si organismul stiti si voi ca e mai slabit atunci. Asadar, hai sa bagam toate un zambet si sa fim optimiste cum bine zice numele topicului. Mii si mii de pupici, floricele, si numai ganduri bune.

YLARI

Mergi la inceput