Aspirante optimiste >20 (421)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
raportez:
uter, ovare, trompe perfecte...% sunt la ovulatie inca.. de asta sunt si imflamate o leaca ovarele... si tre sa prestez

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
onybony spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinutzaa Veronica si Raluca felicitari pentru II Sarcina usoara si bebe sanatos. Onybony de care valentina intrebi? Alina |
valentina d, care a spus ca nu mai intra pe forum pt ca sotul ei considera ca e un stres in plus si mai avea ea un motiv pentru care nu mai putea sa intre,era noua ca mine, cam in aceeasi zi am intrat amandoua, si ma intrebam oare ce mai face, daca e reusit...
onybony spune:
vad ca luna no stress face liniste pe forum ![]()
eu am trecut de ovulatie, si sper sa nu ma mance degetele sa imi iau vreun test, ca m-am hotarat sa nu mai cumpar pana nu intarzie uratii, si asta ar fi cam prin 24 sau 25, deci nu mai am mult, si sper sa nu mai apara![]()
va pup pe toate 
miss26 spune:
| citat din mesajul lui veronicach am revenit:) aseara am facut un test si sunt cat se poate de insarcinata.... a doua liniuta a aparut aproape instant sarcina mea are maxim 3 saptamani asa ca suntem la inceput de drum... ne-am testat inainte rh-ul asa ca in aceasta privinta stau linistita 9 luni nu trec repede insa nici incet...am atatea emotii momentan nu prea am nici un simptom al fatului ca sunt insarcinata dar cred ca se explica fiind abia in prima luna miss26 sper sa ramai insarcinata la fel de repede ca mine ![]() multa sanatate mamici prezente sau viitoare |
Felicitari!!!...Iti doresc multa santate si sarcina cat mai usoara!!! Sa cresteti mari si frumosi
...Fetelor imi pare rau ca raspund atat de greu, dar se pare ca raspunsurile mele trebuiesc moderate...sper pe viitor sa putem discuta mult mai lejer..am atatea intrebari sa va adresez
....Va
si va doresc o zi cat mai frumoasa.
miss26 spune:
| citat din mesajul lui ralushka multumesc! va tin si voua pumnii toamna chiar se inumara puiutii!![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari!!...Sarcina usoasa si multa sanatate

miss26 spune:
| citat din mesajul lui jesia Miss bun venit si Doamne ajuta poate s-a prins![]() Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Bine v-am gasit
...pe 19septembrie o sa aflu sigur...am sa fiu la cunuia civila a surorii mele pe atunci
YLARI spune:
Io sunt aicea breee, dar eu am zis de ieri ca am spart gashka de no stress, am cumparat teste de ovulatie
asa ca sunt stressy din nou, asa ma simt eu... optimista
Am si intrebat daca mai triseaza cineva dar nu mi-a raspuns nimeni...
Mi-am pus o farfurie maaare de mancare de varza cu carne de pork... o sa ma fac cat malul, eu zici ca sunt deja gravida.
Of...
Am fost pe afara cu fata, bae vantul tare de tot...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aleesicoo spune:
Ylari am facut o eco abd. si mi-a zis dr. ca inca sunt la ovulatie, endometru marit, uterul normal , ovarele imflamate usor, din cauza ovulatiei poate
, in rest totul ok.. eu decat trebuie sa sex
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
miss26 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Ylari am facut o eco abd. si mi-a zis dr. ca inca sunt la ovulatie, endometru marit, uterul normal , ovarele imflamate usor, din cauza ovulatiei poate , in rest totul ok.. eu decat trebuie sa sexHAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Pai sa nu ratezi nici o seara de iubit
....ca nu se stie niciodata cand se prinde un
...si se gaseste un
mai rapid decat toti si o sa te vedem
....:)
YLARI spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Ylari am facut o eco abd. si mi-a zis dr. ca inca sunt la ovulatie, endometru marit, uterul normal , ovarele imflamate usor, din cauza ovulatiei poate , in rest totul ok.. eu decat trebuie sa sexHAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Bravoooo, baga mareee

Ti-am zis eu ca esti la ovulatie, de aia te intzeapa

Te pup
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png