Casnicute, harnicute, mamicute(201)
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
zaibar am..am..am,,,,poftiti va rogggg![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
claudia74 spune:
poftim,poftim virtual mancati-asi
, fa poze la damigene ![]()
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
Liana30 spune:
n-am damigene mancati-as
am butoaie si numai fac poze ca vedea lumea![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
alexa si mami spune:
Te
Miha. Pe unde umblu? Pe ici pe colo... Copchii astia atomici imi papa tot timpul si nervii
Noroc cu netu' pe mobil ca altfel o luam pe aratura.
alexa, cipri si mami
mariussimiuc spune:
Iu huuu...e rost de chileala? 
Alina,hai mai povesteste de atomicii tai.De soacra...![]()
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

alexa si mami spune:
Atomicii mei sunt viata mea, chiar daca ma alearga toata ziua de imi scartaie toate balamalele, de nervi nu mai zic, e la noi in casa camp de lupta, pista de curse, balamuc general. Noi sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza:)
alexa, cipri si mami
Liana30 spune:
neatza![]()
Alina multam de cafa..fusa buna
mariussimiuc spune:
Neata! ![]()
www.bucataras.ro/retete/2010/paine_rotunda_impletita.html" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

monica-elizabet spune:
si eu buna dimineata dar in alta saptamana ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post