Despre amazoane

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cred ca aici conteaza foarte mult respectul fata de persoana ta si fata de ceilalti.
Cred in casniciile fericite, cred in existenta barbatilor fideli, cred in romantism, destin si altele, dar nu sunt gata sa fac sacrificii si compromisuri in care "libertatea" mea sunt ingradite.
Nu accept sa mi se vorbeasca urat, pe un ton ridicat sau altele. Da, eu mai tip si spun cuvinte mai grele la nervi, dar nu jigniri, doar reprosuri mai trase de par, nu intotdeauna reale...
Si mai cred ca exista autoeducatie si experienta de viata. Da, mama m-a educat frumos si bine dupa parerea ei, dar exemplul casniciilor ei lasa mult de dorit...
Eu am ales sa nu pun in aplicare ce am vazut acasa...sa evit persoanele care au o atractie deosebita spre alcool si alte principii care cred eu ca stau la baza "culturii" amazoancelor. Sub nici o forma nu ma las calcata in picioare...asa cum zicea si ilse, se termina rau!
Ma credeti sau nu, dar nici macar in glume nu ne-am adresat vreo data apelative gen "prostutule", "blegutule" sau altele de acest gen, sau eu sa ma adresez lui cu "bai" si el cu "fa" sau mai stiu eu ce.
Il respect si ma respecta.
Am discutat cu el despre cazul lui Iepumic...parerea lui e ca el nu stie cum sa iasa din relatie si o impinge pe ea sa ia hotararea facandu-i astfel de mizerii.
Pai cum D-zeu sa o lasi in toiul noptii in centrul Bucurestiului si tu sa dormi linistit acasa? Sau sa uiti sa mergi la aeroport cand femeia vietii tale vine acasa...lipsa de respect...chiar daca sa zicem ca sentimentele nu mai sunt asa de inflacarate, dar nici in halul acesta!
Eu si daca ies cu fetele la restaurant aici, el ma conduce si vine si ma ia, chiar daca eu am carnet si pot sa ma duc si singura. Si vine cu copii dupa el...
Orice ii cer, indiferent la ce ora din zi si din noapte, e gata sa faca si la fel sunt si eu!Orice imi cere pana la limita bunului simti si a respectului!
Sunt o amazoana?!!!
Sunt doar o femeie fericita cu principii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Imi cer scuze, poate nu trebuia sa mentionez aici de clopotul lui gauss, ma tem sa nu se fi interpretat ca ceva religios. Este un instrument statistic de validare a datelor cantitative, si are o interpretare foarte simpla...extremele au incidenta mica in timp ce majoritatea cazurilor se situeaza undeva la mijloc (astfel incat reprezentarea grafica arata ca un clopot). Ma simt datoare cu aceasta precizare, dar nu si cu altele, intrucat observ ca initiativa de a argumenta este interpretata de catre unii ca o pretindere a detinerii de adevaruri general valabile, cand de fapt nu este asa.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

cred ca fiecare are o limita...educata de ceea ce a vazut acasa si in jurul sau! Daca o persoana a fost educata sa accepte, sa inghita, sa gasesca scuze, o face toata viata. Daca o persoana este educata de familie, prieteni, carti/profesori ca este o persoana puternica si ca are coloana vertebrala atunci o sa aiba intotdeauna o reactie pe masura!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput