Caz umanitar sfasietor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary87
Ca jud poti sta cu nasul in hartiile alea si 18 ore, poti capta zeci de boli de pe hartiile care trec prin alte zeci de maini, poti epuiza la un moment dat incat sa nu mai fii in stare nici lumina zilei sa o mai suporti (si o spun avand la baza exemple concrete).
Haideti sa nu mai judecam noi atata, sa nu mai comparam meseriile...fiecare e grea in felul ei.
Se pierde timp pretios punandu-i la zid pe altii fara sa stam putin sa analizam situatia concreta.

da.....pe linga boli de la hirtii mai pui si varicele de la stat pe scaun, hemoroizi...aerul conditionat ce le sufla in ceafa de taur..antenele ce stau pe casa...cafeaua ce trebuie sa o bea....deja ma infior cind ma gindesc prin ce trec acesti oameni.
si nimeni nu-i intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
Ca jud poti sta cu nasul in hartiile alea si 18 ore, poti capta zeci de boli de pe hartiile care trec prin alte zeci de maini, poti epuiza la un moment dat incat sa nu mai fii in stare nici lumina zilei sa o mai suporti (si o spun avand la baza exemple concrete).
Haideti sa nu mai judecam noi atata, sa nu mai comparam meseriile...fiecare e grea in felul ei.
Se pierde timp pretios punandu-i la zid pe altii fara sa stam putin sa analizam situatia concreta.

da.....pe linga boli de la hirtii mai pui si varicele de la stat pe scaun, hemoroizi...aerul conditionat ce le sufla in ceafa de taur..antenele ce stau pe casa...cafeaua ce trebuie sa o bea....deja ma infior cind ma gindesc prin ce trec acesti oameni.
si nimeni nu-i intelege.

ce bine ca nu am urmat sfatul tatei! am ales meseria pe care dorit-o eu!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary87 spune:

Citat:

Citat:

si nimeni nu-i intelege.

Repet...de ce nu incercam sa facem schimb de meserii cu ei??? Sau de curiozitate, va puteti duce la Curtea de Apel sau la Tribunal, sau la orice Judecatorie...Depuneti o cerere prin care spuneti ca vreti sa vedeti cum decurge o zi de munca acolo. Sa vedem cu e sa ,,stea pe scaun la aer conditionat"...De ce nu incercam pentru ca daca ati insista sigur nu v-ar refuza...Si astfel s-ar convinge multi cum e de fapt...
Dar am uitat ca in ROmania....TOATA LUMEA ARUNCA CU PIETRE...fara sa se gandeasca mai intai mai cu aplecare asupra situatiei.
Ironiile pot fi duse la nesfarsit la asemenea extreme, dar ma intreb oare ... ne ajuta cu ceva? Oare ne face sa ne simtim mai bine?
Nu spun ca e perfect sistemul nostru juridic...Da,inca mai functioneaza sistemul spagilor si altele...dar hai sa nu exageram! Asa cum a spun cineva ca nu a luat la Magistratura ca nu a dat bani..hai sa fim seriosi, din 2500 au luat 240...e hai ca nu toti 240 au dat bani...Nu stau lucrurile chiar asa. Dar e aaaasaaa de usor sa judecam..Mai bine ne-am face toti judecatori , permitandu-mi si mie aceasta nevinovata ironie, ca sa ne judecam noi intre noi si cu noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Citat:

Citat:

si nimeni nu-i intelege.

Eu in locul lor m-as duce in constructii.Munca in aer curat,fara stress,fara arhive pline de sobolani de unde poti face o gramada de boli de piele.Mai aduni si un banut vara,ca deh iarna mai ai nevoie de un lemn pe foc.Nu te ironizeaza nimeni ca esti corupt.Niste neica nimeni care nu stiu cit muncesti tu,care nu au studiile tale.Pai sa inveti atita si sa suporti asemenea conditii.Mi se pare jenant (((:.

P.S. Cit zicea D-l ca are pe luna ? Aproximativ 1300 Eur? Putin,ft putin.Aici e in functie de capacitati.Poti sa fii deschis dialogului...cistigi mai mult :))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Depuneti o cerere prin care spuneti ca vreti sa vedeti cum decurge o zi de munca acolo. Sa vedem cu e sa ,,stea pe scaun la aer conditionat"...

Intre un doctor ajuns in fata judecatorului in instanta si un judecator ajuns in fata doctorului pe masa de operatie, care credeti ca este mai stresat? Va spun eu: magistratul a carui viata sta pe muchia bisturiului. Asadar, merita sporul de solicitare neuropsihica.

Inutil sa mai precizez unde ar trebui pus mai intai aparatul de aer conditionat: in sala de judecata sau in sala de operatie?

Mergi la inceput

Magistratul isi ascute bisturiul pe libertatea omului.Medicul pe viata lui.

Ce ar fi pe primul plan ? 1300 Eur sau ceea ce ai prin ograda? In definitiv la asta se rezuma tot.Se legalizeaza donatiile la medici?Eu am votat tot timpul pentru. Cine o face, o face pentru viata unui om.O face pt. ca se cunoaste sistemul sanitar.O face pt. al lui ,cel apropiat.O face din recunostinta,medicul nu e D-zeu pe pamint.O face ca au salarii de kk.De ce vamesii au salarii bune ???

Eu nu am vazut medici sa i-a pielea dupa om.Desi salariile/sporurile nu ajung curind la 1000/1300 Eur pe luna.Am vazut insa ,justitia romana.

Si e mult pina departe.Avocatii tineri intra in magistatura.De ce oare? Decit 2 lei(pentru ei (((: ),mai bine ne reorientam.Invatam pe branci pentru posturi la Cucuieti.Dar sint mult mai bine platite.Daca mai punem si sporul de sobolani,de AC care te bate in ceafa,de stress ca in fiecare zi te intilnesti cu neshpe mii de dosare la care dai o solutie pe care din cauza lipsei de timp nu o poti aprofunda...ca mai inchizi in fishet niste dosare seara tirziu si a doua zi au solutia afisata pe net (((:.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mai frate, daca pe toti i-ar duce IQ-ul ar fi lumea plima de judecatori, medici, profesori universitari etc...

De ce societatea noastra nu accepta faptul ca unii au capacitate sa presteze munca intelectuala si altii abia ajung sa fie capabili sa termine 8 clase?

Eu m-am saturat de egalitarismul asta comunist de nu mai pot. De ce vreti sa traiasca toti pe salarii mici? Iar asta cu donatiile ma scoate din sarite...auzi tu donatii la medici, dar ce sunt handicapati de au nevoie sa stea cu mana intinsa la donatii? Sa faca dreaq un sistem decent de salarizare si medicina de performanta. Si la judecatori la fel. Cifrelea alea erau macar nete? sau .. te pomeni ca vorbim de brut...ha ha ha

Andries

Mergi la inceput

...De ce ,Andries ? Stii tu raspunsul.Nu e in noi.E in ei : ))).Cind ne revoltam,ne spunem parerea aici,pur si simplu ne descarcam.Fac eu sau tu legile in sistemul sanitar? Sau in justitie?

Ne ducem la vot.Pentru noi,pentru copiii nostri.E mult pina departe.Crezi ca daca eu sint de acord sa fiu recunoscatoare unui medic ,daca nu sare calu',gresesc? Eu pur si simplu vreau sa fac asta. Cu mult/putin ,ceea ce am.

Unui magistrat nu ii pot fi recunoscatoare decit pentru faptul ca (eventual) a respectat legea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Cred ca Brucan a subestimat rau de tot cand a spus ca avem nevoie de 20 de ani. S-a si vazut! 50 ar fi mai aproape de realitate.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Cred ca Brucan a subestimat rau de tot cand a spus ca avem nevoie de 20 de ani. S-a si vazut! 50 ar fi mai aproape de realitate.

Cam 50 de ani ne-ar trebui ca, pastrand veniturile magistratilor la nivelul de azi, sa ajungem la un raport decent intre veniturile lor si ale altor categorii profesionale.

Mergi la inceput