Vanessa-eu am facut in burtica si diphereline si menopur,gonasi, asa ca spor la treaba
Ancutza-sper sa reusesti singurrica sa iti faci injectiile,va fi mai comod pentru tine apoi
Ma rog sa reusim toate sa avem bebei de data asta

Sigur o sa le fac singurica ca nu e asa greu.azi ma duc dupa ace mari detasabile pentru amestec.Am incredere in echipa de la Ginera.
Eu sunt in a 9-a zi de la conceptie(punctie) si in a 6-a zi de la ET, ma doare burtica, sper sa nu fie un semn rau![]()
CORA incearca sa te odihnesti. Poate durerea e data de sambureii care se fixeaza in mucoasa uterina.
ANCUTZA spor la injectii.

Fetelor, multumesc mult pt incurajari.
Cora iti tin pumnii sa fie cu mult mult noroc si sa auzim vesti bune.Ma bucur mult ca v-am intalnit,mai ales ca nu am mai scris pana acum pe niciun forum. Impreuna trebuie sa reusim.
Vanessa si eu am avut in plan 3 inseminari dar dupa prima din luna iunie m-am gandit ca mai sigur incerc FIV pt ca asa pierd si vremea si banii.Mai ales ca la mine, cred ca CEA MAI MARE problema este varsta (38) si implicit rezerva...

Vanessa-asa presupun si eu,atata timp cat nu am sangerari de nici un fel,este clar ca puii sunt tot la mami
Am emotii pentru voi,eu parca am uitat de intepaturi si a trecut asa de putin de cand le-am incheiat![]()
Toamna asta va fi o toamna ffff bogata in bobocei