FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)
Raspunsuri - Pagina 13
cora79 spune:
Vanessa,draga mea, e normal sa ai emotii,dar te rog sa ai incredere in Dzeu si totul va iesi asa cum speri tu

cora79 spune:
Este absolut necesar sa ne sustinem intre noi,altfel.......
ce ne-am face?
Eu sunt in ziua a 7-a de la conceptie si in ziua a 5-a de la embriotransfer,ma rog pentru bebei sanatosi si lipiciosi

ancutza2009 spune:
Multumesc mult, Cora, iti tinem pumnii , sa dea Domnul sa reusesti , sa mai prindem si noi curaj.Vanessa , bafta multa si tie.
vanessa80 spune:
Azi mi-am cumparat dipherelin-ul si de luni incep injectarea.
Sunt dureroase?
CORA sper ca pe 30 o sa ne dai o veste f buna.
ANCUTZA spor la injectat. Unde faci inj, in burtica?
cora79 spune:
Vanessa-nu sunt asa dureroase, eu am cumparat seringi de insulina si ace normale.Amesteci solventul cu pulberea si apoi tragi cu acul mare jumate din cantitate,scoti aerul si apoi schimbi acul mare cu cel micut de insulina.Faci o cuta la burtica(la mine a fost usor ca sunt grasunica), dezinfectezi cu spirt si infigi repede acul,apoi introduci incet serul si scoti acul
Nu este greu,spor la treaba,merita efortul,vei avea

ancutza2009 spune:
Astazi la 18.30 fac prima injectie cu diphereline, in burtica.Merg la Ginera sa iau spermocultura sotului si sa mai fac odata clamidia, ca o aveam din ianuarie si e cam veche pt dosar.Si daca tot ajung la clinica ,(sunt la 5 min. cu masina) le rog pe fete sa-mi faca si injectia, ca o am in poseta.Insa de maine, le fac singurica asa cum am facut si MENOPUR.Nu prea stiu daca diphereline se tine tot in frigider ca si menopur si gonasi.Am citit pe prospect si nu mentioneaza nimic.Vanessa, TREBUIE sa reusim !!!!
vanessa80 spune:
ANCUTZA sper sa reusim
. Eu acum sunt cam panicata. Dupa 3 inseminari nereusite, am devenit cam depresiva. Dar sper ca acum sa ni se indeplineasca visul.