Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 21
aleesicoo spune:
Neata Lia draga mea
deja m-am enervat de la prima ora. m-am intalnit cu o colega si in gura mare pe coridorul cel mare al spitalului tipa dupa mine :"ai venit cu boracul din concediu?"
deci am simtit cum mi se scurge tot sangele din cap pana in picioare, si m-am oprit si eu frumos am zambit si i-am zis:" in primul rand nu tipi dupa mine ca nu suntem pe camp si nici surda nu sunt , si in al doilea rand chiar daca veneam INSARCINATA copilului meu nu ii spui borac, nu prea avem noi tangente ca sa ne permitem astfel de "alintari".." si am plecat

| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 neata feteleeeeeeeeee mmmmmmm buna cafeaua.... sedere cat mai scurta fetelor noi venite . Ce zi ploioasa ...mergea sa mai facem nanitze . alesicoo spor la treaba...o sa-ti intri in ritm stai lin Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
mvb spune:
Neatza si de la mine.....sa aveti o saptamana usoara si cu spor in toate![]()

cine vrea sa se bage la construit capitol nou, poftiti va rog
daca nu ma bag eu
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
aleesicoo spune:
baga-te tu Mvb
| citat din mesajul lui mvb Neatza si de la mine.....sa aveti o saptamana usoara si cu spor in toate ![]() cine vrea sa se bage la construit capitol nou, poftiti va rog daca nu ma bag eu MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Lia73 spune:
alesicoo trea sa-i footi una peste ochi
![]()
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
aleesicoo spune:
stii cat m-am abtinut sa nu ii pleostesc vreo 2 capace?????
dar am zis daca ea a fost o taranca eu trebuie sa ma comport ca o doamna
...dar cu prima ocazie daca mai tipa dupa mine.. o zdruncin un pic sa vada cu cine sta de vb... ca eu de fel sunt fff colerica si impulsiva
| citat din mesajul lui Lia73 alesicoo trea sa-i footi una peste ochi ![]() Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
mvb spune:
Poftiti la capitol nou
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!

.