Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 10
mvb spune:
Si eu simt ca la topicul nostru se vor numara multe
in toamna asta
.....se simte in aer ![]()
Dragaicutzo cand vii in tara?
pupicei la toate fetele
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
aleesicoo spune:
fetele spuneti-mi si mie daca stiti cumva: mie mi s-au terminat uratii acum 2 zile si azi am facut-o bineinteles neprotejat, si acum vreo 30d min am simtit niste mici intepaturi in partea dreapta
, bineinteles ca noi vom mai presta![]()
lory09 spune:
Buna dragelor!
Aleesicoo,eu cred ca intepaturile alea nu sunt de la ovulatie,pentru ca prea devreme; pot fi de la frig,raceala.Oricum,daca prestati din doua in doua zile,e ok,ca nu ratati perioada.
aleesicoo spune:
aaa pai nici nu m-am gandit ca ar putea fi ovulatia, ca am calculat si perioada fertila este intre 12-17 si ovulatia e 15
lory09 spune:
Sfatul meu este sa-ti cumperi si teste de ovulatie si sa incepi sa le faci din Z10.Sunt foarte bune si te ajuta mult.Eu am facut o perioada si monitorizare si teste in paralel,si chiar in ziua in care urma sa am ovulatia,testele se pozitivau.Chiar am incredere in ele si,vorba aia, mai vad si eu cum arata doua linii,ca pe alea de sarcina,ioc
| Citat: |
| citat din mesajul lui lory09 Sfatul meu este sa-ti cumperi si teste de ovulatie si sa incepi sa le faci din Z10.Sunt foarte bune si te ajuta mult.Eu am facut o perioada si monitorizare si teste in paralel,si chiar in ziua in care urma sa am ovulatia,testele se pozitivau.Chiar am incredere in ele si,vorba aia, mai vad si eu cum arata doua linii,ca pe alea de sarcina,ioc![:D |
aleesicoo spune:
apropo sa nu crezi ca te-am facut si pe tine implicit disperata daca am zis de mine ca nu sunt disperata, dar ma cunosc pe mine si stiu ca atunci knd imi intra ceva in cap numai la asta ma gandesc si sincer incep sa o iau razna asa![]()
no offence la adresa ta

lory09 spune:
Nici eu nu mai vreau sa ma mai gandesc asa mult,dar nu prea am cum pentru ca luna asta incep monitorizarile si...
Oricum,daca poti sa nu te stresezi e cel mai bine!
asta cred ca este si cheia succesului!
aleesicoo spune:
pt mine a fost un soc f mare cand am pierdut sarcina si tocmai din cauza asta nu vreau sa ma mai implic atat de mult, sa stau sa ma gandesc numai la chestia asta, las lucrurile sa vina de la sine si daca DD considera ca e momentul sa imi trimita un
e bine venit
babiela spune:
valeu ce-ati mai scris... abia am terminat de citit, e drept ca am si lipsit 2 zile, dar n-am lipsit nemotivat...
. marti si miercuri am facut teste de ovulatie si am avut 2 liniute, am prestat binenteles, joi n-am mai facut, iar vineri testul de ovulatie a iesit negativ...asta inseamna ca marti-miercuri a fost ovulatia, nu? asa repede scade nivelul hormonului luteinizant?...intreb si eu ca-i prima data cand fac astfel de teste.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR