Noi nu avem asa ceva...

Noi nu avem asa ceva... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Mai ce ma mai enerfeaza si olandezii astia. Tot ne critica intr-una in loc sa ne ajute si ei cu ceva concret. Da e coruptie insa unde nu e? Ne-a facut parcuri si imi plac fantanile arteziene. Si chiar nu mi se pare ca e asa de multa coruptie. De vorbe si de critici nu am nevoie - de investitii insa da. Nu mai suport asa ceva. Parca la ei nu e tot asa ... dar chiar nu inteleg de ce tot pe noi l-i se casuneaza. Parca ei nu au bubele lor in cap- cu strazi de prostituate, cu droguri si mafie. Lasati-neeeeeee!

www.hotnews.ro/stiri-esential-6103740-reactie-dura-mae-document-olandez-care-critica-lipsa-rezultate-lupta-anticoruptie-diaconescu-isi-anuleaza-vizita-programata-haga.htm" target="_blank">Reactie dura a MAE la un document olandez care critica lipsa de rezultate in lupta anticoruptie: Diaconescu isi anuleaza vizita programata la Haga

paragraful meu este ireal si e o gluma (farsa). Crinuta, nu te obosi sa imi votezi cu o stea topicul.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

vorbesti serios sau e ironie ? " t-i" (ca sa te citez)s-a aplecat de critici la adresa coruptiei ?
nu stiam ca la ei e ca la noi cu spaga, dar vad ca esti pe acele meleaguri si probabil stii mai bine

si la ei e tot asa, trebuie sa dai spaga ca sa primesti ceva, uncontract, orice ? iar investitiile se fac tot cu spaga, pentru teren orice, etc daca citesti presa din Ro gasesti zilnic anchete
spre informarea ta, Ambasada Olandei al Bucuresti a sprijinit cu fonduri nerambursabile lupta anticoruptie din Romania. deci critica justificat

si critica e constructiva, intre Ro si Olanda chiar e ceva distanta

de data asta m-ai surprins neplacut, draga desprecopii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

ah, da, retractez, daca ai scris cu verde, am crezut ca e un citat, o butada, crezul tau
Scuze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Wow,cata fermitate ,ce reactie dura,asa le trebuie olande..jilor.
Eu personal sunt suparata pe ei pentru ca nu propun excluderea R o din UE.Pe cand ne chinuiam sa intram mai misca ceva pe ici pe colo,dar acum nimanui nu-i mai pasa cu adevarat ,adica sa faca ceva ,sa indrepte,de criticile colegilor din UE.
Off-topic:aseara l-am vazut pe nea jiji la PE in comisia de comert cum se prapadea de ras ascultand traducerea in casti.Mentionez ca nimeni in jur nu mai radea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
Off-topic:aseara l-am vazut pe nea jiji la PE in comisia de comert cum se prapadea de ras ascultand traducerea in casti.Mentionez ca nimeni in jur nu mai radea.

Cine i-o fi tradus īn casti? fratele lu' domnu' Organ de la comisia Udrei?
poate-i translatoru' spunea bancuri de-alea gen "un american, un rus si-un romān..."... stii, asa, sa mai treaca vremea...

...c-asa sunt romānii: oameni dintr-o "tzara trista, plina de umor" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

www.hotnews.ro/stiri-esential-6103740-reactie-dura-mae-document-olandez-care-critica-lipsa-rezultate-lupta-anticoruptie-diaconescu-isi-anuleaza-vizita-programata-haga.htm" target="_blank">Reactie dura a MAE la un document olandez care critica lipsa de rezultate in lupta anticoruptie: Diaconescu isi anuleaza vizita programata la Haga

Asta-i o gafa diplomatica.
Diaconescu s-a gasit sa se supere nitel pe sat!
Sincer, nu ma asteptam din partea lui :(. Parea mai istet de-atit...

Dap, asta e, sintem extreeem de talentati la capitolul politica externa.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cred ca singura solutie pentru rezolvarea problemei coruptiei endemice din Romania este triplarea de cel putin cinci ori a salariilor judecatorilor. Este inadmisibil ca Barbulescu si Pivniceru sa se'mbrace din Obor de la "Totul la 10 lei"

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Am fost. Candva. Cand aveam ministru de externe un diplomat de cariera. Ma refer la concitadinul meu M.R.Ungureanu.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Am fost. Candva. Cand aveam ministru de externe un diplomat de cariera. Ma refer la concitadinul meu M.R.Ungureanu.

Ai dreptate. . Am avut si vremuri bune.

Ma refeream la ziua de azi :(.

Cind Diaconescu isi da cu dreptul in stingu' (desi, repet, chiar nu ma asteptam !!!!), ca si Basescu, de altfel, care "si-a aratat muschii" neparticipind la receptia data de ambasada SUA de 4 iulie, (probabil pentru ca s-a saturat, bietul de el, sa fie tratat cu "ignore" de absolut toata lumea buna).... si tot asa. Vai de capul nostru.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

a aparut si in presa de masa
http://www.telegraaf.nl/binnenland/4739582/Regering_Roemeni_boos_op_Nederland.html?p=1,1

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Nu stiu de ce in vine in cap asa: prostul pina nu e si fudul, nu e prost destul. Sorry pt offtopic........

Mergi la inceput