Noi nu avem asa ceva...
Mai ce ma mai enerfeaza si olandezii astia. Tot ne critica intr-una in loc sa ne ajute si ei cu ceva concret. Da e coruptie insa unde nu e? Ne-a facut parcuri si imi plac fantanile arteziene. Si chiar nu mi se pare ca e asa de multa coruptie. De vorbe si de critici nu am nevoie - de investitii insa da. Nu mai suport asa ceva. Parca la ei nu e tot asa ... dar chiar nu inteleg de ce tot pe noi l-i se casuneaza. Parca ei nu au bubele lor in cap- cu strazi de prostituate, cu droguri si mafie. Lasati-neeeeeee!
www.hotnews.ro/stiri-esential-6103740-reactie-dura-mae-document-olandez-care-critica-lipsa-rezultate-lupta-anticoruptie-diaconescu-isi-anuleaza-vizita-programata-haga.htm" target="_blank">Reactie dura a MAE la un document olandez care critica lipsa de rezultate in lupta anticoruptie: Diaconescu isi anuleaza vizita programata la Haga
paragraful meu este ireal si e o gluma (farsa). Crinuta, nu te obosi sa imi votezi cu o stea topicul.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
AYSHA 2 spune:
vorbesti serios sau e ironie ? " t-i" (ca sa te citez)s-a aplecat de critici la adresa coruptiei ?
nu stiam ca la ei e ca la noi cu spaga, dar vad ca esti pe acele meleaguri si probabil stii mai bine
si la ei e tot asa, trebuie sa dai spaga ca sa primesti ceva, uncontract, orice ? iar investitiile se fac tot cu spaga, pentru teren orice, etc daca citesti presa din Ro gasesti zilnic anchete
spre informarea ta, Ambasada Olandei al Bucuresti a sprijinit cu fonduri nerambursabile lupta anticoruptie din Romania. deci critica justificat
si critica e constructiva, intre Ro si Olanda chiar e ceva distanta
de data asta m-ai surprins neplacut, draga desprecopii !
AYSHA 2 spune:
ah, da, retractez, daca ai scris cu verde, am crezut ca e un citat, o butada, crezul tau
Scuze !
loryi1974 spune:
Wow,cata fermitate ,ce reactie dura,asa le trebuie olande..jilor.
Eu personal sunt suparata pe ei pentru ca nu propun excluderea R o din UE.Pe cand ne chinuiam sa intram mai misca ceva pe ici pe colo,dar acum nimanui nu-i mai pasa cu adevarat ,adica sa faca ceva ,sa indrepte,de criticile colegilor din UE.
Off-topic:aseara l-am vazut pe nea jiji la PE in comisia de comert cum se prapadea de ras ascultand traducerea in casti.Mentionez ca nimeni in jur nu mai radea.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Off-topic:aseara l-am vazut pe nea jiji la PE in comisia de comert cum se prapadea de ras ascultand traducerea in casti.Mentionez ca nimeni in jur nu mai radea. |
Cine i-o fi tradus īn casti? fratele lu' domnu' Organ de la comisia Udrei?
poate-i translatoru' spunea bancuri de-alea gen "un american, un rus si-un romān..."... stii, asa, sa mai treaca vremea...
...c-asa sunt romānii: oameni dintr-o "tzara trista, plina de umor" .
iileana spune:
citat din mesajul lui desprecopii www.hotnews.ro/stiri-esential-6103740-reactie-dura-mae-document-olandez-care-critica-lipsa-rezultate-lupta-anticoruptie-diaconescu-isi-anuleaza-vizita-programata-haga.htm" target="_blank">Reactie dura a MAE la un document olandez care critica lipsa de rezultate in lupta anticoruptie: Diaconescu isi anuleaza vizita programata la Haga |
Asta-i o gafa diplomatica.
Diaconescu s-a gasit sa se supere nitel pe sat!
Sincer, nu ma asteptam din partea lui :(. Parea mai istet de-atit...
Dap, asta e, sintem extreeem de talentati la capitolul politica externa.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Cred ca singura solutie pentru rezolvarea problemei coruptiei endemice din Romania este triplarea de cel putin cinci ori a salariilor judecatorilor. Este inadmisibil ca Barbulescu si Pivniceru sa se'mbrace din Obor de la "Totul la 10 lei"
miki68 spune:
citat din mesajul lui iileana Dap, asta e, sintem extreeem de talentati la capitolul politica externa. Triunghiul portocaliu * www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Am fost. Candva. Cand aveam ministru de externe un diplomat de cariera. Ma refer la concitadinul meu M.R.Ungureanu.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Am fost. Candva. Cand aveam ministru de externe un diplomat de cariera. Ma refer la concitadinul meu M.R.Ungureanu. |
Ai dreptate. . Am avut si vremuri bune.
Ma refeream la ziua de azi :(.
Cind Diaconescu isi da cu dreptul in stingu' (desi, repet, chiar nu ma asteptam !!!!), ca si Basescu, de altfel, care "si-a aratat muschii" neparticipind la receptia data de ambasada SUA de 4 iulie, (probabil pentru ca s-a saturat, bietul de el, sa fie tratat cu "ignore" de absolut toata lumea buna).... si tot asa. Vai de capul nostru.
Triunghiul portocaliu *
desprecopii spune:
a aparut si in presa de masa
http://www.telegraaf.nl/binnenland/4739582/Regering_Roemeni_boos_op_Nederland.html?p=1,1
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
dana_lucia spune:
Nu stiu de ce in vine in cap asa: prostul pina nu e si fudul, nu e prost destul. Sorry pt offtopic........