Cum v-ati simti daca.......

Cum v-ati simti daca....... | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

...la aniversarea casatoriei (nu conteaza cati ani) sotul v-ar spune ca ar trebui sa apreciati ce om aveti langa voi pt ca nu v-a parasit pana acum desi de 2 ani nu reusiti sa faceti un copil?? Ca multi alti barbati v-ar fi lasat in aceste conditii dar ce norocoase sunteti voi ca aveti un barbat adevarat alaturi care nu v-a lasat inca pt asta. Si v-ar mai spune ca lui ii este foarte greu , mult mai greu decat voua (voua care faceti analize din 2 in 2 luni, stati pe la usile cabinetelor, sunteti mai "intime" cu sonda ecografica decat cu orice altceva etc..). Si ca trebuie sa faceti tot ce va sta in putinta pentru a avea un copil, sa incercati orice metoda indiferent de riscuri...si daca iese rau, mai vedeti voi...pentru ca abia apoi sotul vostru sa poata spune despre voi "tot respectul". Ca deh, doar la voi e problema si nu la el.
Asadar...voi cum v-ati simti sa auziti asa ceva?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Of, Doamne!

Draga de tine, ce greu trebuie sa-ti fie!
Dar tu esti sigura ca vrei un copil cu un astfel de om? Problema infertilitatii este una de cuplu, nu a ta sau a lui, iar lupta pentru un prunc trebuie sa fie cot la cot, sa va sprijiniti unul pe celalalt, nu motiv de astfel de discutii...

Sincer, mentalitate de roman tzoparlan...cand o sa faci un bebe, daca nu va avea sexul dorit, evident ca va fi exclusiv vina ta...cand va creste, daca va face nu stiu ce prostioara, va fi exclusiv din vina ta si asa mai departe...

Te inhami la un jug greu de dus, iti spun din suflet si cu mana pe inima.

Daca a vorbit intr-adevar serios, citeste bine semnele omului si fa ceva acum, cat inca nu ai un copil care sa sufere. Eu una n-as merge mai departe cu unul ca el.

O pentru tine si deschide bine ochii, ca de decizia ta de acum depinde viitorul tau. Am citit intr-o carte ca ai voie sa gresesti casatorindu-te cu un barbat care nu te merita, dar nu ai voie sa concepi un copil cu un barbat care nu-l merita. Punct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Cum m-as simti ???? Ca ultimul om de pe pamantul asta.... Foarte trist ca iti spune asa ceva....ca sa ma exprim delicat... Si totusi eu raman la ideea ca nu poti ramane cu om din recunostinta ( ca, vezi, Doamne, ce baiat bun e el ca a stat cu tine in ciuda faptului ca tu nu reusesti sa ramai insarcinata ). Cred ca altceva te tine langa un om - iubirea, in primul rand. Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

nici eu nu as mai face nimic sa am un copil cu asa un om...divortul nu e departe...sau o nefericire vesnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Iepumic, in primul rand, sper din suflet ca nu e vorba de tine.

Mie daca mi-ar spune asa ceva, cu siguranta mi-ar taia brusc orice dorinta de a avea copii cu el. Mai ales dupa cativa ani de casnicie daca as auzi asa ceva cred ca m-as gandi ca e inceputul sfarsitului , ca nu merita sa stau langa un astfel de om. Si as suferi enorm cu siguranta, dar as intelege ca omul de langa mine nu e ceea ce imi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

m-as simti ELIBERATAAAAAAAAAAA !!!!!!
si as intinde-o de langa el fara sa privesc macar cu coada ochiului inapoi,,,
Ar fi picatura care umple paharul,,ultima dovada care demonstreaza ce fel de om am langa mine,,,
Un om ptr care doar persoana lui conteaza,el e seful ,cel fara pacat si tu ca femeie si sotie esti datoare sa faci plocoane toata viata si sa multumesti lui DD ca ai asa un specimen langa tine
Ce va poate retine langa asa barbati nu stiu,,,e prea mult ptr mine sa inteleg
eu provin dintr-o familie in care iubirea si respectul primeaza,,,,daca apare o probl medicala se rezolva de amandoi cu intelegere si drag,fara sa se dea vina pe careva..
In mod normal problemele aparute unesc si mai mult o familie
Sa va dau un EXP: mama mea a avut de facut o operatie la burta la 40 de ani,,,
A intrat in sala de operatii fara sa stim ce o asteapta ,,doar ptr extirparea unei tumori,,,dupa 1 ora iese dr din operatie si ne explica mie si tatalui meu (asteptam amandoi langa sala de OP)ca tumoarea este mare si in timp pot aparea complicatii de alta natura si el propune histerectomia acum ,ptr ca daca nu oricum o sa o faca peste 4,5 ani,mama mea mai avuse o op in urma cu cativa ani
Dr ne-a explicat efectele histerectomiei,mai ales tatalui meu,,,si ne-a cerut parerea decizia fiind oricum a noastra,ptr ca mama era anesteziata total
Atunci am realizat cat de mare poate fi dragostea lor,,,desi stiam din tot sufletul asta si inainte,,,EL,om de afaceri in toata firea a inceput sa planga si a spus:SCOATE-TI TOT,,,nu ma intereseaza efecte secundare ,,vreau doar sa nu mai sufere alta operatie,vreau sa fie langa mine toata viata,,cu uter sau fara,,,trecem noi si peste asta,,,,
Stiam amandoi cat s-a chinuit mama sa accepte alta OP,cat s-a temut de tare,,faptul ca are proble cu inima si fiecare anestezie e periculoasa,,
A facut dr histerectomia iar dupa operatie cand s-a trezit mama,,tatal meu i-a dat vestea asa: Draga mea eu am hotarat sa scoata tot din tine,,,numai tu sa traiesti,,te vreau langa mine pana la moarte ,asa ca sa nu te superi pe DR
Au trecut 13 ani de atunci,,,si sant la fel de fericiti ca inainte,,,mama a trecut cu bine peste toate starile legate de menopauza fortata,,,iar tatal meu a fost mai mult decat poti astepta de la un barbat,,,,
Eu nu as putea accepta langa mine un barbat care vad ca nu ma iubeste,,ca nu are sentimente reale dovedite ptr mine,,,,uneori nu e destul sa iti spuna ca te iubeste,,,trebuie sa o si dovedeasca,,,,,iar din ce spui tu,,numai de iubire nu poate fi vorba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mai rau decat oricum m-as simti, nu se poate - ca doar stiam ca e vina mea, insa as simti o dezamagire absoluta, as simti ca am luptat singura.
Nu era cazul, ca in cei doi ani de incercari nu am auzit asta, am auzit dupa ca de fapt eu doar atat am vrut
Insa cand te casatoresti cu cineva nu faci si contract cu cati copii vom avea, ce sex au, etc. Te casatoresti din iubire. Punct.
E pacat ca cineva sa mai aiba asa o mentalitate.
Imi pare tare, tare rau daca e vorba de tine sau de alta femeie. Numai asa vorbe nu lipsesc cuiva care oricum sufera si se da cu fundu` de pamant sa faca un bb.
Ce as face ?
M-as gandi serios la cum va fi viata mea de acum inainte.

Edit: intotdeauna exista solutii, insa trebuiesc cautate impreuna.
Acu`m ulti ani, parintii mei aflau ca mama mea nu poate avea copil. Asa ca au facut rost de unu`, impreuna.
Acest impreuna conteaza enorm de mult intr-o casnicie.
Din pacate, am aflat si eu, nicio lupta nu o poti duce de una singura, oricat de puternica si motivata esti.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

exact cum au zis fetele,,la ce sa faci un copil cu individul asta?
mai bine ca nu ai ramas insarcinata,,cauta un om bun care sa te iubeasca si cu care sa poti sa iti intemeiezi cu adevarat o familie,,,
ce se intampla daca tu doamne fereste te imbolnavesti? niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul, iar el trebuie sa te ingrijeasca,,,,ai pe cine conta? fi sincera cu tine si de abea dupa mai gandeste-te daca un copil ar fi merita sa creasca intr-o asa familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ura si la gara cu el!
Ce tupeu pe capul lui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

m-as simti cum au zis si fetele

si i-as spune ca apreciez sacrificiul lui de a sta cu mine in ciuda defectelor mele, dar ca eu il iubesc atat de mult ca nu vreau sa se sacrifice si sa-si distruga viata pentru mine

dupa care i-as spune pe ce zi am programat divortul

dar din afara e simplu sa vorbim noi, doar tu poti sti ce e in sufletul tau

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Mda...din pacate e vb de mine...si din pacate chiar ma simt ca parca trag singura la caruta. Cand iese ceva bine am facut "noi" sau 'el". Cand iese prost...eu am fost de vina. Daca ar mai fi sa adaug ca m-a uitat in aeroport intr-o dimineata cand promisese sa vina sa ma ia si ca m-a lasat sa stau 1 ora in Piata unirii cautand taxi pe motiv ca daca mi-a trebuit concert Madonna trebuia sa ma gandesc si cum ma intorc acasa.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput