Vodafone - Big Brother is watching

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si eu am primit acelasi sms acum o sapt si nu plec nicaieri.:)L-am dezactivat.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Sunt convinsa ca cei de la telefoniile mobile sunt capabili, tehnic vorbind, sa asculte orice abonat... dar pe ce criterii te asculta?
Asculta toti abonatii? Cum fac asta? Au armate de ascultatori?
Si daca asculta pe X si Y, cum fac? Aud ca "uite, sapt.viitoare plec din tara si mi-as face Roaming...", si ei gata, se executa asa, fara o cerere expresa? De ce? Ca sa te suprinda placut, sa iasa īn īntāminarea dorintelor tale?
Pai atunci companiile astea nu mai sunt Big Brother, sunt Zāna Zānelor

Ramān la ideea mea, ca niciodata Orange nu va fi interesat sa stie ce discut eu la telefon, n-ar avea nici un folos. Doar pierdere de timp. Si la fel e cu marea masa de abonati.

Ascultarile s-or face la cererea "serviciilor", pt. persoane puse sub urmarire, figuri publice, interlopi, mai stiu eu cine....... nu pt. omu' de rānd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Laura si eu il aveam dezactivat din 2007 roamingul (sau cel putin asa credeam) si cand am sunat anul asta in mai sa il activez am avut surpriza sa aflu ca el e deja activ :-)). Probabil fiindca mai calatorisem afara si au mai facut bani de pe mine l-au activat automat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai, nici eu nu cred ca sta unul sa ma asculte pe mine cum aberez la telefon. Dar stiu ca tehnic, exista posibilitatea ca folosind, sa zicem, niste cuvinte-cheie sa extragi dintr-o baza de date bucati de mesaje. Stim ca sunt legal inregistrate diverse informatii despre convorbirile telefonice. De ce nu ar fi si convorbirile in sine inregistrare undeva, ca apoi sa se foloseasca anumite informatii, pe baza unei cautari dupa niste criterii?

Aberez probabil. Dar, tehnic, e posbil si mi se pare si plauzibil, ca idee.
Eu nu am mai fost niciodata iesita din tara, e prima data cand mi se activeaza roamingul. Probabil e o simpla coincidentza. Dar eu o vad ca pe o coincidentza cam stranie.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

A sunat sotul la Vodafone si i-au zis ca e o promotie pt abonamentele mai vechi de nu stiu cati ani. Deci e o coincidentza. ... Probabil

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da contul din banca a fost verificat? Poate BCR a bagat citeva mii de euroi pt concediu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Da contul din banca a fost verificat? Poate BCR a bagat citeva mii de euroi pt concediu.

Fie'ti gura aurita!

N-am cont la BCR, dar poate, poate ...

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Fie'ti gura aurita!

N-am cont la BCR, dar poate, poate ...

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

... poate te trezesti cu un card de la ei, fara sa fi cerut asa ceva.
Asa a patit sotul meu, a primit card exact de la BCR.
Si s-a enervat .
Macar sa fi fost cu bani nerambursabili pe el . Da' de unde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Se poate determina pozitia unei persoane prin verificare antenei de pe care emite telefonul, acest lucru nu este foarte greu. De asemenea, din cate stiu eu, se pot asculta si anumite conversatii dar este extrem de dificil. In primul rand nu poate face asta oricine, ci doar anumite persoane care oricum au nevoie de enspemii de aprobari ca sa faca asta. Spre exemplu daca primesc ordin judecatoresc, pot sa dea acces la anumite sms-uri, altfel nici macar nu se incepe procedura de a le scoate din centrala.

Concluzia este ca in cazul tau a fost pura coincidenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Laura25 ce e clar e ca mai toate companiile ale caror servicii le folosim gen: carduri Visa, telefonie mobila, carduri de fidelitate, blah, blah, blah...nu sunt curate precum lacrima si clar ca nue cum zic ei ca nu se vor folosi in veci de veci de datele tale, evident ca unii dintre ei ca sa mai faca un ban vand informatii...uneori s-a vazut si la case mai mari si in tari considerate mai civilizate s-au vandut stick-uri cu date personale, etc, etc, s-au hackerit, fraudat, etc, etc...deci numai cine e extrem de credul poate sa zica nonsalant: ca toti, dar toti astia nu se folosesc ever never de datele personale ale clientilor...de ce uneori avem spam d-ala civilizat? nu vi s-a intamplat niciodata, vreunul sa zic de la pampers, pai de unde stiu Domne aia adresa mea de mail si ca am 3 copii, bla, bla, bla...pai din multe locuri, unde cumpar ceva pentru copii sa zic si platesc cu cardu, de pe forumuri unde activez si las adresa de e-mail, de pe carduri de fidelitate, reviste cu cupoane, de oriunde pot sa aiba...d-aia zic si repet: cashul e sfant, si cat mai putine date personale online, etc, etc...sunt multe si minunate feluri in care se face acum marketing agresiv.

So, da mai toate sunt Big Brother, din pacate, traim intr-o lume super-controlata.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput