Prietenie la plesneala*70* ERIC BINE AI VENIT!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

frumoasa rochie, dar cununi sau botezi???
sa-ti fie de bine. sandale ti-ai luat? da jartea???
eu mai am un pic si ajung sa merg pe ata...dute colo, ba nu dincolo, fa aia, dar mai intai asta si e abia miercuri...pana luni mai e cale lunga
vreau si eu pateuri de care ai facut kari.
nu stiu ce sa mai cred, dar am o stare de de nu mai pot. asa din senin. sa nu ziceti ca sunt gravida...ca abia sunt z15, da?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Heeeeeeeeeeellllllllllllllppppppppppppppp!
Cine vine si la mine sa ma ajute la bobinat role de casa de marcat?
Anyone?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Delfino, da de ramas insarcinata in mod miraculos ai auzit? eu sunt una din acele persoane...teoretic nu aveam cum sa raman, dar uite ca am ramas...atunci de mult. stii ca eu ma rog sa faci bb?! asa ca....

uite si doua pateuri cu mere si nuca! sunt delicioase!

trebuie sa plec, am de rezolvat ceva treburi....si n-am chef de minik...

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aliclara daca vrei te ajut eu ca am experientza.

Kari 2 pateuri si la mine pliiiiiiiiz.

Astazi sunt bine dispusa si ma simt in stare sa rastorn muntii,am inaugurat in sfarsit cutia lui Mihaitza in care sper sa se aduneeee muuuuulti bani,safteaua am facut-o eu
Va pun diseara poze cand ajung acasa sa le desarc.
M-au impresionat baietii mei care au spus ca toata spaga o doneaza lui Mihaitza.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

eu stiu ca sunt un adevarat fenomen nestudiat, indescifrat pe lumea asta, dar sa raman gravida asa din senin, nu prea am eu sansa asta. faza cu Sfantu Duh nu prea merge.
mi-e rau de la fumul de tigara... eu care le papam cu painica, cu gemulet sau miericica, eu care veneam mai devreme o ora sa ma afum bine pana vin colegii, sa va citesc cu si pachetu de langa mine si acum sa imi fie rau doar de la fum??
zau de nu-s eu asta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Aliclara daca vrei te ajut eu ca am experientza.

Kari 2 pateuri si la mine pliiiiiiiiz.

Astazi sunt bine dispusa si ma simt in stare sa rastorn muntii,am inaugurat in sfarsit cutia lui Mihaitza in care sper sa se aduneeee muuuuulti bani,safteaua am facut-o eu
Va pun diseara poze cand ajung acasa sa le desarc.
M-au impresionat baietii mei care au spus ca toata spaga o doneaza lui Mihaitza.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Sa-ti dau adresa? Exista trucuri secrete?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mami,pentru mine au mai ramas pateuri??

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Delphi - desi dr. mi-a zis ca e imposibil mie mi-a fost rau ... imediat ce am ramas gravi. Nu puteam sa bag tigara in gura ca imi venea sa vomit (norocul Monicai ca eu nu ma lasam de tigari). So - mie mi-a fost rau cu 2 saptamani inainte sa trebuiasca sa-mi vina CM. Initial am zis ca mi-e rau de la ceva ce am mancat, apoi m-am hotarat ca am ceva la bila/ficat. Si cand chiar ma hotarasem ca e serioasa treaba, ca deja mi-era rau de 2 saptamani si nu-mi mai trecea ..... surprize, surprize ... CM n-a venit (e la fix in mod obisnuit) .... am luat o "barza" si iaca 2 liniute . Cica e imposibil ...
Vestea rea e ca mie mi-a fost rau pana in luna a V-a si apoi iar din luna a VII-a. Si ca nu era "rau de dimineata", era rau non-stop. Vestea buna e ca am citit un studiu de la "cercetatorii britanici" ca cica daca ti-e rau in sarcina iese copilul destept - la cat de rau mi-a fost mie fi-mea e cel putin geniu

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Aliclara trucuri nu exista dai la mana pana nu mai poti

Am promis ieri niste pozne cu gasca nebuna,iaca pozne cu gasca nebuna

Mergi la inceput

sorana eu ti-am mai zis ca esti un pansament pe rana, dar chiar incurajare din asta nu am primit.
ieri ce-i drept am avut ceva dureri exact ca la CM. ziceam gata, acum vin. dar e prea devreme. au trecut abia 2 saptamani ...si iar ma lasau...si iar ma luau si tot asa.
azi nu am nimic. a trecut un pic si greata. acum coc vinete...in casa.. va urasc pe cele ce stati la casa.
sper ca pana vine max sa termin. sa il pun sa ma masageasca. sau sa ma duca calu
plec ca se ard vinetele. pup u all
closca...printe vinete ma uit si la pozele tale.
irina
kari ca a oprit cineva pateurile pe undeva

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput