Prietenie la plesneala*70* ERIC BINE AI VENIT!
Raspunsuri - Pagina 8
aliclara spune:
Ziua buna!
Va pupicesc pe toate!
Aida, nastere usoara!
Azi ma simt ceva mai bine. Sefii au fost in toane mai bune. Delphi stie ce vorbesc eu aici.
Aseara am fost sa cumparam uniforma. Si pe mine m-a bufmit plansul cand mi-am vazut printesa scolarita. Doamne, ce a mai crescut!
Ea in schimb e foarte incantata, si de-abia asteapta prima zi. Mai am eu cateva probleme a e foarte imprastiata, dar are toata viata inainte.
Va pupicesc inca o data si ma puc sa inchid luna august ca cine stie maine cetipete imi mai aud urechiusele.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
Delphinas spune:
clara tre sa fii o mamica tare bucuroasa....ai fata mare, merge la scoala...maine poimaine o sa-i canti Ia`ti mireasa ziua buna
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
sau ii cantam noi ca suntem pricepute la asta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Ana68 spune:
Foarte tare plimbarea cu poneiul Lila...mi-a placut...Poneiul Luanei are crupa mai larga...hahahaha,incap si io la o adica...
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman sau ii cantam noi ca suntem pricepute la asta anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
Anca,da io aveam numai 4 si 5 la muzica...ce fac?
ancadragoman spune:
Mi-am luat rochia de nasa si astept pareri http://family.webshots.com/photo/2546076370101626593TWTuji
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
aliclara spune:
Anca, e draguta foc rochia, dar cred ca era mai draguta daca te pozai cu ea pi tini.
Btw, in octombrie trebe sa ma duc la nunta si n-am toale!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
ancadragoman spune:
Multumesc ,multumesc ...o sa fac poze cu ea pe mine dar intai sa o scurtez ca zici ca sunt piticot
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
kariguld spune:
hallo!
iulio, iara pleci la mare? stai sa vezi cand va invata Razvanel sa vb "mai bine", adika de-alea mai secsoase sa spuna. ce crezi ca io l-am invatat pe fimiu sa spuna "aia" si 'aia" si "ailalta" (nu ma poci exprima!)...da le invata de la socrii
mi-am ars destele la cuptor... am facut pateuri cu mere, nuca si scortisoara.
agent007, sa vii si la mine sa faci mancare! abia astept concediul! sa nu mai fac nimik, sa stau degeaba!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!