Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Asaaaaaaaaa....deci:

Oliv si Rox...super baietii la interviu...au explicat inginereste si foarte clar,au fost dezinvolti si neinhibati,brava lor!!Luca vb foarte bine dupa abia 3 luni,nici nu zici ca pana de curand nu a vb romaneste deloc.Iar cu engleza isi va reveni,fii sigura,nu o uita.
Iar Eva...este o dulceata si e frumoasa foc,iti vine sa musti din ea,sa va traiasca!!
Oliv....spor la casa si sa mearga totul cum va doriti,sa o vedem ridicata cat mai repede!De acum s-a spart ghinionul!!!

Gabitz...faina casa,sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea cat mai repede.Baietii sunt adorabili!!

Dariuto...multa sanatate la voi,sa fie tara soarelui la voi,fara alergii si muci!Multumesc inca o data pt tot
Sa va zic...Giulik e o frumusete si chiar vorbeste...si se uita drept in ochii tai...e o scumpa!

Alice darling...in sfarsit te vad si io in poze...bey...arati fain...sa nu te mai aud cu ingrasatul...iar cu parul m-ai dat pe spate...tu il ai cret?Ca il tineai mai mult legat si puteam sa jur ca e drept.Iar Andrei arata tare bine,e un adevarat barbatush.Ma itam la pozele voastre de la mare...si regasesc activitati din parcul de distratii,prestate si de noi

Dana (roller) sper ca te-ai odihnit cat de cat...ca sincer,cand citeam ce scrii,parca ma simteam eu epuizata.Sa-ti traiassca pustanii,ca tare-s frumusei!!

Liliana....perloasa e Adela...si are dreptate...vezi ce face somnul din om?Io zic sa te lasi de sportul asta si treci la joaca!Pupaciuni la frumusete!!

Ema...ma bucur ca esti ok,ca ai lipsit mult timp...(eu vorbesc) si vb cu Olivia mai de mult ca nu stia nimic de tine si era ingrijorata.Arati...demential si tunsa si netunsa....dar cum eu prefer parul lung si cand vedeam ce frumusete de par ai...ma durea sufletul cand am vazut ca te-ai tuns.Dar iti sta grozav si asa.Iar baietii sunt superbi.Cat despre cata treaba faci....am obosit doar citind si ma gandeam ca io nu fac nimic ,comparativ cu tine,nu ma mir ca ai 50 kg.Dar cred ca munca iti prieste

Ioano....ca de obicei,mandra e grozavoasa,e si frumoasa si desteapta si cam invarte maculicii pe degete.Tu cum esti cu maseaua?Ia fa-te bine ca auzi...vine chipandelu' de la Robi si tu umflata

Robi,fata draga...io nu stiu cum mai faci fatza,sincer...si daca te vad,pun pariu ca nici nu se cunoaste oboseala,ca arati mereu bine matei e perlos tare si el...si ii merge mintea brici.Iar cu soacra...nu risipi chipandelu',ca noi sunem mai aproape,tu trimite doar pusca.Si inca un secret: oricat ai face tu,ca nora,pt ea,tot aia e...deci nu te zdrobi,da?bafta cu casa...sa reusiti sa va vedeti visul...ridicat!!

Pasarik...te dai bronzata cu ochi albastri,ai?Nu e corect...si in Croatia si sa arati bine...hmmmm...Iar pustoaica e misto tare in poza aia de pe mess...zici ca e vedeta

Cristalule...felicitari inca o data pt articole si titlu...nu e corect sa nu ti-l treaca in cartea de munca si nu au dreptul sa faca asta.Ia fa un pic de valuri...Dementiala Maria cu Mariile mari si mici...e pontoasa ca mama-saIar Oana e o scumpete mica si culmea...pare mai hranita decat tzantzarul meu care sparge dar nu se vede.Are 19 kile, Rares, dar parca e David Copperfield....le ascunde bine vederii

Lio....zic si eu ca Oliv...nu cred ca e momentul sa schimbi macazul pe asistenta medicala.Suna frumos cand povestesti tu ce ai vrea...dar nu e asa idilic sa ai grija ca asistenta de bolnavi si am senzatia ca ce vrei tu e mai degraba asistent social...psiholog...ceva de genul,nu ceva ce implica sange,infectii,durere si boala.Si cum esti tu in genere,sensibila,ai fi traumatizata in mediul ala...sunt destul de dure asistentele.In plus...cu criza asta...nu stiu daca ai gasi unde sa profesezi,cred ca acele cabinete scolare nu mai au mult si mor...
sa-ti traiasca frumusetile si asteptam impreasii de la gradinita,cred ca lui Danut ii va placea tare intre copii.

Asadar...va pupez inca o data si sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata~!
Nora bine ai revenit! frumoasa tunsoarea iar Rares e super!! si are si el niste texte....
Lia eu zic sa faci scoala daca ai chef si timp.. si dupa aia sa vezi unde si cum poti profesa.
Dana a venit Vic acasa?
Robi pai daca ati simtit fiorul... io as zice sa ii dati bataie, de ce nu?
trebuie sa plec, Pupu nu ma lasa deloc sa scriu..... o zi una tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lume noua, yuhuuu, bine ai aterizat Noricel

Eu va salut scurt din tara ifoselor si crizutelor Avem o saptamana greuta cu don`soara drept urmare, mi-am canalizat nervii si i-am crosetat 2 caciuli
http://good-times.webshots.com/photo/2721875880059491989SBXbOD
Recomand terapia caciulilor tuturor celor ca mine, daca mai sunt care simt ca agresivitatea fara margini ia locul singurului neuron viu din creier
Pe a doua vi-o arat maine, ca mai am de finisat, evident, proprietara a fost nemultumita

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Nora, bine ai revenit! Fromoase poze! Cat despre odihna, nu inca, astept sfarsit de septembrie.

Roxane, Vic n-a ajuns inca acasa, vineri se intoarce la baza. Acu' e in negocieri cu tac'su, cine unde se muta.

Am vazut flacaii de Cta. Dezinvolti inginerii! Io am renuntat deocamdata la orice activitate pentru Vic...pana ne refacem cu partea financiara...

Robi, bafta cu casa!

Lia, nemaipomenita initiativa ta. Banuiesc ca doresti o activitate care sa acopere bucata de timp cat stau cupii la gradi, corect?

Io's in priza... pregatesc etapa a 3-a a proiectului, aranjez o vizita a echipei de la regiune saptamana viitoare, pregatesc material pentru un training in octombrie in Praga... Deh, multe de facut...

Daria, cred ca totusi ajung la Felix...la inceput de octombrie, dar mai vorbim.

O zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora ai un par superb..de ce l-ai tuns??Cit despre silueta mea, ea se datoreaza stresului din Ro..
Lia , Ro nu este o tara in care reprofilarea profesionala sa se indrepte spre lumea medicala...Nu este doar partea financiara (foarte importanta..uite eu stau si socotesc si ma chinui..cum sa-l duc pe Luca la Fastrackids, 1 75 mil /luna, inot 1,2 mil/luna...cind noi avem 20 cu tichete de masa cu tot)? Apoi vin conditiile deplorabile din scoli..spitale, policlinici..iar cabinet medical particular nu-ti poti deschide ca asistenta..Mai bine psihologie..este mult mai interesant..
Roxa unde te grabesti?

au azi am alergat cu Luca sa-i fac exudat , ex copro...am ratat ocazia..cica azi trebuiau deja depuse rezultatele..credeti ca nu mi-l primeste fara??? daca rezulattele nu-s bune cum se procedeaza? astepti sa se vindece copilul???
si evident ca am ajuns la sinuzita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Oliv, sanatate!
Nici Vic n-a facut examenele medicale si le va face luni, deci marti cand merge la gradi nu va avea nici un rezultat De primit il primeste, doar sa duci rezultatele. Iar daca are ceva... si era deja "incartiruit" treaba era rezolvata
Doar 1.75 e FTK? Ca n-am gasit nici un pret pe site... Eu am renuntat la activitati, deocamdata, pentru ca avem mari probleme financiare si pentru ca locatiile cu diverse kestii sunt la mama naibii. Parca in Drumul Taberei locuieste bau-bau... nu e un loc de joaca, nu e un centru de activitati, nu e nik... Iar cel mai aproape FTK e la Tineretului, adica la o juma de ora cu masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Salutare la lumea noua!!!

Mey, sa ma laud ca am petrecut foarte bine aseara, mai intai ne-am prezentat la soacra-mea cu un deodorant si ala fara punga de cadou macar , ca asa ne-a zis, sa nu-i aducem decat un deodorant, ne-am asezat la mese, la discutii, cam facea ea fetze fetze, dupa masa i-am luat pe Matei si pe nepotelul meu pana la masina (tortul era in lada frigorifica) si i-am adus tortul cu lumanarica aprinsa, chiar am dat-o pe sptae. Matei canta "La Multi Ani", Albert (are 1.9 ani) lalaia si el ceva, eram ca la Stan si Bran...

I-a mai venit inima la loc un pic si i-a picat din nou in papuci cand a aparut si Petro cu lada cu aspiratorul cadou, asa ca sper ca vreo 6 luni am liniste in casa

Am stat aseara tarziu, era asa de cald si frumos, apoi am dormit cu alintatul meu. Dormit, vorba vine, ca eu auzeam numai zgomote ciudate iar la 04.35 this morning a cantat domnul cocos si adio nani... Dar am stat la cafea afara si am compensat lipsa de somn.

Matei m-a rugat frumos sa il mai las o zi la bunica, asa ca am decis sa il aducem acasa sambata dupa-amiaza, sa mai stea o zi la aer curat.

Cam asta e raportul de dimineata, va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
In sfirsit, imi merge DC-ul, ca ma chinuiesc de ceva timp sa pot raspunde la subect. Pfff, iote ca aparu Noricica, mama mia, asta da eveniment ! Si Anca ... chiar ca se reintregeste echipa !
Multumim de vizionare si complimente, heheh, pusei numa pozele in care arat "uman" (care bestial,neicutza ??), palalalte le tin ascunse in seiful cu douaj de lacate ! Si am fost pe litoral la "bulgarii" de romani, haide mey, chiar nu va recunoasteti Mamaia lu Mazare ?? Nu am avut cum sa dau de veste ca ne-am hotarit rapidmente, Florin si-a adus aminte de hotelul Elegance, ca avusese o cintare acolo, directorul a fost foaaaarte impresionat ca le-am ales locatia si in doi timpi si trei miscari am fo la ei ! Am stat fro zece zile, ca am cercetat prognoza si am vazut ca era vreme frumoasa ! Cu exceptia momentului in care Andreiush s-a jucat de-a spartul unei veioze din camera de hotel (joc care m-a costat 75 de lei, ca era al doilea cel mai scump obect), totul a fost OK. Nu am avut insa internet deloc, si nu aveam nici numarul fetelor "maritime" in telefon ...
Cu ceva intirziere, LA MULTI ANI Anelor pentru ziua de ieri si din partea mea!
Acum felicitari celor doi tineri FTK-isti, am vazut filmuletele, super faine !
Daria, sanatate multa la Oradea ! Brei, m-ai ucis cu crosetarea, hehe, apropos de ce spuneai de terapia contra agresivitatii , am notat-o si eu, ca mai nou colege importante de forum m-au diagnosticat cu o serie de suferinte nashpa rau, cea mai cea fiind "dusa cu capul", asa ca ma gindesc serios sa imi deschid si o firma de comercializare, ca prevad ca o sa crosetez vagoane intregi de caciulitze ! Si fara nici un misto, hiohiii !
Nora, dearest, dap, am parul ondulat naturel, lately l-am tot tinut strins pentru ca activitatile mele zilnice implica la fel ca si la tine, strins jucarii, gatit, jucat cu copilul, dastea ... si parul fiind mai lung ma cam incomodeaza (nu mai spun ca imi cad fire cam multe si Andreiush le tooot culege de peste tot, gesticulind mai ceva ca un chirurg dupa ce si-a spalat miinile inainte de operatie). Acu mai tre sa ma vopsesc, ca vine nunta lu fratelo al mic al meu si nu vreau s-o vada lumea pe sor-sa mai mare (si cea mai tare din parcare) cu parul varza !?
Lia, intrebai de poze, uite inca o data linkul - www.flickr.com/photos/42259096@N05/3900893626/" target="_blank">la mare 2009. Sint si io pacolosha, cauta-ma, ca ma vei gasi ! Cit despre treaba cu asistenta, nu stiu cit are de a face salariul, vorba Oliviei, cara chiar asta iti doresti sa faci, desi in zilele de azi, banul a devenit mai mult decit motiv primar .. eu ma gindesc cum o sa imparti timpul tau si asa destul de scurt intre copii si meserie ! Ca a fi asistent medical implica tare mult ... vorba fetelor, poate psiholog, haide, ca uite, tot sint dusa cu capu, am nevoie de consiliere ! Orice ai alege, iti doresc mult succes !
Mama, se vede ca trecu sistera mea de suflet Nora pacilea, ca ma facu sa scriu un mesaj lung cit o zi de post ! Brei, Noro, sper ca nu dispari iarasi pina la craciun ... hai ca e rost de cipandei cu mitraliere, sounds good or what ? Ma-c satz vizionez pozele si mai revin io !
O zi extra faina sa avem cu toatele !
Oh, era cit pe ce sa uit, Olivia, felicitari muuuuuulte si din suflet pentru reusita cu casa ! Ma bucur tare de tot ca ati reusit !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!

hahahahaha...pica si forumul in fund si nu mai merse cand am aparut io...,deci vedeti...nu-s io de vina,da?Io de fapt va protejam,sa aveti spatiu virtual eficient

Cu crosetatul...m-ai pierdut,Daria...mai bine tai ciorapii husbandului decat sa crosetezoricum nu ma pricep la caciuli...eventual impretesc...2 pe fatza,2 pe dos si atat,dar ma apuca agresivitatile numai cat ma gandesc la asta,deci nu e bun...

Olivia...n-am par superb...statea ca draq,de aia l-am si tuns...in plus ma saturasem de aceeasi tunsoare.Bfta cu analizele.Bey...ca la voi la nimenea...au niste idei alea de la gradi,de ma doare capul.In cel mai rau caz,il duci de marti-miercuri,cu toate ca ti-am zis cum se rezolva..un pachet de cafea la asistenta si il primeste si bolnav...ca asa e la noi in Ro...cum ungi,cum se misca treburile.Sanatate multa la voi!!!

Robi...bestiala faza cu soacra...i-a stat inima ca nu i-ati luat decat un deodorant...macar daca era de tzantzariAspirator????Moamaaa....cam mult...ar trebui sa ai liniste macar pana in 2012Eu spun ca o invatati rau...data viitoare va dori masina...

alice my dear...chiar remarcam in poze ca sunt similare cu ale noastre in materie de parc de distractii...pacat ca nu am fost simultan acolo.Siii...promiti tu niste chipandei faini,a?daca nuuuu....bagi tu un streap-tease mic si stau

Danutzo...zici ca e rau la voi cu banii...si te cred...dar ce zici ca noi intram de pe 15 oct in somaj tehnic si husbandul e bugetar si cu noua grila,ii scade salariul...fata in cl.a 9 a ,deci tzoale noi,rechizite o groaza...fondul scolii..uniforma care costa 180 Ron...In plus,am fost azi la gradinita si mi-a si bagat educatoarea ca s-a pus parchet si trebuie sa dam cate 1 mil doar pt asta.In plus,a mai luat un covor cu desene de 3.4 mil...plus fondul clasei...plus caiete speciale,plus rechizite.Offf...peste tot e naspa...macar daca s-ar limita totul la somaj tehnic si nu vor da afara la anul...dar io cam asa presimt.Deci spor la munca si sa iesi bine la proiecte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,

am intrat sa va multumesc ca mi-ati impartasit parerile voastre cu privire la ideea mea de a deveni asistenta medicala. Aveti dreptate, totusi, toate. E nevoie si de bani pt familie si de foarte mult sange foarte rece ca sa faci fata indatoririlor unei asistente, insa eu nu sunt de acord cu modul lor de abordare, sunt mult prea insensibile si sigur se poate mai bine de atat. N-o sa fiu eu Ioana D`Arc insa vreau sa cred ca se poate mai mult. Si chiar cred asta.
Sistemul medical si cel educational in Romania sunt tare zdruncinate si subrede, complet demotivante, insa eu am lucrat in mai multe domenii: in invatamant ca profesor de stiinte sociale, intr-o institutie pt persoane cu dizabilitati, intr-o primarie, intr-un orfelinat ca asistent social, intr-o firma de calculatoare, si am cam vazut ce si cum.....ideea e ca ma atrage lucrul cu oamenii, atat ca dascal, cat si ca asistent social, si iata si hobbyul meu vechi, medicina...cum medic nu doresc si n-am dorit a deveni, imi doresc asistenta medicala. Vorba Roxanei, nu strica nimanui daca as studia intai, ca doar e de studiat vreo 3-4 ani, si apoi voi mai vedea daca mai este o pasiune sau nu.
Dupa capul meu m-as inscrie si la un curs intensiv de germana, ca sa n-o uit complet, ca n-am cu cine trancani, dar n-am atata tip, cum si voi ati punctat.

va doresc o zi buna
sanatosi sa fim, ca timp este pt toate:P

Mergi la inceput