Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana, sunteti doua frumoase, si tu si Mariuca!

Am prins ideea cu chipendelul dar i-as pune si o pusca in mana... doar ca sa fie mai sexy :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Ioana, sunteti doua frumoase, si tu si Mariuca!

Am prins ideea cu chipendelul dar i-as pune si o pusca in mana... doar ca sa fie mai sexy :)

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim de vizionare.
Toata ziua am alergat cu acte si procese verbale...miine se toatna betonul in fundatie!!
Daria super faza cu Ovi!!

Mergi la inceput

Vazut moldovencele! Frumoase foc!!Luca nu este rr-it...
Lia asistenta medicala? Cred ca nu-i o idee prea buna..
Robi ce sa-ti urez pentru socrela?

Eu am descoperit niste jocuri (CD-uri) de la ErcPress...super sint pe teme, matematica, alfabet..Luca sta cu orele (adica stam )

Mergi la inceput

Alice unde ati fost la mare? Arati super! Gizmo se pare ca s-a distrat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, eu am fost sincera cu ea si i-am urat sanatate sa mai poata sta cu nepotii... iar in gandul meu mi-am zis eu filozofic:"Si ajuta-ma Doamne sa fiu eu inteleapta sa pot sa o accept asa cum e".

Bafta cu fundatia! Eu sunt tare incurcata - am gasit terenul vietii noastre, e superba zona, e aproape, e plan, are utilitati, are tot ce vrei, pretul e super dar e extravilan si trecerea in intravilan mananca mult timp si bani. Am vazut o groaza de terenuri in ultimele doua saptamani dar numai asta ni s-a lipit de suflet, am simtit "fiorul" cum zice Petro Eu chiar il intrebam dupa fiecare vizionare:"Ai simtit fiorul?".
Avem o cunostinta cu firma de cadastru dar tocmai acum cand vrem sfatul lui e plecat din tara si nu raspunde la telefon...

Mergi la inceput

Robi nu cere timp si bani...la noi a fost usor. Asa ca mai cere info de la cei care fac asta. Bafta!

edit si la o adica lasa extravilan...ai impozit mai mic si in general mult mai putina bataie de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza la gagici

Dupa cum zicea un clasic in viata ,apar la marile sarbatori si cum ieri am ratat aparitia,am zis ca si azi e sarbatoare si sa pun osul la treaba.

Cu intarziere, La multi ani!! Mariilor si celor nascuti ieri si Anelor,sa fiti sanatoase si iubite si norocoase!!

Multumim pentru urarile de ziua lui rares si vi le intoarcem insutit!!

Inca nu mi-am revenit bine dupa concediu,inca-s zapacita si fara chef de treaba.Au fost doua saptamani faine de tot,fara evenimente urate.Doar in prima zi mi-a fost mie rau,de ma gandeam la cristal si am zis: hait!...urmeaza cristal show...deci a fost cu vomitaturi si ameteli.Apoi a fost bine: balaceala,soare si intalniri cu prietenii.

Ziua lui Rares am sarbatorit-o la Ibiza Summer Club si el a fost fericit ca are copiii,dupa cum a zis si Olivia.A fost super incantat de cadouri,o sa vedeti si in poze,unde le arata mandru. Apropo de intalniri...daca mai comenteaza ceva Oliv ca e grasa,ca e nu stiu cum,sa n-o credeti...arata suuuuper fain si e o slabanoaga...ceea ce m-a enervat extrem...ca io nu mai slabesc deloc,chit ca nu mananc mare lucru...deh...batranetile...In schimb puradelul a mancat de a spart la mare,dar nici ca se vede

Rares s-a cam obraznicit in concediu si eu fac psihoza cu stransul jucariilor si a hainelor pe care le imprastie.In schimb ne amuza cu tot felul de replici:
Noi doi in pat,la culcare:
el: eu sunt sotzul tau si tati pleaca cu o gagica
eu: unde pleaca si ce face cu ea?
el: pleaca departe,la un castel si danseaza cu ea si o pupa pe gura.Apoi el va fi rege si ea Cenusareasa
eu: si eu cine sunt?
el: Mama vitrega....

sau: "Sunt stresat"...."Sunt absurd"..."Am amnezie"..."frunzele au elemente artificiale"... (aici m-am gandit iar la cristal cu elementele ei.Apropo...felicitari,cristal....brava tie pt realizari!!!!!!

sau:

el: ma doare burta!
eu: de la ce te doare burta?
el: mi-a venit!!!!!! (o aude pe Andreea cand se plange...)

Deci ne distram

Va las niste poze de la mare si cu noua mea tunsoare

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Mare2009/

Fug sa hranesc puradelul si revin!!

Va pupez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Oliv, de ce spui ca nu e o idee buna? ptr ca salariile sunt cum sunt? Nu vreau sa ma calific ca asistenta medicala ca sa obtin foloase financiare, avansare profesionala, ci pt ca e o mai veche pasiune a mea pe langa asistenta sociala...mi-ar placea sa lucrez intr-un cabinet medical scolar, sau la o gradi, la un cabinet medical privat, la un centru de recuperare pt copii, la un orfelinat, casa de batrani, policlinica sau chiar spital pur si simplu ca asistent medical generalist nu la ER, ambulanta, Smurd, etc. Mi-ar placea sa pot impleti profesia de asistent social cu cea de asistent medical...that`s all, acu e randul tau sa-mi dai argumentele contra

LMA Marinei, ieri cred ca a fost si ziua ei de nastere si onomastica

o seara placuta sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Bia, spor in anul pregatitor
Alice, eu nu te-am vazut, unde te pot vedea? Baietul e mare si frumos, dar tu de ce te ascunzi?
Roxana, bravo lui Patrick, baiat destept!

De fapt ai nostri sunt frumosi si destepti toti....

mai, mai vroiam sa zic ceva da mi-a dat un lapsus peste nas

auziti faza: azi se da Andreea jos din pat si mergea asa inceeet, si deodata zice "am ametit" ... la care io sar ca un leopard in sus, sa vad ce si cum, cer detalii, evident imi erau ochii mai mari decat lentilele ochelarilor...si obtin rapid o declaratie senina "mi-au ametit picioalele".....ahaaaaa, inteleg, zic eu, vrei sa zici amortit poate" la care ea, "da, da, amoltit, de la plea mult stat in pat"

Mergi la inceput