Aspirante cu vechime "medie" (42)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Neata
Bine ai venit acasa Moni!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
monica_dicut spune:
V-am promis poze. Iaca le pun acum
BEBE DRAGOS ALEXANDRU
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri 
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
mada23 spune:
Monica....

ce mult ma bucur pt voi , iar minunea ta e un dulce, Doamne te topesti instant 

FELICITARI inca o data parinti fericiti , a fost drumul lung tare, dar cand privesti minunea s-a sters totul, nu?

madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
vrmoana spune:
Vai de capul meu cat este de frumos Monica. Cel putin pozele in care doarme pe o parte, cu manutza sub obrajor sunt delicioase.
Sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
mvb spune:
Monica am urmarit toate pozicile lui Dragos cu lacrimi in ochi......stiu doar ca am simtit o mare bucurie in suflet cand l-am vad pe micutzul tau in patutzul de acasa
Pentru un moment, pozele, m-au teleportat in viitor si parca am simtit un pic din bucuria imensa pe care o voi simti si eu atunci cand imi voi tine copilul pt prima data in brate.......e minunat ce vi se intampla si iti doresc toata fericirea de pe pamant! SUNTETI O FAMILIE GROZAVA..........niste frumosi si niste oameni extraordinari
va imbratisez cu drag
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
oanaiacovita spune:
Moniiii mi-au dat lacrimile.
Vai ce bebel frumos e Dragos. E perfect.
Si are niste expresii ale fetei cand doarme de iti vine sa il mananci.
Doamne Doamne e mare si v-a trimis bucuria asta imensa.
Bucurati-va de el!
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Wudy spune:
Buna ziua dragele mele,
Imi cer scuze ca intru in familia voastra dar v-am citit si cred ca la voi o sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele.
Noi inca nu am inceput sa "lucram" la bebe. Dar pentru ca vrem sa incepem acest lucru am zis sa ma consult cu medicul mai intai, mai ales ca am intrerupt AC-urile de 1 saptamana.
Zis si facut, programat, vazut medic gineco.
Zice dumneaei in urma unei ecografii intravaginale, Ovar drept cu un folicul (masura nu o mai stiu - marisor oricum 8 cu 11, ceva de genul asta) si ovar stang cu un folicul mare si multi de dimensiuni mici.
Ca si concluzie spune ca pentru ovar polichistic ca al meu va trebui sa "muncim" mai mult ca se ramane mai greu insarcinata...
Eu nu inteleg nimic. Ce treaba au foliculii cu ovarul polichistic, ca doar de chisturi nu a pomenit nimic...
Eu am apelat la ajutorul vostru pentru ca aici citesc ca foliculii astia sunt buni...nu rai...
Nu stiu ce sa inteleg, voi din experienta ce credeti? Sa ma ingrijorez sau ba? Nu ca nu as fi ingrijorata, deja vad viata in gri inchis.
V-am pupat, va multumesc anticipat pt raspuns si va urez din tot sufletul mult noroc si Bunul Dumnezeu sa fie cu voi si sa va trimita mai repedea minunea.
Wudy
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut V-am promis poze. Iaca le pun acum BEBE DRAGOS ALEXANDRU |
CE FRUMOS EEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! DOAMNE CE COPCHII FRUMOSI FACI. VREAU SA VA SPUN CA ARE ''BOTIVUL MONICAI'' DAR E COPIA LA XEROX A LUI BARBATA-SU!!! SA VA TRAIASCAAAAA!
CRISA
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png
arde2010 spune:
| citat din mesajul lui CrisaS Ardeiasul meu rosu si drag!!! Ce face fata? http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png |

Uite in sfarsit si eu pe acasa... daca a inceput treaba...

Dar asta e... ne trebuie si salarii...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
arde2010 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut![]() AM AJUNS ACASA ![]() ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri ![]() Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |

BINE ATI VENIIITTTTTTTT!!!!!
... si ce semnatura frumoaaaaaaaaaaasaaaaaaaaa.....

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png