Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(23)
Raspunsuri - Pagina 14
Lumy_Clt spune:
Bauu!
am intrat doar sa va salut!!! 
Nico kokoreci-ul (niste alea alea de la miel...organe parca..sa nu dam nume
) am cam aflat eu anu trecut ce inseamna...de acord cu tine, sa manance altii. Mi-e in schimb mi-a placut cococica (parca asa ii zice
)..si toate celelalte dulciuri.
Sa aveti grija de voi si un week-end cat mai placut si mai relaxant
Mai stiti poate asta este luna mea...deh...gata nu ma mai umflu in pene , ca apoi sa vedeti ce-oi cauta butoiul..am uitat e criza.
tuturor!!
Never say never!!!
sorinake spune:
buna, fetele!
venit si eu de la serviciu si de la dr! inceputul de luna e crunt, in inchidere! pana pe 10-12 ale lunii e tare rau cu munca asta!
anca, LA Muli Ani sotului! sa fiti sanatosi, fericiti si un bb sa va lumineze viata curand!
Cinezee, petrecere frumoasa maine!
Lumy, mult bafta luna asta!
astazi am fost la dr, foliculul meu a crescut in z11 pana la 18/14mm, iar endometrul tot 8. maine, trebuie sa merg din nou la dr sa ma vada. mi-a dat deja pregnylul, l-am bagat la frigider. maine imi va spune cand sa-l fac. dupa aceea, in 24-36 de ore, facem inseminarea. Doamne ajuta!
Lumy, am si eu o intrebare: pregylul ti-l faci singura sau ai fost la cineva?
_
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Cinezee spune:
Amy2007,Ada29, Sorinake va multumesccc frumos ptr urari , va puup 
iar eu va urez weeknd placut si odihnitor
p:s : Ada eu sper sa iasa curand , noi am tot prestat sarguincios in zilele asea
ASTAZI EU SUNT ''VEDETA '' ZILEI 
MayanMistica spune:
Fetele , va multumesc din suflet ptr sustinere ..da mai am ceva da sper sa o pun maine ..azi a plouat de a rupt dupa amiaza.
Maine are si un var de al meu nunta , sper sa aiba vreme frumoasa si sa inceapa cu bine casnicia in doi.
Maine trebuie sa termin cu restul de posta si sa mergem sa alegem vopseaua ptr pereti si mobila ptr biroul meu.
Mai e putin si incepe smotruiala.Deja ma ia cu dureri de cap cand ma gandesc.
Va pup si va urez un week-end cat mai frumos si multe liniute.
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! venit si eu de la serviciu si de la dr! inceputul de luna e crunt, in inchidere! pana pe 10-12 ale lunii e tare rau cu munca asta! anca, LA Muli Ani sotului! sa fiti sanatosi, fericiti si un bb sa va lumineze viata curand! Cinezee, petrecere frumoasa maine! Lumy, mult bafta luna asta! astazi am fost la dr, foliculul meu a crescut in z11 pana la 18/14mm, iar endometrul tot 8. maine, trebuie sa merg din nou la dr sa ma vada. mi-a dat deja pregnylul, l-am bagat la frigider. maine imi va spune cand sa-l fac. dupa aceea, in 24-36 de ore, facem inseminarea. Doamne ajuta! Lumy, am si eu o intrebare: pregylul ti-l faci singura sau ai fost la cineva? _ http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html |
Neata!
Eu nu am folosit Pregnyl, ci Ovitrelle, pe care mi l-am administrat singura subcutanat, eu una cred ca ar tb sa ti-l faca o asistenta sau cineva care se pricepe la intramusculare.
Bafta multa dragutza...

....!!!!
dulceNever say never!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MayanMistica Fetele , va multumesc din suflet ptr sustinere ..da mai am ceva da sper sa o pun maine ..azi a plouat de a rupt dupa amiaza. Maine are si un var de al meu nunta , sper sa aiba vreme frumoasa si sa inceapa cu bine casnicia in doi. Maine trebuie sa termin cu restul de posta si sa mergem sa alegem vopseaua ptr pereti si mobila ptr biroul meu. Mai e putin si incepe smotruiala.Deja ma ia cu dureri de cap cand ma gandesc. Va pup si va urez un week-end cat mai frumos si multe liniute. ![]() |
incetul cu incetul....si cat mai multa rabdare...
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Mda, uitasem sa va zic ...

este gata!!1
Un weekend cat mai placut!!!!
Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
Ada29- Z9 CM
Amy2007- Z21 CM
Ancamac- Z6 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z13 CM, stimulare cu naturiste; se pregateste de HSG
BlueFlower-
saptamana 18 de sarcina
Cinezee- Z18 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z15 CM; a facut instilatii pe 01.09
Galliciana- Z21 CM
Guzelnico- Z15 CM
Libra- Z6 CM, tratam cu Gonal F IA in septembrie
Lumy_Clt- Z15 CM, stimulare si prestat natural
Lyly_mar- Z1 CM
MayanMistica- Z6 CM
Menics- Z31 CM
Micomic- Z32 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z11 CM, incepe trat. monogon
Sorinake- Z12 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z19 CM
Simonia- Z20 CM
Uratica- Z25 CM
Spor la treaba tuturor fetelor care fac "sport"! DD ajuta sa se lase cu bb!
Never say never!!!
ada29 spune:
Neata frumoaselor,
Lumy,buna cafeaua dar mai adaugam si ceva mancarica la petrecere ca doar e zi mare azi,se marita Cinezee.

Suntem toate cu gandul alaturi de tine,Casa De Piatra !

Frumusica din Spania,esti o curajoasa si cu siguranta visul tau se va implini.Suntem alaturi de tine
Sorinake,tinem pumnii,sa fie luna ta si a lui Lumy si a lui Mona si a tuturor care muncesc in sensul asta
Mayan,spor la traba,ma intorc si eu la oalele mele!
Ada
Cinezee spune:
venittiiiiii cu toateee e mancaree ptr toata lumea ...am facut ditai ibricu de cafea ptr cei ce vin acasa , iar acum va citesc putin si mananc
Neataaaa
ASTAZI EU SUNT ''VEDETA '' ZILEI