Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pt harnicuta cu listuta: la mine e ziua 21 CM. Nu actualizasem tickerul, srry .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Pt harnicuta cu listuta: la mine e ziua 1 a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare trupa,

Am trecut si eu sa beau o cafeluta cu lapte ,tare somnoroasa sunt azi,nici vremea nu ma ajuta prea mult.

Ellyshor,ma bucur pentru rezultatul bun la Hsg.Succes in continuare

Amy, zugravesti pe la vecini? Sa fie cu bafta programarea din decembrie,e Craciunul cu dorinte implinite,Doamne Ajuta.Referitor la analize ciclul tau e regulat,nu?Doar pentru progesteron se calculeaza altfel in cazul unui ciclu mai lung,ca al meu de exemplu,se scade 7 din lungimea ciclului,eu am facut progesteronul in ziua 25.(32-7)Celelalte se fac la fel,ziua 2sau 3(lh,fsh,..)CM

Sorinake,ai rezultate bune,bafta

Anca,super ca va relaxati!La Multi Ani,sot de Anca! Sa fii sanatos si cat mai repede tatic.Pup fata faina

Mayan,harnicuta ca intotdeauna

Cinezee,Casa de piatra,petrecere frumoasa si la anu' un pui mic!

Mona sa dea Domnul sa fie ultima IA si ultimul tratament

Lumy,la ce valori bune ai gemenii bat la usa

Galli tare putin ai scris dar daca zici ca esti ok e satisfacator.Totusi,ceva,ceva ne mai zici?

Nico nu-mi place cum suna kokoreci dar imi place faza cu terasaEsti o scumpa si o plimbareata

Menics,poate scapi de rusi Si eu am in plan operatiunea'vinete'

Salut si restul trupei

Sa aveti un weekend placut cu multe vesti bune

Ada

Mergi la inceput

Lyly,imi pare rau.Speranta moare ultima,nu-i asa?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

va pe toate

mai fetelor m-am chiorat toata ziua...si niciurma de CM deci... mai stam...
nico, draguta, stai sa vad ce-mi iese din smochinele autohtone, si daca imi8 iese ii propun lui dan sa ma trimita la cules de smochine la tine., ca doar capsunile s-au terminat hihi...

galli, chiar ca nu prea mai scrii, esti ok?
maian, tie parca ti se vede un pic "motul " din maldarul de scrisori...
eu mai am treaba dar in we asta voi aparea pe aici de pe PC lui D, daca -mi da voie dar si asa nu prea vom avea ce face deci intra pe net seara

http://lt1f.lilypie.com/gtwOp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dragelor.
Aduta, ciclul meu este neregulat . 27, 28, 31... Ca dracu. Am citit pe forum si am gasit ca FSH si LH trebuie facute in ziua 2-4, in rest nu-i bai si progesteronul cu 7 zile inainte ciclu. Aici e problema.:)
Tu ai mai scris acolo de hepatite, la ce anume analize te-ai referit? Ca nu stiu ce sa caut pe site la Medlife sa vad preturile. Tre sa ma duc cu lista invatata si sa vad si cat ma costa. :(
In rest am cam gasit tot mai putin analiza pt sifilis,probabil nu se numeste asa. Culturi de cool si pap nu am facut de ceva vreme.Doar Clamydia si pogesteronul anul asta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Amy,

Eu asa stiu ca ciclu regulat inseamna sa ai ciclu lunar,acuma o zi ,doua nu cred sa fie asa mare problema.Poti sa faci o medie a ciclurilor tale,progesteronul oricum creste in faza luteala,la tine in ziua22,23 cred ca e ok.

Legat de analize;

hepatita b=Ag HBs

Hepatita C=Anti-HCV

iar in loc de sifilis(vdrl) pe analizele mele scrie Anti-HIV(aici am incurcat eu sifilisu'cu hivu')

Si mai am foarte important si am uitat de ea Anticorpi Rubeola IgG si IgM.

Stai ca pana la urma e trecut totusi si sifilisu

Vezi ca depinde si de medici,fiecare cu pasaricile lui,poate ca dozarile hormonale si un Hsg ar fi de ajuns la inceput,infectioasele astea sau cum le-o zice sund care le dau numai in primul trimestru de sarcina,dar eu le-am cerut pe toate,ma gandeam ca raman gravi si descopar ca s-a oprit din evolutie ca am toxo sau rubeola.Doamne fereste!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

holla!
scuze ca nu am mai dat de mult pe aici..insa statul asta in tari straineze ma manca de vie!nu ma pot acomoda deloc!insa daca trebuie e musai!trebuie sa fac banuti de fiv!deci nu am incotro!
revenind..am vazut ca vreti smochine-va trimit cate vreti!eu deja nici nu vreua sa le mai vad!nici migdale nici smochine!
eu vreau in tara-la mama si la tata!
uff..greu e in lumea asta mare!da strang eu banutii de fiv si ma intorc cu prunci cu tot!
la gagici si bafta multa la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

si guze..multam ptr listuta!ca eu cum mi-s a nimanui pe-aici..nici neuronul nu ma mai duce!habar nu aveam in ce zi mai sunt!
asa ca..saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

intreba cineva cum se poate scadea FSH-ul. am gasit ceva, o fi valabil? va dau linck-ul http://ivfherbalsupport.com/index.php?cName=reduce-high-fshimprove-egg-quality poate gasiti ceva interesant

Mergi la inceput