Cargus fura!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Delphinas spune:
uite asa suntem noi romanii...bine ca s-a rezolvat, ce rost mai are sa il reclam. si omu nu se invata minte.
in locul tau, chiar daca situatia s-a rezolvat tot faceam o plangere la un organ competent. nu se poate asa ceva.
el cine stie ce a facut cu banii tai, sa zicem ca poate intr-adevar i-a pierdut, cine stie unde i-o fi pierdut, din partea sefilor se va alege cu mustrare, penalizare poate dar el va continua sa face din astia pt ca vede ca scapa usor. si uite asa vrem sa dam inainte, sa fim corecti, cinstiti, onesti unii fata de ceilalti.
le trebuie o invatatura de minte.
si eu am patit o chestie cu cei de la cargus. am comandat de pe net un gps cu tot cu detector radar incorporat si am ales varianta platii ramburs. primesc confirmarea ca, coletul a plecat, dar nu a mai ajus nici in ziua de azi la mine. bine ca nici cei de unde am comandat nu m-au sunat sa-mi semnaleze o eventuala neplata sau alte cele.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
papushik_sv spune:
Draga Dana D, eu sunt o mamica noua pe forum, dar am indraznit sa-ti raspund pentru ca eu am fost angajata la Cargus si iti vreau sa-ti explic urmatoarele, poate sunt interesate si alte mamici si sa aiba grija: centru cargus bacau este pe locul 1 la furturi, sau cel putin era acu 2 ani, daca n-a fost depasit. Eu am lucrat, cu toata baza ca mi-au facut carte de munca, dar, cand sa intru in maternitate, ce sa vezi? Nici macar contractul de munca nu au vrut sa mi-l trimita. Deci, mi-am luat teapa. Nu iau nici macar aia 600 lei care imi reveneau. Cand au aflat ca sunt insarcinata, m-au obligat sa-mi dau demisia, ca altfel imi faceau probleme, etc, etc. La Cargus Bucuresti sunt angajati pe depozit (mani****nti) numai tigani. Totul este supravegheat video, dar, Stii tu, se mai opreste curentul din cand in cand. Sotul meu a lucrat la o firma de telefonie mobila. A trimis, normal, prin Cargus, un colet de valoare mare spre o firma din Bucuresti. Coletul a ajuns in B, si atat. Dupa 2 sapt, s-a inceput cautarea coletului pe tot traseul pana la B. Normal ca nu s-a gasit. Ca sa n-o mai lungesc, dupa multe povesti cum ca ne se gaseste, ba ca este avizat, ba ca este trimis inapoi, a ajuns la destinatar (trecusera vreo 2 luni). Directorul firmei expeditoare a mers la Cargus Bucuresti, unde toti s-au comportat fffffoarte urat cu el, ca parca el ar fi fost hotul. Crede-ma ca mai sunt multe de zis, dar nu vreau sa te plictisesc cu povesti. Oricum, bafta, multa bafta, ca ai nevoie. Nici salariile nu le plateau la timp, daramite sa rezolve reclamatiile. A... a mai fost o treaba "amuzanta": un client fidel, trimitea colete de valoare in toata tara. Cand primea plicul cu rbs, nu mai numara banii, ca avea incredere. Odata, parca a avut un presentiment si a deschis plicul. I-a numarat si ii lipseau 100 euro. Cand am sunat curierul care a expediat banii, dupa indelungi insistente din partea noastra si cautari din partea lui (a curierului), ghici unde i-a gasit... in portofel.
ariel_7000 spune:
Eu am doua magazine on line si livrez marfa numai cu plata ramburs. Am "incercat" pana acum cred ca 4-5 firme de curierat si de niciuna nu am fost incantata. Pana la urma am semnat contract cu Fan Courierul, banii mi se livreaza in cont colector, astfel scutesc si plata pentru ramburs, nu ma stresez ca nu ma gasesc, dureaza 2-3 zile pana intra in cont. Am avut mici incidente, legate de "mani****rea" marfii sau nerespectarea datei de livrare, dar sunt minore fata de ce ti s-a intamplat.
propune-i sefului tau semnarea unui contract cu FC sau altii seriosi.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
dana d spune:
M-am tot gandit we asta si am ajuns convinsa aproape 100% ca povestea indrugata e o minciuna probabil mai veche cu care incearca ei sa fure. Acum cu borderoul in fata am si dovada: nu scrie nicaieri ce suma era in plicul ala, de unde stia curierul ce suma trebuie "sa stranga" pt mine? Sunt convinsa ca asta e o metoda generala de a fura rambursurile care uneori tine, alte ori nu dar cred ca o incearca numai la sume mai mari pt ca noi am primit pana acum multe rambursuri mici fara probleme.
E adevarat ca ar trebui sa fac ceva ca sa se stopeze practica asta, dar ce? Unde sa reclam? Si credeti ca voi putea eu sa pun capat hotiei?
Daca seful lui, unul Robert de la departamentul...x (care rezolva reclamatiile de genul asta) a zis " consideram ca nu v-a fost livrat rambursul" ( dupa ce eu primisem borderoul cu numele si semnatura mea) si a inghitit povestea curierului, atunci unde sa ma duc eu sa reclam?
Sper ca faptul ca am atras atentia aici unde citeste atata lume, tot am facut ceva ca sa le ingreunez furatul.
Eu lucrez cu multe firme de curierat si dintre toate o surpriza placuta a fost Chronos. Mi l-a cerut un client si nici nu auzisem de el, asa ca am cautat pe net si mi-a placut si serviciul ireprosabil si pretul sensibil mai mic decat la celelalte care parca toate sunt vorbite, au preturi la diferenta de cativa banuti, ei nu, Chronos e cu cativa lei mai ieftin si iti garanteaza si ora ridicarii coletului ceea ce nu face Cargus.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA