ma sufoc
Raspunsuri - Pagina 7
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 daca amantul ar fi sotul meu as invita-o la un menaj a 3 |
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
andru_mami spune:
ernestine-eu zic sa te muti la nelinistite,oricum alegerea iti apartine in totalitate,eu sunt de parere "niciodata sa nu spui niciodata",aviz celor care cred ca niciodata nu o sa se afle in situatia ta.
POZE
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ernestine Ceea ce ma surprinde cel mai tare,este ca nu mai credeam posibil.Dupa atatea dezamagiri,deziluzii,vise destramate.Si totusi,e posibil,atunci cand te astepti mai putin.Criza financiara,ne a afectat destul de mult,si lipsa banilor era ultima problema pe care nu o aveam.Situatia nu e prea roz si starea mea generala,era de apatie totala.Chiar ma temeam sa nu fac o depresie.Si iata ca s antamplat ceva(nu cel mai potrivit),sa ies din aceea stare si sa intru in alta....emotia permanenta si trairi intense,pentru...nimic,pana la urma. Poatefii un mod de refulare?De ce ma doare atat ca intra pe mess,si foarte rar ma abordeaza,de ce ma chinuie ca desii am intrat in concediu de o saptamana,de abea ieri a binevoit sa ma ntrebe unde am disparut,de ce aceasta nerabdare de a ma ntoarce acolo unde l pot vedea asteptand acele gesturi care i tradeaza implicarea,fiecare gest al lui,cat de mica capata diverese interpretari.Sunt suparata rau pe mine,crunt,pentru ca realizez ca e o prostie,de care sper sa ma amuz..curand. |
N-ar trebui sa te surprinda deloc, dimpotriva!
Dupa mine, "īndragosteala" de Don Juan asta al tau e doar o basculare a trairilor tale, din mintea ta (aproape) deprimata si īntr-o pasa foarte vulnerabila... o basculare brusca spre alt tip de trairi, care aparent neutralizeaza stresul acela surd si rau, si te face sa simti altceva, si sa simti intens... asa, ca īn tineretea frageda... Dar apoi vei descoperi ca ai sarit din lac īn putz, iar revenirea la realitate poate fi traumatizanta :( .
E ca si cu alcoolul : te simti bine cānd īl bei, te simti groaznic a doua zi .
Vei vedea ca nu te-ai īndragostit de Don Juan, ci doar mintea ta a avut (mai are?...) nevoie de senzatiile acelea intense de īndragostire. Peste cāteva luni, o se te īntrebi "cum dreaq puteam eu sa fiu asa cazuta īn transa dupe ... creatura asta?"
Ma rog, tu ai un mare atu: esti constienta deja ca, īn cuida fluturasilor din stomac, nu e decāt un foc de paie. Eu cred ca sunt hormoni care tropaie īn creier si nimic altceva (doar opinia mea). Focul se va stinge inevitabil, si asa vei scapa.
Poate ca asa, īn perspectiva, regreti lucrul asta, dar crede-ma ca nu ai ce sa regreti.
Cu cāt scapi mai repede de focul de paie, cu atāt mai bine.
Īn scenariul optimist, vei simti o mare usurare cānd vei scapa de tarasenia asta . Gāndeste-te la asta, te va ajuta... cāndva.
gaba-rema spune:
uitasem de faza cu blogu', ca de fapt ala, blogu' te-a cucerit.
Nu ti s-a īntāmplat niciodata sa auzi un om la telefon, si sa-ti imaginezi un tip asa si pe dincolo... si-apoi sa te sochezi vazāndu-l īn realitate ca n-are nimic de-a face cu ce-ti imaginai tu?
Ei, cu scrierile, mailurile, blogu' etc. e īnca si mai rau: citesti ... si-ti fug fluturii si imaginatia razna īn toate partile, ca apoi sa constati ca ce-a scris omu' n-are nici īn clin nici īn māneca cu omul din spatele scrierii respective.
ce e curios, e ca tu nu l-ai placut īnainte de blog, dar apoi citindu-i blogul, te-a trosnit 'revelatia'. Eu conchid ca tu te-ai īndragostit de blogul lui Don Juan, nu de un barbat .
ernestine spune:
gabi,ai perfecta dreptate,nici eu nu puteam sa o spun mai bine.Asta spuneam si eu,m am indragostit de cine ..?nu stiu..a ba da..de ceea ce mi am imaginat eu ca e,insa habar nu am de fapt.am stiut tot timpul,ca de fapt e nevoia mea de a ma simti indragostita,dorita..etc.Il vad si acum ,rar si putin ca timp..si incerc sa nteleg,e adevarat ca il vad clar cu altii ochi decat la inceput.Si asta pentru ca sincer,nu e atat de rau cum mi am imaginat insa nici foarte departe.Deocamdata,sa cumintit...sa potolit,numai e insistent deloc..si asta ma ajtuta si nu prea.As fii vrut sa existe ceva concret,o discutie,sau un fapt..care sa ma trezeasca mai repede ,sau sa ma vindece pe loc.Sunt suparata pe mine,ca inca imi doresc sa l vad,ca l abordez pe messenger cu banalitati,si lupt cu mine..permanent,dar mi am promis ca voi iesi invingatoare.Un lucru e clar,m am indragostit si sufar ca o adolescenta,de un barbat pe care aproape nu l cunosc,insa sunt convinsa ca nu e chiar atat de negativ cum il credeam,mi as dorii sa am o aventura cu el,dar nu as avea curajul,intuitia imi spune ca ar fii o gresaela.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ernestine m am indragostit si sufar ca o adolescenta,de un barbat pe care aproape nu l cunosc,insa sunt convinsa ca nu e chiar atat de negativ cum il credeam,mi as dorii sa am o aventura cu el,dar nu as avea curajul,intuitia imi spune ca ar fii o gresaela. |
Nu doar intuitia, dar si ratiunea spune acelasi lucru īn cazul de fatza! Ratiunea e singura pe care eu dau parale ... de multa vreme (poate pt. ca-s io-s mai baba, stii...), iar viata mea de ex. ar fi fost mai buna probabil daca ascultam de ratiune mai mult ca de... fluturii din stomac . Aventurile astea care se īncheie cu happy-end sunt aporpae numai īn telenovele si filme romantice din anii '50.
voila un pont: nu are prea mare importanta daca el e megativ sau "mai putin negativ". Problema e ca tu nu te-ai īndragostit de el, punct! (ci de ideea de a fi īndragostita cum bine ai spus chiar tu, plus o fantoma, o proectie foarte inexacta a unui individ īn blogul sau).
cu riscul sa-mi iau bocanci īn cap: io as lua neshte benzodiazepine, cam 3-4 saptamāni, dimineata si seara. Tratament bun, pune fluturii pe fuga, dreaq sa-i pieptene de fluturi .
hellene_n spune:
draga ernestine,
subscriu la cele zise de gabi.....are dreptate.
tu nu pari a fi indragostita de el, ci de a ideea de a iubi pe cineva.
mianna spune:
citat din mesajul lui gabi3604 cu riscul sa-mi iau bocanci īn cap: io as lua neshte benzodiazepine, cam 3-4 saptamāni, dimineata si seara. Tratament bun, pune fluturii pe fuga, dreaq sa-i pieptene de fluturi . |
sper doar sa nu se dea fara reteta, desi nu bag mana-n foc pentru farmacisti. mey fetelor, una-i sa practicam automedicatia de genul "ia o aspirina daca stranuti" (desi nici aia nu-i asa inofensiva cum pare), insa sper ca nimeni sa nu se joace cu medicamente ce actioneaza pe SNC (aka sistem nervos central) in urma unui sfat de pe forum. nu zic ca n-or indeparta fluturasii (numa' sa nu-i indeparteze prea rau), dar sfatul ar fi sunat mult mai pertinent daca era "io m-as duce la un medic care eventual sa vaza daca nu e cazul de neshte benzodiazepine".
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
sper doar sa nu se dea fara reteta, desi nu bag mana-n foc pentru farmacisti. mey fetelor, una-i sa practicam automedicatia de genul "ia o aspirina daca stranuti" (desi nici aia nu-i asa inofensiva cum pare), insa sper ca nimeni sa nu se joace cu medicamente ce actioneaza pe SNC (aka sistem nervos central) in urma unui sfat de pe forum. nu zic ca n-or indeparta fluturasii (numa' sa nu-i indeparteze prea rau), dar sfatul ar fi sunat mult mai pertinent daca era "io m-as duce la un medic care eventual sa vaza daca nu e cazul de neshte benzodiazepine". Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
pai nici nu pot lua benzidiazepine de capul tau, ca se dau numai pe reteta.
automat tre' sa dai pe la medic.