ma sufoc

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Decat sati para rau pentru ca nu ai facut ceva mai bine sati para rau pentru ceea ce ai facut Ernestine.
Daca tu ai reusit sati castigi libertatea de ati permite o relatie extraconjugala then go for it.
Nu vad de ce tot desparti firu in 4 .. ba teai baga in relatia aia ba nu...combinate cu amantu si vezi ce iese.
Eu din punctul meu de vedere cred ca cel mai important este sa poti sa iubesti ( sau sa ai fluturi in stomac) decat sa fi iubita .
Partea proasta in relatii este ca acesti fluturasi cand vin, si daca vin se consuma...

Da, bravo Liliana!
Daca esti asa de cerebrala cum spui, de ce nu vezi si urmarile acestei actiuni?
Cind tu o incurajezi sa se "combine" cu amantu, de ce nu-i spui si ce se poate intimpla? Daca sotul ei are probleme cu consumul de alcool si afla, eu cred ca se poate intimpla o adevarata drama.
Dar astea tu nu le vezi, vezi doar fluturasii din stomac si ...go for it!
Cerebral....foarte cerebral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Decat sati para rau pentru ca nu ai facut ceva mai bine sati para rau pentru ceea ce ai facut Ernestine.
Daca tu ai reusit sati castigi libertatea de ati permite o relatie extraconjugala then go for it.
Nu vad de ce tot desparti firu in 4 .. ba teai baga in relatia aia ba nu...combinate cu amantu si vezi ce iese.
Eu din punctul meu de vedere cred ca cel mai important este sa poti sa iubesti ( sau sa ai fluturi in stomac) decat sa fi iubita .
Partea proasta in relatii este ca acesti fluturasi cand vin, si daca vin se consuma...

NU comentez de gramatica, conform regulamentului n-am voie, cica, dar continutul si sfaturile... si nu mai zic altceva, ca-mi iau avertisment!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Da mai recunosc am chiulit de la orele de gramatica . Cu sau fara cratime si virgule ideea e aceeasi.
Emma eu nu prea am cunostinte macar care consuma alcool in cantitati mari dar mai ales prieteni sau apropiati, deci in concluzie acest gen de persoane care devin violente la bautura nu prea exista in ecuatiile mele pentru ca sunt valori nule.
Si daca sotul devine violent parca apelul de urgenta e 112 ... Daca o omoara cumva incep cercetarile penale.. Daca o baga doar in spital , in raportul medical se specifica cauza leziunilor . si daca in cazuri fericite nu necesia spitalizare se poate deplasa sa depuna plangere penala si sa scoata certificat medico legal...
VAi ma-m trezit scriind... Am uitat ca in romania sotul violent si abuziv beneficiaza de imunitate legala pe criterii sociale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Stati linistite ca nu ma omoara,nu e violent..e chiar foarte calm,chiar nepasator.Sigur,l ar durea...dar sincer,in anumite momente,recunoaste si el ca am toate motivele sa l insel.Am facut asta si nu am nici o urma de regret.Cred ca si el a faut asta,dar nu sunt sigura,insa el regreta si acum(si a pierdut locul de muna din acuza acestei legaturi iar eu o sarcina).M am intors la servici,si m am mai linistit.Nu am de gand sa fac nimic,decat sa las timpul sa si spuna cuvantul.Don juan,numai e atat de insitent(desii,a trecut ieri sa mi dea sarutul de bun venit)Incep sa ma intreb daca nu cumva e doar cainele care latra.Treaba lui.Ideea in sine e ca mi e mai bine,exista un acel ceva in viata mea care ma face importanta,atenta,ma simt dorita,curtata,..ma simt femeie.Si e tare bine.....Chiar si in casniciile ,obisnuite,fara probleme....cati soti reusesc sa te mai faca sa simti asta?
Sotul meu azi imi spune ca sunt frumoasa,maine ca mi atarna fundul si ca numai am 20 ani.Stiti,cred ca important e sa stim exact,cand sa ne oprim,ca sa pastram magia.In relatia care am avut o,a fost totul mult mai perfect decat visam,cand lucrurile riscau sa se complice,am pus stop brusc..si am lasat povestea asa cum trebuia sa fie,o frumoasa amintire.

Mergi la inceput

Citat:

Da mai recunosc am chiulit de la orele de gramatica . Cu sau fara cratime si virgule ideea e aceeasi.

Draga mea, tocmai asta e marea problema: ideea, nu gramatica.

_

Mergi la inceput

pai eu chiar nu inteleg ce e cu ideea.. Acuma ernestine nu ar fi nici prima nici ultima femeie cu amant si daca s-a ajuns aici inseamna ca si barbasu isi cam merita soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

pai eu chiar nu inteleg ce e cu ideea.. Acuma ernestine nu ar fi nici prima nici ultima femeie cu amant si daca s-a ajuns aici inseamna ca si barbasu isi cam merita soarta.

pai da...dar amantul e sotul altei doamne care e fata buna si sfioasa. e normal..sau cum? chiar tu poti sa fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

pai da...dar amantul e sotul altei doamne care e fata buna si sfioasa. e normal..sau cum? chiar tu poti sa fii

Guestus, raule .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

pai eu chiar nu inteleg ce e cu ideea.. Acuma ernestine nu ar fi nici prima nici ultima femeie cu amant si daca s-a ajuns aici inseamna ca si barba-su isi cam merita soarta.

HAH! Exact, LILIANA, daca amantul ar fi sotul tau, ai considera ca iti meriti soarta?

_

Mergi la inceput

daca amantul ar fi sotul meu as invita-o la un menaj a 3

Mergi la inceput