FIV 239

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Salutare fetelor,
Dupa o absenta motivata de 2 saptamani, deh stat in pat si asteptat, vin la apel cu Bhcg-ul meu 546,2. Ca simptome sa stiti ca nu am fost asa constipata, dar ieseam ca dupa o operatie cu greu fara sa fortez, de vre-o 2 zile ma doare capul, nu mai beau cafea, mananc dimineata, nu mai suport shoppingul special in magazine alimentare de miros si in fiecare noapte la toaleta. Inca nu imi vine a crede valoarea bhcg-ului. Peste 2 saptamani programati pentru ecografie. Vedem cati avem. Eu ma semnez 3 in 1.
Catalina tare comica esti, nota 10 pentru spirit esti o fata super. Mult succes celor in focuri si pupici la toate burticile si viitoarelor burtici.
Loana cum esti, la tine cat a fost Bhcg. Ca eu nu prea pot sta pe pc mult, ma ia o ameteala...

Pupici la toate

+  
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Acum am citit si eu de la capat capitoul, of ce de vesti proaste, Looana, Alina, Luca m-ati facut sa plang. Imi pare asa rau pt voi. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie bine pentru toate.

+  
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Carmelly asta da veste buna. Banuiesc ca sunt doi minim. Sa fi sanatoasa si voioasa tu si bebeii toata sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Camrmeli felicitari sa te bucuri de sarcina si de bebei.
Aici de la anu Fiv-ul va fi gratuit.....asa ca fetelor eu zic sa va luati rezidenta canadiana(mai ales acum ca au micsorat taxele de procesare a dosarului)si veniti sa faceti fiv-ul aici.
Eu parca sunt mai linistita stiu macar ,ca, daca nu merge din prima am sa incerc la anu inca o data fara sa mai dau o caruta de bani

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Va astept la un capitol nou aici

Sa fie cu noroc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor eu am sa va dau o veste proasta...........

Va spun direct fara a mai intra in detalii pt.a nu va intrista prea mult.
Azi dim bebelusul meu a murit.
Joi am mers la spital pt.ca aveam o mica durere de burta, si la consult s-a vazut punga in vagin asa ca m-a internat.
Mi-au facut ceva tratament (no-spa si scobutil injectabil) dar Marinescu nu a venit deloc sa ma vada de joi pana azi dimineata.
Am stat cu picioarele ridicate asteptand sa se ridice punga pt.a face un eventual cerclaj dar azi dim mi s-a rupt apa si am ajuns la chiuretaj.
Este cea mai dureroasa zi din viata mea.

Va doresc multa sanatate tuturor si voi mai intra dupa ce-mi revin putin.

Alina

Mergi la inceput