FIV 239
Raspunsuri - Pagina 19
steff77 spune:
Nu prea am eu sperante nici cu omuletii de zapada. Daca nu am reusit eu cu 4 embrioni buni e putin probabil sa reusesc cu piticii mei inghetati. Cred ca mai astept ceva pana ii pun, ca sa mai achit din datorii, sa ma detoxific...
cora79 spune:
Buna fetelor,va pup pe toate si ma rog ca aceasta toamna sa fie una bogata in 

Steff- nu ai voie sa gandesti pesimist,nu se stie niciodata de unde vine norocul
cora79 spune:
V-am citit mesajele in fiecare zi,insa eu nu prea am avut ce sa povestesc![]()
Astazi am fost si eu la eco si de la ora 21 am inceput si stimularea pentru FIV
Dragaica spune:
Catalina mi-am dat seama ca nu am dat informatii de rigoare pentru listuta
Fiv + Icsi, protocol lung, Centru de cercetare McGill, Montreal, doctor Ezgy Demertas, este prima incercare.
Pup la fete ma duc la nani
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Sperantza_eu spune:
Steffi 1981,
Morning!
Si eu ma gandesc sa incerc in Austria - de asta am intrebat
Cred ca ar avea mai multa experienta in cazuri mai dificile (azoo, cu
obtinuti prin biopsie). Am incredere si in dr. din Romania, dar aici cred ca este vorba si de rutina si de experienta.
Vom vedea.
Eu maine fac bHCG-ul, dar am facut oeri dim un test barza si a iesit negativ, deci nu ma astept la minuni, ci
- ti-am mai spus, eu sunt de felul meu realista, incerc sa fiu optimista, sa nu va molipsesc ![]()
Pupici si mersi ptr info ref. Austria - daca poti, te rog sa-mi dai mai multe detalii (cum se fac analizele, cat timp este nevoie sa stai acolo, costuri, etc).
Mersic.
Sperantza_eu spune:
Steff77,
Mersi pt. info. Relatia mea cu dr. a fost relativ ok - noi suntem constienti de situatia data. Stiu de asemenea ca nu au avut multe reusite la fiv ![]()
Dr. Voinea a facut operatia (obstructie mecanica). Am obtinut 4 ampule, dar 1 destul de proasta. Noi am avut celule de tip 2B (2 de 2 celule si 2 de 4 celule). S-au divizat mai greu la inceput 
Vom vedea, cu ET cu cei 3 embrioni congelati, dar nu imi pun f mari sperante ....
Sperantza_eu spune:
Catalina,
Imi permit sa iti raspund si eu, fiind in aceeasi situatie.
La noi, din cate stiu, este greu sa gasesti un centru unde sa se faca simultan procedura. Mai ales prima data, cand nu stii ce gasesti (
). Am impresia ca, odata ce ai facut o biopsie, teoretic poti face ulterior (daca mai ai nevoie) o punctie, simultan cu recoltarea ovocitelor (ca sa nu mai ingheti
).Dar eu nu stiu un centru unde se poate face asta.
Tineti-mi pumnii pt maine, daca mai credeti
in sansa mea
(ieri dimineata am facut test barza si a fost negativ, maine fac bHCH-ul) 
Imi pare tare bine ca am intrat pe forum - ma simt deja mult mai bine ![]()
![]()
Pupici tuutror
anka_daria77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 anka_daria - ma bucur ca ai revenit. Capul sus si toate panzele sus. Fetele a nascut Ralucutza noastra (raluca_paun). Sa fie intr-un ceas bun Raluca iar Natalia sa iti umple viata de bucurie. Bravo, fata frumoasa. Catalina coltul meu de rai |
Catalina

ca tot ridici moralul pe aici. Am saltat panzele sa traiti acum astept vijelia ca sa anuntam si noi ca suntem trei.

raluca_paun sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea.

anka_daria77 spune:
Cora 79 sa fie FIv-ul norocos.

Sperantza_eu eu te astept cu beta mare uite bag si un dans pt tine
sa vedem daca mai tine.
Cele doua Stef va pup si sa vi se indeplineasca dorintele cat mai repede.

Sperantza_eu spune:
anka_daria77
Mersi mult pentru
. Astept si eu o

Sper sa facem multe
cat suntem impreuna aici
si sa avem multe motive de bucurie.