FIV 239
Raspunsuri - Pagina 17
steff77 spune:
anka_daria77, mult succes. Sa ai parte de rezultate foarte bune la analize si sa vina bebe repede.
steff77 spune:
Sperantza_eu, am gresit cumva clinica? Parca sunt doua Genesys, una a lui Tutu si una a Denisei Protopopescu
steff77 spune:
stefi1981, de data asta sa fie cu noroc.Stiu ca perioada de asteptare e cea mai grea.Ce sa-i faci, trebuie sa stai cumintica si sa astepti vestile bune.
LAVINUTZA spune:

Yupiiiiiiiiii- m-am zburlit toata de emotii - Sa-ti traiasca bubulina Raluca draga noastra si sa se faca mare si frumoasa ca mami :) Doamne ajuta - la mai multe vesti de astea!
Va pup,
L
catalina2307 spune:
steff - bine ai venit si sa fie cu noroc. Hmmm, doua steff in aceeasi zi, deja sunt ametita
.
Fetele care vor sa apara pe listuta noastra sa dea mai multe detalii. Cate FIV-uri la activ, unde sunt facute, cand urmeaza sa il faca pe urmatorul si unde. Daca se poate scrise cu rosu sa le vedem fara probleme.
coltul meu de rai
Sperantza_eu spune:
Steff77, ai facut fiv1 cu ei si esti la al doilea, banuiesc. Au fost 4 embrioni, ca 2 erau de doar 2 celule.
Sperantza_eu spune:
ok, ma conformez 
fiv1 cu Dr. Tutunaru si Dr. Matei, IMSI (azoo)
Protocol scurt de stimulare
Sunt in z11, sambata fac bHCG
Nu am simptome si am suportat f. bine tratamentul - gimnastica 2 ore pe zi pana la punctie si plaja
. In rest, dupa ET am lucrat normal
Astept 
steff77 spune:
Multumesc pentru primire, Catalina!
Eu va citesc demult. Iti urez, de pe acum, un Craciun cu bebe in burtica. Si urmatorul Craciun cu
in brate, langa brad. De data asta sa fie bine pana la capat.
Sperantza, pana sa scap eu de moderare deja mi-ai raspuns la toate intrebarile...
steff77 spune:
Pt. listuta:
2 ICSI nereusite
- Genesys Fertility Center; cauza: azoo. Urmeaza FET
si apoi
.