FIV 239
Raspunsuri - Pagina 16
stefi1981 spune:
Castelana,multumesc mult. Sper sa fie FIV ul norocos. Mai am embrioni congelati dar nu mai vreau sa mai ajung acolo iarasi.
Sperantza,nu ma vrut sa fiu indiscreta...doar voiam sa imi fac o parere despre alte clinici, in general.
Sperantza_eu spune:
Scuze, nu era vorba de asta ... Genesys se cheama.
Iti tin pumnii si tie si sper sa fie ok.
Sperantza_eu spune:
ok, am inteles. Initial am zis si eu ca nu fac testul barza inainte, dar nu am putut rezista si am intrat in farmacie ![]()
Te intrebam, fiindca ai facut fiv in Austria daca ai avut pe cineva ca sprijin ... scuze ca nu am fost mai explicita.
Dragaica spune:
Castelana
cat de mult ma bucur de existenta forumului...de existenta voastra. Cat despre intrebarile prietenilor si a rudelor...e aceeasi problema si la noi 
Am incercat sa vorbesc cu mama despre Fiv i-am explicat ca nu avem alta sansa, etc... nu a reactionat foarte bine
a inceput sa-mi zica despre riscuri, posibilitatea de a aduce pe lume un copil cu probleme...in sfarsit...mi-am propus sa nu mai vorbesc cu ea despre asta , oricum decizia este a mea si a sotului, dar, totusi, ma doare faptul ca nu am sustinere din partea ei, se pare ca nu intelege exacat situatia in care ma aflu, ea a ramas cu frica aia din perioada comunista...vai si daca sunt iar gravida !!!
Nu stiu ce sa mai zic doar ca sunt trista
mai mult sprijin am de la socri....ne-au incurajat, au facut cercetari pe net, ne-au dat o parte din banii de FIV.....
Cat despre sot, dragul de el, se simte vinovat, i-am explicat ca nu are de ce, eu tot il iubesc
...ce ti-e domnule si cu dragostea asta...![]()
Uite ca si eu m-am intins la vorba.
Speranta bine ai venit, sedere cat mai scurta, sa dea DD sa fie bine 
Stefi bine ai venit 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Sperantza_eu spune:
Dragaica,
Bine v-am gasit - sper ca pot impartasi din experienta mea...
Si noi am avut cred o situatie asemanatoare: azoo, un doctor ne-a trimis direct la donator. Atunci ne gandeam la adoptie. Apoi, am facut biopsie si am obtinut 

Eu am reactionat f bine la tratament: aprox 20 de ovocite - 15 mature, 11 ok, dintre care 7 au fecundat. De data asta am transferat 4 (fiv1) si mai am 3 congelati.
Si eu am avut probleme cu cei din jur - chiar daca explici, nu stiu cat inteleg. Eu le-am spus de la inceput sa nu isi face sperante mari - va fi un proces lung, care necesita rabdare si hotarare.
Multa bafta!!!
anka_daria77 spune:

Bine v-am regasit. In sfarsit mi-am facut si eu curaj sa scriu iar la acest subiect. Asa ca sunt din nou in lupte. Pentru inceput am decis o laparoscopie si o histeroscopie ca sa vad clar daca nu am ceva probleme pe acolo. Pe urma mai investigam ce mai e de investigat si in final o sa folosesc si cei 4 embrioni pe care ii mai am daca Dumnezeu v-a vrea sa suprevietuiasca la incalzirea globala
. DAca nu vom face un nou FIV dar de data asta chiar daca nu vor doctorii imi voi face eu toate analizele ca sa nu ma trezesc cu diverse scapari.
toate fetele care au trecut prin esecuri in ultima perioada si 
pentru proaspete mamici si gravidute.
catalina2307 spune:
Sperantza - multumesc frumos :) , bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc.
anka_daria - ma bucur ca ai revenit. Capul sus si toate panzele sus.![]()
Fetele a nascut Ralucutza noastra (raluca_paun). Sa fie intr-un ceas bun Raluca iar Natalia sa iti umple viata de bucurie. Bravo, fata frumoasa.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
"Avem unguroaica dragalasa, 3000 gr si 49 cm. Eu sunt bine, inca plutesc".
Mesaj de la Ralucapaun
coltul meu de rai
steff77 spune:
Sperantza_eu, iti urez mult succes, cred ca avem o problema asemanatoare (cu
sotului) si am mers la aceeasi clinica. Am inteles ca ai facut FIV cu dr. Tutunaru+dr. Matei. Cati embrioni ai transferat?Si eu mai am 3 embrioni de doua celule A-B dar tu nu te mai gandi la ei acum, speram sa nu mai fie cazul, nu? Poate la urmatorul
...
steff77 spune:
Eu nu am scris prea des pe aici, sper sa ma primiti si pe mine in grup...
Felicitari, Raluca!