Sunt mama unei fetite de 7 ani care n toamna va incepe clasa I.Medicul psihiatru i-a prescris tratament cu
ANAFRANIL
ENCEFABOL
DEPAKIN
Ce parere aveti?
Pai povesteste mai multe despre fata ta! De ce ai dus-o la psihiatru ? Ai fost la un singur medic sau mai multi ?
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
Anafranil este antidepresiv, Depakine este pentru epilepsie...celalalt nu stiu..
Scrie-ne mai multe, in mod sigur nu este vorba de depresie..prea multe medicamente..
Ingrid si Cristi 6 ani
Buna.
Medicul ia pus diagnosticul de depresie?Ce manisfestari are copilul?
Daca intradevar este depresie mare atentie ca este o boala grea. Mama mea sufera de depresie (dar are 58 de ani) si starea este una destul de grava.
Intr-adevar, datele nu sunt complete. Diagnosticul care este ? Oricum Encephabolul este un trofic al creierului. Exista solutie si nu are efecte adverse.
parerea mea este ca medicul respectiv este in relatii bune cu companiile farmaceutice care produc respectivele medicamente...probabil ca-i vor plati o vacanta binemeritata daca isi face planul la prescris medicamente