Se intampla la AJPS Timis...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

irci, alaltaieri am fost in audienta si am depus cererea si au spus ca ma suna ei, dar eu nu am de gand sa las lucrurile asa.
Luni mi-am planificat sa ma duc din nou la ei sa le duc cate o copie dupa facturi si dupa tabelul de la intretinere si ii pun sa imi faca o adeverinta cum ca nu primesc bani pana in octombrie.

rudyi, si eu tot dupa 3 luni am primit banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Si eu trebuie sa fac un drum...

Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar Vladutul meu a primit alocatia dupa 8 luni....

Sa nu mai zic de indemnizatie... Pe bucati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Nu credeti ca ar fi o idee buna sa va duceti in vizita la AJPS insotite de un jurnalist de la un post de televiziune sau de la un ziar local?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Fetelor, voi sunteti mici copii la Timisoara. Eu (din Bucuresti) nu am primit banii in iulie si le-am scris sa remedieze. Bineinteles ca nu i-am primit nici in august si a fost sotul meu acolo sa vada ce s-a intamplat. Asa a aflat ca din iulie programul nu mai accepta mai multe inregistrari pt un CNP si nu face nicio plata in aceasta situatie sua la orice eroare detecteaza. Astfel cei care s-au mutat la alte adrese in timp ce erau in plata, au schimbat banca sau au avut primul copil cand locuiau in alta parte pot sa astepte mult si bine banii pt ca cei de la as sociala nu verifica nimic si asteapta sa mearga fiecare cu cererea in mana sa zica "sarumana" dupa care asteapta 3 luni. I-au zis sotului meu ca in Bucuresti pana acum au venit cateva sute, dar mai sunt care asteapta banii degeaba. Va mai zic in oct daca mi-au dat banii pt ca cine stie ce se mai intampla pana atunci. Poate zice guvernul ca nu mai are bani sau ca o sa primim banii o luna da si una nu.

Mergi la inceput

Ce mai e nou, irci, roxy ati ajuns pe la AJPS?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irci spune:

am fost luni pe la pranz la AJPS si m-au pus sa fac o cerere in care sa specific ca am nevoie de bani. Ei vor face ceva plati si daca am noroc sunt sanse saptamana asta sa primesc banii pe luna iulie. Inca nu a intrat nimic pe card asa ca inca astept. Poate ar trebui sa intram si noi in greva, asa am avea sanse sa ne bage cineva in seama. Doar e la moda, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irci spune:

fetelor, am fost azi si am verificat cardul si surpriza, ieri mi-au intrat banii pentru luna iulie . Deci solutia este sa mergeti la AJPS si sa faceti o cerere prin care va justificati de ce aveti nevoie de banii vostri. Bafta.

Mergi la inceput

Trebuie sa verific si eu cardul, dar chestia asta cu justificarea nevoii de bani mi s-a parut o chestie absolut aberanta , de vreme ce era evident pentru ce faceam cererea. Dar, ma rog.. ca la noi la nimeni...

Mergi la inceput