Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 7
beshter spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inaioana
Pai nu e curios pentru ca Gogol Bordello are alt gen de public decat Madonna. |
Pai sigur ca nu e. Foloseam si io o figura da stil.
You cannot both dance and not pay the piper.
inaioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VioletaH Ia-ta cum se vad lucrurile din avion. Mie mi s-a parut penibila "interventia" Madonnei, oricat de nobila si-ar fi dorit ea sa fie. Vio 10s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008) |
Va-d.
Dar asa le-au vazut unii si de la fata locului (ex. Noe), asa le vad si io de pe scaun.Cred ca avem noi viziune aeronautica.
desprecopii spune:
un super comentariu
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/865451/EDITORIALUL-EVZ-Ne-scuzati-daca-ne-a-placut/
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
VioletaH spune:
La fel de penibil imi pare si obiceiul de a arata cu degetul (sau mai subtil) greselile de ortografie facute de unii si altii...Aici nu suntem la scoala, nu dam teste, dar unii se cred profesori.
Vio 10s+ (17 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)
inaioana spune:
citat din mesajul lui desprecopii un super comentariu http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/865451/EDITORIALUL-EVZ-Ne-scuzati-daca-ne-a-placut/ |
Da, bun articol. "Ne place teribil de mult s#259; nu ne plac#259; ceva", asa e cel mai de bonton. Pentru suntem intotdeauna "miezul din Fanta", cum spun niste "formatori de opinie". Nu stiu daca ati observat dar majoritatea celor jigniti de chestia cu romii au zis ceva de genul : "cum isi permite sa vina ea sa ne dea lectii/sa ne spuna ea noua"...
E permanentul complex ca cineva "face pe desteptul", "ne ia de prosti". De aia e si cel mai bine sa strambam din nas, preventiv, la orice.
VioletaH, asa este, ai dreptate!
denizel spune:
citat din mesajul lui inaioana E permanentul complex ca cineva "face pe desteptul", "ne ia de prosti". |
plus (auzita azi in metrou): sa vina, draga, sa ii ia ea acasa la ea daca nu-i convine .
Fain articolul din Ev.Z!!
Da' lasa ca-l vedem noi pe Horia Ghibutiu ce o sa mai zica, cand Bucurestiu' o sa devina, colo, noul Ierusalim .
inaioana spune:
citat din mesajul lui denizel Da' lasa ca-l vedem noi pe Horia Ghibutiu ce o sa mai zica, cand Bucurestiu' o sa devina, colo, noul Ierusalim . |
aoleu, de ce?
denizel spune:
ha ha, Inaioana, tu nu stii ca Bucurestiul va deveni noul Ierusalim???
Cica a aparut acuma o carte scrisa de o romanca ce isi pune intrebari apoi isi raspunde singura, in care, printre altele (cum ar fi ca America o sa dispara de pe fata pamantului ) spune ca numai in Romania o sa curga lapte si miere si ca aici va fi noul Ierusalim.
Bine, si in Romania o sa dispara Carpatii sau cam asa ceva , dar dupa aia o sa fie minunat .
Nu stiu cum ii spune cartii si nici autoarei. Mi-a zis mama in doo vorbe la telefon ca vanzatoarea de la paine incerca sa i-o bage pe gat, pentru ca voia neaparat sa vada ce parere are mama si s-o comenteze impreuna :)))))))).
Marina spune:
denizel ma scuzi dar asta e teorie veche , am auzit de mult ca numai noi o sa ramanem dupa ce dispare America etc.
Despre Madonna eu una mor de ciuda ca nu am fost, cu toate alea catastrofice citite.
inaioana spune:
Eu nu auzisem asta, fug la raftul de parapsihopoopoonatzional sa ma documentez.
Edit: eu am auzit ca a vrut sa ia si acasa, dar nu o lasa statul roman sa adopte.