Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 3
Gabrielama spune:
Aniela,
intelegerea mea, a mesajului Madonnei, a fost alta. Dar poate eram eu prea obosita...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
denizel spune:
Gabi, te rog, spune cum gandesti cand esti "obosita"!!!
motanik spune:
Fetelor, in ce a constat tributul pt Michael?
Si ce anume a zis despre tigani?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
Trinity spune:
Mie personal mi-a placut spectacolul. Am vazut o artista completa. Partea de final m-a cam ametzit ce e drept , dar poate nu mai sunt eu ca in tinereti...
Mi-au placut mesajele din spatele pieselor, mi-a placut reinterpretarea artistica a pieselor mai vechi, se vede clar cum experienta si maturitatea au modelat-o (ex misticismul din Like a Prayer).
Spunea cineva ca a falsat de cateva ori. Fara sa fiu acida as spune: cine nu ar face-o la cantat si dansat non-stop timp de 2 ore? Iar vocea a fost mai ciudata, da, uneori chiar se prostea, dar pana la urma nu asta este frumusetea uni concert live?
M-a uimit cata energie poate sa aiba. Eu una am zis la sfarsit ca ori e super-woman, ori a fumat iarba
Iar legat de povestea cu rasismul si discriminarea - in primul rand acest moment il are in toate concertele ei din acest tur (eu asa citisem, stiam de asta inainte sa vina la noi). Faptul ca a zis 3 vorbe in romanes nu este in nici un caz o ofensa pentru noi, este un moment din show.
Numai ca noi ne-am obisnuit sa carcotim, sa interpretam, sa judecam.
Si eu sustin lupta impotriva discriminarii. Pe de alta parte cineva din grupul nostru a zis: sa isi creasca ea copiii in tara asta si mai vorbim. Da, sunt de acord si cu asta.
Cred ca fiecare mare artist ajunge la un moment al maturitatii sale in care isi permite sa se transforme intr-un mesager al unei cauze. Si cred ca este superb sa poti sa transmiti un mesaj puternic, oricare ar fi el, unor zeci, sute de mii de oameni...
Din punct de vedere organizatoric, inca o data romanii nu se dezic. un fiasco.
Am stat in zona A, in prima jumatate dinspre scena. Am inghitit atata praf incat cand m-am spalat pe par apa ziceai ca e cu mal. Inca mai am si acum senzatia de praf in ochi si plamani incarcati. Numai cine a fost acolo poate sa inteleaga senzatia asta de kko...
Si mie mi s-a parut ca scena trebuia sa fie putin mai sus, iar ecranele la fel. Erau exact pe linia ochilor, ca sa zic asa, si unii chiar se chinuiau sa vada.
Concluzia: pentru mine, toata experienta placuta a show-ului a fost umbrita de neplacerile de ordin organizatoric.
Si pentru ca ma pregateam de concertul U2 din 2010 in Romania, am decis sa merg, dar in alta tara....
P.S. Tzuni, chiar ma intrebam daca despre tine vorbea
http://papusi-naturale.blogspot.com/
Gabrielama spune:
Trinity,
total de acord cu tine, inclusiv in ceea ce priveste mersul la concerte in alta tara. Asta a fost "invatatura" mea de la acest concert.
Denizel, pai io am auzit asa (acum scuze daca nu redau cuvant cu cuvant): "I was told and I've been watching the news... in this part of the world we are facing discrimination; we don't discriminate anyone. We like romanes, we like homosexuals... etc etc".
Io una nu m-am simtit "atacata" in nici un fel; eu am inteles mesajul ei ca un mesaj impotriva discriminarii. Daca vreti chiar, de pilda, impotriva discriminarii mele ca roman atunci cand merg in alta tara (de fapt, mai degraba asa am luat-o). Sa fie rau???????
Cum spune si Trinity, e parte din concertul ei peste tot in Balcani.
Dar in general.... noi suntem mai sensibili.
Motanik, a avut poza (poze) ale lui MJ pe ecran, a fost fondul muzical de la Billie Jean (sper sa nu ma insel...), un dansator costumat in MJ care a dansat precum MJ. Iar ea a spus ca trebuie sa aducem un tribut celui mai mare artist din lume. Asta asa pe scurt...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
denizel spune:
Gabi, nu am fost la concert, dar ma miram ca o vedeta de talia Madonnei, care analizeaza la microscop orice amanunt care tine de cariera ei, sa faca vreo gafa.
Si, din ce spui, e clar ca nu a facut nici o gafa :).
cristina22 spune:
Gabi-eram tare curioasa cum a fost.
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
denizel spune:
De ce e gafa, Cinezee? Ca cele 2 cuvinte spuse in tiganeste, impreuna cu reactia prompta a publicului, au dovedit o data in plus cat rasism e in Romania? Pai, stiam asta .
Eu am fost la un concert anti-discriminare si am cantat 2 cantece intregi in tiganeste. Oare o fi fost o gafa a organizatorilor ca ne-au dat foile alea cu versuri in romanes?
Laura T spune:
Si eu am fost la concert, dar din pacate am avut proasta inspiratie de a alege biletele cele mai ieftine, adica la Gazon B (de fapt am vrut la gazon A, dar in prima zi cand am luat eu la Presale pentru clientii Vodafone, seara, cele de 160RON adica la gazon A erau Sold Out, desi cu siguranta apoi au mai aparut...), ceea ce a facut sa nu vad mai nimic de la inaltimea mea (desi eram in primii metri ai tarcului B), decat pe monitoare si nici pe alea mereu. Si deranjant a fost ca eram atat de inghesuiti, ca nici aer nu aveam la un moment dat, ma mai ridica sotul in brate din cand in cand cateva secunde ca sa vad si eu cum arata scena (unde, asa cum s-a mai zis, o vedeam pe Madonna ca pe o papusa minuscula) si sa mai iau o gura de aer. Pentru prima data mi-a parut rau ca nu am investit mai mult in niste bilete aproape. A propos, imi poate spune cineva cat au costat biletele de la Gold Bar? Si unde erau locurile alocate celor ce au platit 2250 RON/pers?? ca am si eu o curiozitate la ora asta ...