Cum a fost la Madonna ?
Raspunsuri - Pagina 2
moniboni spune:
Mie mi-a placut f mult show-ul. Nu sunt fan Madonna, nu aveam asteptari foarte mari, asa ca nu aveam cum sa fiu dezamagita.
La faza cu romanes a fost huiduita....poate pe buna dreptate. Cred ca, pur si simplu, nu a fost sfatuita bine.
Problema mea e alta: publicul! Eu am stat in gazon a si, credeti-ma, pe langa mine nu dansa NIMENI!!! Ba mai mult, era sa mananc bataie ca fluieram si ca ma simteam bine....sunt foarte dezamagita!
Macar la Like A Prayer, Ray Of Light sau Give It To Me ar fi trebuit sa vibreze lumea! Canci...
tzuni, nu ca a intrebat, a plans! A zis: Has anyone seen Tzuni...??? Cu lacrimi in ochi, evident.
A_Iulia spune:
Nici din tribune nu s-a vazut mare lucru, pentru ca erau la distanta. Daca aveai un binoclu, poate mai vedeai ceva.
Nu-mi pare rau ca m-am dus, insa aveam asteptari mult, mult mai mari. Ca artista e desavarsita, pentru varsta ei e incredibila, si cum arata, si cum se misca, insa piesele au fost foarte prost alese, foarte putine hituri si acelea mixate nu tocmai pe gustul meu.
Gabrielama spune:
Faza cu romanes si cu egalitatea este o chestie politica pe care fiecare cantaret de talia Madonnei o face; daca mergeti la un concert U2, o sa-l auziti pe Bono la fiecare cantec transmitand cate un mesaj - despre Tibet, Coreea de Nord, egalitate, mediu etc etc. Face parte din show-ul ei, este un mesaj "politically correct"; ca la noi a atins o coarda sensibila, asta e altceva.
Moniboni, in zona mea - tot pe gazon, in stanga scenei, am urlat si dansat pana n-am mai putut. Si nu numai cei din grupul meu, ci toata lumea. Dar da, publicul nu a fost chiar asa cum ar trebui sa fie la un concert de felul asta.
Cum spuneam si mie mi-a placut show-ul; sper ca au fost la spectacol si duduile cu aere de soliste din Romania; poate au invatat si ele ceva despre ce inseamna un show.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moniboni tzuni, nu ca a intrebat, a plans! A zis: Has anyone seen Tzuni...??? Cu lacrimi in ochi, evident. |
Denizel
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
iepumic spune:
Oraganizarea: tipic romaneasca. O spun cu regret dar a fost VARZA. Ma rog, de vina a fost locatia...nu tocmai potrivita. Si nici copacii nu puteau sa-i taie iar cu asta oricum eu nu as fi fost de acord. Asa ca eu am vazut-o pe Madonna printre doi copaci si mai mult am intuit ca era ea gasind asemanari in vestimentatie cu ce vedeam pe ecran. Avea vreo 10 cm inaltime.
Prima parte a concertului nu mi-a placut deloc, nu mi-a placut nici o melodie. Dupa faza cu "tiganiada" mi-au placut mult mai mult melodiile. Mi s-a parut ca a exagerat cu mixatul si cu house-ul, chiar daca mixajele au fost in mare parte reusite. Publicul probabil se astepta sa auda si ceva melodii "clasice" Madonna cantate asa, pur, nemixate. Cred ca asta e motivul pentru care nu prea a gustat lumea concertul, tot asteptau sa urmeze un hit cunoscut dintre cele mai vechi si nu venea deloc.
Mie referintele la Michael Jackson mi s-au parut de prost gust, deplasate si clar elemente dintr-o strategie de marketing. Departe de a fi un tribut catre un mare artist si coleg al ei, mie mi s-a parut ca au fost introduse in concert pe principiul: "no, acuma ca nu mai e, ia sa fac si eu bani de pe urma lui". S-a si vazut de fapt ca strategia a avut succes deoarece a fost cam singurul moment cand publicul a fost aproape de extaz. As fi preferat sa spuna:" si acum in onoarea marelui artist care a fost MJ voi canta urmatoare melodie" sau ceva similar.
Sonorizarea putea fi mai buna dar, din nou, probabil nici locatia nu a ajutat.
Pe langa toate acestea, trebuie dat cezarului ce este al cezarului: show pregatit minutios, Madonna intr-o forma absolut exceptionala, perfectionista ca intotdeauna. Fara sa aiba o voce exceptionala reuseste sa fie o artista exceptionala si lucrul asta se vede...mai multa "transpiratie" decat "inspiratie" in cazul ei dar este remarcabil volumul de munca depus pentru a crea brandul "Madonna" (pana la urma asa o vad pe ea...un brand) si pentru a se adapta la tendinte. Oricum, numai 51 de ani nu i-ar da cineva.
Ma asteptam la mai mult dar nu regret ca am mers la concert.
Insa, considerand ca am fost mereu mai mult un fan Madonna decat Rolling Stones....pot spune ca de la concertul RS am plecat un fan infocat iar de la cel al Madonnei am plecat fara vreo emotie speciala si fara incantare.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
aniela23 spune:
citat din mesajul lui Gabrielama Faza cu romanes si cu egalitatea este o chestie politica pe care fiecare cantaret de talia Madonnei o face; daca mergeti la un concert U2, o sa-l auziti pe Bono la fiecare cantec transmitand cate un mesaj - despre Tibet, Coreea de Nord, egalitate, mediu etc etc. Face parte din show-ul ei, este un mesaj "politically correct"; ca la noi a atins o coarda sensibila, asta e altceva. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Da Gabi, sunt de acord cu tine. Atunci ar fi trbuit sa ne transmita frumos noua, romanilor, ca ar trebui sa fim mai toleranti cu tiganii, pt ca singura lor greseala este faptul ca sunt diferiti in mentalitate si obiceiuri (chiar daca asta inseamna ca obiceiurile lor sunt sa fure, de exemplu, si nu sa munceasca). Dar ea s-a comportat ca si cum NOI eram toti tigani, si ne-a transmis noua ca nu are prejudicii fata de noi. Anyway, eu asa am inteles faza
Fetelor, am citit undeva o faza cu Bono la un concert? Batea din palme ritmat si incuraja lumea sa faca la fel: clap , clap, clap. Si apoi a zis :'' La fiecare bataie din palme a noastra un copil din X (o tara din lumea a treia, nu retin numele) MOARE!!'' A fost un mesaj FENOMENAL. Bine-nteles ca nu bataia din palme cauza copiii sa moara dar cred ca a trimis un mesaj foarte istet, ca totusi noi ne-am putea opri sa batem din palme, am putea opri moartea acelor copii ajutand cu bani pt hrana, medicamente, etc. Frumos, nu?
moniboni spune:
[/quote]
Fetelor, am citit undeva o faza cu Bono la un concert? Batea din palme ritmat si incuraja lumea sa faca la fel: clap , clap, clap. Si apoi a zis :'' La fiecare bataie din palme a noastra un copil din X (o tara din lumea a treia, nu retin numele) MOARE!!'' A[/quote]
legenda spune ca din public s-a auzit: then stop clapping your hands, you mf!
aniela23 spune:
citat din mesajul lui moniboni |
Fetelor, am citit undeva o faza cu Bono la un concert? Batea din palme ritmat si incuraja lumea sa faca la fel: clap , clap, clap. Si apoi a zis :'' La fiecare bataie din palme a noastra un copil din X (o tara din lumea a treia, nu retin numele) MOARE!!'' A[/quote]
legenda spune ca din public s-a auzit: then stop clapping your hands, you mf!
mamica de rockerash si zgatie
[/quote]
Ah, I wish I was there sa vad io ce si cum s-a intamplat
denizel spune:
Atunci ar fi trbuit sa ne transmita frumos noua, romanilor, ca ar trebui sa fim mai toleranti cu tiganii, pt ca singura lor greseala este faptul ca sunt diferiti in mentalitate si obiceiuri (chiar daca asta inseamna ca obiceiurile lor sunt sa fure, de exemplu, si nu sa munceasca). Dar ea s-a comportat ca si cum NOI eram toti tigani, si ne-a transmis noua ca nu are prejudicii fata de noi. |
Dar cum s-a comportat? Facea show profesionist in fata romanilor, dar avea grija sa isi tina mainile peste buzunare cand dansa, isi tinea poseta agatata de gat, executa dans tematic de sapat santuri cu tarnacopul sau cum?
Hi hi, a facut-o Madonna .
crisdima spune:
Si mie show-ul mi s-a parut de exceptie, Madonna e intr-o forma super si chiar m-a impresionat - dar atat, show-ul de pe scena (ca vocea, sincer, o cam lasa, a falsat de cateva ori).
Eu nu-nteleg de ce toata lumea se astepta sa cante mai multe melodii mai vechi, concertul a fost pentru a promova ultimul (sau ultimele, nu stiu exact) album si era normal sa cante melodiile noi.
In schimb mi s-a parut destul de "rece" cu publicul - cat a vorbit intre si in timpul melodiilor? a indreptat de vreo doua ori microfonul spre multime si cam atat. Si la fel finalul "Good bye Romania" si a iesit. Brusc. Fara drept de apel. Fara aplauze (cand sa apuci?). Fara o fluturare din maini in plus. De bisat nici nu mai zic.
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."