Condica salajencelor-101

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

Buna seara !

Cred ca iar e virusat al meu comp. ca tot timpul cand intru pe foruumuri tre sa ma loghez , cu toate ca am bifat "pastreaza-ma logat" . Asta e ... s-a uita colegu sa vada care e buba ...

Oti, distractie faina in continuare ! Voi va petreceti ca-n povesti, 3 zile si 3 nopti. Bravos si la cat mai multe !

Mihaela, va urez si voua distractie placuta. Deja pleaca sora ta ? Offf ... nasoale momentele astea ... Mama ta cat mai sta la voi ?

Miki, da tu cand pleci ? Pai eu as zice sa ne vedem marti ca oricum e sarbatoare ... sa vedem ce zic si fetele . Ia zi , cum fuse la nunta ???

Ioana, multi lui Luca si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati acomodat atat de rpd si ca va merge atat de bine.

Maria,Diana, Elvira, Bia si restul fetelor care nu ati intrat de multishor pe aici, sper ca sunteti ok.

Eu mai am de aspirat si calcat. Cu dieta sunt la mentinere, dar azi am cam sarit calul. Am papat cam aiurea , dar saptamana viitoare ma voi tine din nou serios de treaba.

O sera minunata tuturor

asta din cauza ca iti tot pica netul. la fiecare revenire, iti da un alt IP, evident pe care respectivul forum nu ti-l stie. Deci asta e explicatia.

Dulciuri

Nu prea cred ca pika net-ul , ca mess-ul ramane tot timpul deschis ... eu zic ca totusi e ceva virus prin el ...

Am terminat si eu de calcat o parte din haine, mi-a mai ramas un cos plin cu varf, dar il las pe data viitoare . Merg si eu la nani ca de dimi tareeee mult e ...

tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
Citat:
Citat:
Buna seara !Cred ca iar e virusat al meu comp. ca tot timpul cand intru pe foruumuri tre sa ma loghez , cu toate ca am bifat "pastreaza-ma logat" . Asta e ... s-a uita colegu sa vada care e buba ...Oti, distractie faina in continuare ! Voi va petreceti ca-n povesti, 3 zile si 3 nopti. Bravos si la cat mai multe !Mihaela, va urez si voua distractie placuta. Deja pleaca sora ta ? Offf ... nasoale momentele astea ... Mama ta cat mai sta la voi ? Miki, da tu cand pleci ? Pai eu as zice sa ne vedem marti ca oricum e sarbatoare ... sa vedem ce zic si fetele . Ia zi , cum fuse la nunta ???Ioana, multi lui Luca si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati acomodat atat de rpd si ca va merge atat de bine. Maria,Diana, Elvira, Bia si restul fetelor care nu ati intrat de multishor pe aici, sper ca sunteti ok.Eu mai am de aspirat si calcat. Cu dieta sunt la mentinere, dar azi am cam sarit calul. Am papat cam aiurea , dar saptamana viitoare ma voi tine din nou serios de treaba. O sera minunata tuturor
asta din cauza ca iti tot pica netul. la fiecare revenire, iti da un alt IP, evident pe care respectivul forum nu ti-l stie. Deci asta e explicatia. Dulciuri
Nu prea cred ca pika net-ul , ca mess-ul ramane tot timpul deschis ... eu zic ca totusi e ceva virus prin el ... Am terminat si eu de calcat o parte din haine, mi-a mai ramas un cos plin cu varf, dar il las pe data viitoare . Merg si eu la nani ca de dimi tareeee mult e ... tuturor !!!
Ma rog, daca asa spui tu... Insa garantat nu virusul face treaba asta. O fi ceva SR-isti pe fir... Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Buna seara !

Cred ca iar e virusat al meu comp. ca tot timpul cand intru pe foruumuri tre sa ma loghez , cu toate ca am bifat "pastreaza-ma logat" . Asta e ... s-a uita colegu sa vada care e buba ...

Oti, distractie faina in continuare ! Voi va petreceti ca-n povesti, 3 zile si 3 nopti. Bravos si la cat mai multe !

Mihaela, va urez si voua distractie placuta. Deja pleaca sora ta ? Offf ... nasoale momentele astea ... Mama ta cat mai sta la voi ?

Miki, da tu cand pleci ? Pai eu as zice sa ne vedem marti ca oricum e sarbatoare ... sa vedem ce zic si fetele . Ia zi , cum fuse la nunta ???

Ioana, multi lui Luca si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati acomodat atat de rpd si ca va merge atat de bine.

Maria,Diana, Elvira, Bia si restul fetelor care nu ati intrat de multishor pe aici, sper ca sunteti ok.

Eu mai am de aspirat si calcat. Cu dieta sunt la mentinere, dar azi am cam sarit calul. Am papat cam aiurea , dar saptamana viitoare ma voi tine din nou serios de treaba.

O sera minunata tuturor

asta din cauza ca iti tot pica netul. la fiecare revenire, iti da un alt IP, evident pe care respectivul forum nu ti-l stie. Deci asta e explicatia.

Dulciuri

Nu prea cred ca pika net-ul , ca mess-ul ramane tot timpul deschis ... eu zic ca totusi e ceva virus prin el ...

Am terminat si eu de calcat o parte din haine, mi-a mai ramas un cos plin cu varf, dar il las pe data viitoare . Merg si eu la nani ca de dimi tareeee mult e ...

tuturor !!!

Ma rog, daca asa spui tu... Insa garantat nu virusul face treaba asta. O fi ceva SR-isti pe fir...

Dulciuri

... mai degraba din astia ... k tot am avut zoale cu nevasta unuia

Mergi la inceput

` neatza, ` neatza , buna sa va fie viata !!!

V-am pregatit cafelutza, cappucino, ceiutzul, cola si orice altceva doriti sa serviti la prima ora din zi

Mi-am pus o masca pe figura , acum astept 15 minute , apoi ma apuc de epilat.
Vad ca de intalnire nu ziceti niciuna nimic, sa intelegem ca nu doriti sau ca nu puteti ???

Miki, faina nunta, am citit pe blog.

Duminica faina sa aveti cu toatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

la toate.

grecoaico, multzam de cafea. Azi o servesc cu frisca .
Mama mai sta pana in 16, imediat pleaca si ea. O sa fiu iar gospodina in casa, ca de 2 luni n-am mai facut mancare si n-am mai spalat haine...Am avut timp mai mult pentru mine.

Oti, primim si in 10, cum nu! Multumim pentru urari. Cum ati petrecut si cum petreceti? Io ma apuc omediat de crema, am blatul gata, apoi de ornat si de facut papica de pranz. Silvia e nerabdatoare sa primeasca cadouri si sa vada tortul.

mikiriki, drum bun inapoi. Am citit si eu ce bine te simti in Ro, ma bucur.

la toate si o duminica excelenta!

PS. Bia, iar ne-ai dus de nas...ca intri din concediu...hai macar acum si zi-ne cum a fost.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

of ,buna ziua!!!!!!!!!!!

mihaela , nu v-am dus de nas da fu concediu cu boala.debut de enteroviroza la tudor, inmanat cu succes stafeta la matei, el la randul lui mie si lui colegu.am fost neste kkaciosi si varsatori si frisonati in lant.concediu incepu prost si se gata brusc in 2 zile.ca beteji unde sa stam?

matei se refacu cel mai repede,tudor si colegu mai greu.acu suntem ok.

Mergi la inceput

grecoaico, io vreau intalneala, da datorita "hemoroizolor" [o scormonit ea sa gaseasca depozite si alea, alea]lui oti , vreau shoppingareala la vecini.deci daca e marti, e zi de shopping? da?????????????

miki, cand pleci pe 9 sau pe 10? sa vedem poate punem de-o afumata.

Mergi la inceput

mihaela, petrecere frumoasa azi.Doamne ce te invidiez.sunteti toata familia.of, lasa ca a veni si vremea mea.
fatooooooooooo,da neste povesti de scoala nu ne spui?cum sunt fetele?

Mergi la inceput

camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,fatooooooooooooooo,esti belea, parol.

mi-o stat inima in loc cand am primit plicu de la tine.zic ,Doamne ce baschetii mei ii cu plicu asta? sarbatoare nu e ca sa primesc felicitare , ca sa fie, ce sa fie?fato, e bestial "copilasu "tau.lasa ca ma mut eu candva la casa si imi iau si eu un teckel,sa te tina bateriile numa ca sa imi dai sfaturi.

Mergi la inceput

no belea, dadu tastarnitza in mine si voi ati disparut.

hai ca mai viu io candva.

va pupez si salutez.

Mergi la inceput