Condica salajencelor-101

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara

Otilia, si multumesc pt tort, nu am mancat niciodata asa bunatate. Mama va transmite salutari ( lui Vlad mai ales), a fost musai sa-i spun cu cine m-am intalnit. Pe mama Claudiei o cunoaste . Ma bucur ca te-am cunoscut si scuze ca m-am postat in fata portii tale

Fetelor punem de-o intalneala inainte sa plec?

We placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miki, ma bucur ca in sfarsit ne-am cunoscut. Ma bucur ca ti-a placut si tortul Ce mica e lumea!!! Fetelor, daca doriti, sunteti invitate la o felie de tort Pana mai este Dulciuri

Mergi la inceput

Sau poate doriti sa mai vedeti niste pomisoriDulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La cafea toata lumea!

Noi am amanata cheful pe maine, azi mergem pe insula insulei. Nu e soare, dar speram sa apara si sa nu ne ploua. si o sambata frumoasa la toata lumea.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha, multam de cafei. La multi ani Silviei! E din 5? Noi azi tura a doua de musafiri Si aici e inorat, daca ploua stam in casa Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha, multam de cafei. La multi ani Silviei! E din 5?
Noi azi tura a doua de musafiri Si aici e inorat, daca ploua stam in casa

Dulciuri

nu, e in 10. heful e numai in familie acum, pentru ca sora mea pleaca luni dimineata. Cu copiii avem sambata viitoare. gata, am fugit!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

No, nu ii bai. O urez de 2 ori Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara !

Cred ca iar e virusat al meu comp. ca tot timpul cand intru pe foruumuri tre sa ma loghez , cu toate ca am bifat "pastreaza-ma logat" . Asta e ... s-a uita colegu sa vada care e buba ...

Oti, distractie faina in continuare ! Voi va petreceti ca-n povesti, 3 zile si 3 nopti. Bravos si la cat mai multe !

Mihaela, va urez si voua distractie placuta. Deja pleaca sora ta ? Offf ... nasoale momentele astea ... Mama ta cat mai sta la voi ?

Miki, da tu cand pleci ? Pai eu as zice sa ne vedem marti ca oricum e sarbatoare ... sa vedem ce zic si fetele . Ia zi , cum fuse la nunta ???

Ioana, multi lui Luca si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati acomodat atat de rpd si ca va merge atat de bine.

Maria,Diana, Elvira, Bia si restul fetelor care nu ati intrat de multishor pe aici, sper ca sunteti ok.

Eu mai am de aspirat si calcat. Cu dieta sunt la mentinere, dar azi am cam sarit calul. Am papat cam aiurea , dar saptamana viitoare ma voi tine din nou serios de treaba.

O sera minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara
Grecoaica, eu plec in 9 sau in 10. maine aflu exact. La nunta a fost foarte bine. Am scis aici putin. Stabiliti intalnirea si eu spun prezent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009
Buna seara !Cred ca iar e virusat al meu comp. ca tot timpul cand intru pe foruumuri tre sa ma loghez , cu toate ca am bifat "pastreaza-ma logat" . Asta e ... s-a uita colegu sa vada care e buba ...Oti, distractie faina in continuare ! Voi va petreceti ca-n povesti, 3 zile si 3 nopti. Bravos si la cat mai multe !Mihaela, va urez si voua distractie placuta. Deja pleaca sora ta ? Offf ... nasoale momentele astea ... Mama ta cat mai sta la voi ? Miki, da tu cand pleci ? Pai eu as zice sa ne vedem marti ca oricum e sarbatoare ... sa vedem ce zic si fetele . Ia zi , cum fuse la nunta ???Ioana, multi lui Luca si ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati acomodat atat de rpd si ca va merge atat de bine. Maria,Diana, Elvira, Bia si restul fetelor care nu ati intrat de multishor pe aici, sper ca sunteti ok.Eu mai am de aspirat si calcat. Cu dieta sunt la mentinere, dar azi am cam sarit calul. Am papat cam aiurea , dar saptamana viitoare ma voi tine din nou serios de treaba. O sera minunata tuturor
asta din cauza ca iti tot pica netul. la fiecare revenire, iti da un alt IP, evident pe care respectivul forum nu ti-l stie. Deci asta e explicatia. Dulciuri

Mergi la inceput