barbati isterici???
Fetelor! Iubitul meu, de fiecare data cand ne certam, tipa la mine. Dar cand spun ca tipa, ma refer la faptul ca se ratzoieste si ridica tonul. De jignit, ma jigneste si atunci cand nu ne certam. Ma tachineaza sau face remarci pasive despre una sau despre alta. Dar faptul ca tipa ma inspaimanta cel mai tare. cand ne certam pot spune sigur ca el tipa mai tare ca mine si destul de rapid imi inchide gura.
Voi ati auzit de asemenea cazuri? Barbati care se manifesta isteric? Barbati care tipa mai tare decat femeia? voua vi s-a intamplat vreodata asa ceva? ?? ?
Raspunsuri
Deus spune:
gresita intrebarea ta:) trebuia sa ne intrebi cum sa-l parasesti mai usor?(apropo de jignit cand nu va certati! prietenul tau!)
Schimba-l cu unul normal!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
XIO spune:
Stai ca eu am ramas a "barbati care tipa mai tare decat femeile".
Adica femeile au voie sa tipe , da' barbatii nu.
Pai ce ai vrea , sa taca? Sau sa te loveasca? Tu de ce tipi?Ca din aceeasi cauza tipa si el.
Si da ...daca te jigneste de ce ne intrebi pe noi de barbati care ridica tonul?Asta te deranjeaza?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
hristina spune:
De fapt ce te deranjeaza? ca nu poti sa-l domini tu prin tipat? si ca te domina el? sau ca te si jigneste si mai si tipa la tine?
Cred ca de fapt sunt multe lucruri care te intriga la el si nu stii ce sa faci cu relatia asta...
Da, exista si barbati isterici. De ce n-ar fi?
babyblue spune:
da exista.
si inca ff multi.
prb ta care e? ca nu-l domini cu gura?
uite ca nu-l domini.
ori accepti asa ceva, sa te injure si sa te puna la punct, ori te intinzi atat cat ti e plapuma, respectiv stai cu un barbat normal la cap.
aa, apropo, cu astfel de barbati, din postura ta de femeie, nu ai ce face. ori faci compromisul si-l accepti asa cum e, ori s-ar putea sa ti-o iei. sau il ignori si-l parasesti.
la fel de oribile mi se par si femeile isterice...cu gura mare..
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
si ca sa-ti raspund la intrebare: da, mie mi s-a intamplat asa ceva. si exul meu la 40 de ani, va fi exact ca iubitul tau de acum. nu am nicio indoiala.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Iulia.M. spune:
Binenteles ca ma deranjeaza la fel de mult si una si alta. Ca doar nu pot sa spun ca imi face placere cand ma jigneste si suport mai bine urletele (sau invers). insa, nici de partea "femeilor care dau cu gura" nu sunt. Insa, daca nervii iti sunt sensibili dupa o zi agitata, cu probleme si griji de tot felul, daca dupa ce ai incercat sa-i faci pe plac gatind ceva sau calcandu-i la linie camasile, vine si stramba din nas si tot nu e multumit. . . .atunci cand tipa el, ma apuca si pe mine dracii, si intr-un fel tip ca sa il acopar, ca sa auda ce spun si eu. (in nici un caz ca sa-l domin, pentru ca nici nu se pune problema). Ca acolo unde e harmalaie, oricine vrea sa fie auzit, ridica si el tonul. . .
Si am spus ca isteria (tipetele,etc.) sunt mai mult caracteristice femeii pentru ca "Termenul de isterie deriva din grecescul hystera , insemnand uter".
Si doar vroiam sa ma asigur daca mai exista unele femei care stau pe langa astfel de barbati si cum se descurca, cum ar trebui sa reactionez, sa gandesc si sa actionez in situatia asta . . .
Deus spune:
draga noastra, nu te supara...nu vrem sa te regasim din nou aici peste o vreme la capitolul divort/copil/ce sa fac?
Lasa-l si cauta sa-ti faci o viata normala, asta nu-i normala. Are nervi? Sa se trateze. Are parte de stres? Dar este singurul?
Sunteti doar prieteni? Cum o sa fie cand o sa fie stresat ca plange copilul? O sa strigati toti 3?
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulia.M. Si doar vroiam sa ma asigur daca mai exista unele femei care stau pe langa astfel de barbati si cum se descurca, cum ar trebui sa reactionez, sa gandesc si sa actionez in situatia asta . . . |
Pai cu siguranta mai exista astfel de femei doar ca TU NU TREBUIE SA "FACI CARIERA" IN ASTFEL DE RELATIE!
Si daca vrei sa ti raspund strict la intrebare cu riscul de a fii ironica cred ca trebuie sa te pui bine cu pastilele antistres , sa taci ca oaia la taiat si sai admiri in continuare "frumusetea " glasului sau cand tipa la tine. Ar trebui sa faci si niste cursuri de forta sau rezistenta fizica caci sigur iti vor fi tare de folos cand te va transforma in sac de box.
n/a spune:
Eu si sotul meu ne-am separat acum ceva timp. A fost rezolvarea faptului ca era isteric. El trebuia sa isi manifeste galagios orice stare negativa. Rezolvarea: l-am lasat in boala lui. Nu este usor sa traiesti cu astfel de oameni pentru ca te duc cu capul.
Abea dupa ce nu am mai locuit impreuna omul este capabil, chiar si cand e supernervos... sa poarte un dialog civilizat. Spre rusinea mea, acum eu sunt cea care ridica tonul. Dar ma rezum la maxim doua propozitii scurte. Si am avantajul ca am vocea foarte groasa cand ma enervez. Dar sa stii ca e placut sa-ti auzi vocea cand ai ceva de spus, mai afectat asa si sa ai timp sa te cenzurezi cat sa nu te dezbraci de caracter.
E o vorba. Cine are chef de cearta sa se certe singur. Daca nu vreis a-l lasi, mai bine da-i mare ignore cand vezi ca are istericale. Pleaca din fata lui, intoarce-i spatele, paraseste incaperea. Iti zic eu ca da rezultate. A... si fa bascalie de el si de nervii lui sau glumeste cu el cand are nervi. Pe orice isteric il dezarmneaza cand nu are cu cine sa se ia de beregata. Nonsalanta sau nesimtirea sunt eficace in astfel de cazuri.