barbati isterici???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poate nu suporta sa tipi tu la el si nu gaseste alta cale de a te face sa taci. el tipa numai cand incepi tu prima? sau incepe el?
ai putea sa incepi prin a nu va mai certa. nu mai tipa tu, poate nu mai tipa nici el, daca nu merge asa, inseamna ca e caracter prost si nu se merita sa-ti pierzi timpul cu el.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Oamenii au tentinta sa-ti raspunda asa cum le vorbesti tu!
Daca tu tipi, tipa si el, daca tu vorbesti pe un ton normal, chiar soptit asa o sa-ti raspunda!

Despre critici, hmmm aici e alta mancare de peste. Eu NU suport nici cea mai mica critica. Daca sotului nu-i place mancarea si nu gaseste un mod pozitiv sa spuna asta, NU mai gatesc!

Eu i-as spune CALM, atunci cand incepe sa tipe, ca unui copil ca o sa vorbim cand se calmeaza.
Acum aveti un model de "discutie", cred ca e momentul sa schimbi modelul. Incepe tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Eu nu inteleg ce te deranjeaza mai tare ... ca tipa la tine din nimic sau cand va certati el tipa mai tare si nu poti sa-l acoperi ?!?
Adevarul este ca nu va puteti certa in soapta sau cu zambetul pe buze . Fiecare isi manifesta starea diferit important este sa nu se intample des, din nimicuri sa-l apuce asa din senin ..atunci aveti o problema . Dar daca o data la nu stiu cat timp se iveste o cearta ...asta e , este imposibil ca 2 pers sa aiba aceeasi opinie mereu. Iar daca prin ce zice iti mai inchide si gura ...inseamna ca nu ai replica si accepti ca are dreptate.

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu iti zic o sing chestie: poti incerca orice strategie, inclusiv aia cu vorbitul in soapta cand el zbiara, nu va merge nimic, la final tot tu vei fi cea consumata psihic si cu moralul la pamant.

si apropo, uita-te in oglinda sa vezi ce te uratesti in astfel de relatii.

relatia nu e buna. nu e sanatoasa. dc vrei sa te convingi de asta, poti ramane in ea pana la epuizare, dar nu te marita si nu fa copii cu astfel de om, ca va iesi f urat la final. pt tine.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Din pacate exista persoane care erau suave si se tranforma negativ ,insa care sa aiba un temperament coleric si sa devina peste noapte mielusei,nu.Zi merci ca esti atit de perspicace sa remarci faptul ca e in neregula atitudinea lui,banui ca nu esti obrita de vreo dragoste nebuna si nici ai tendinta sa bagatelizezi asemenea iesiri,care cum spuneam tind sa degenereze.Ar fi bine sa-i studiezi putin parintii,armonia din familia lor.Parerea mea sincera este ca tu stii daca merita deranjul sa accepti stilul lui.Poate are calitati care contrabalanseaza acest aspect,insa vei avea o viata cu multi decibeli,in fata copiilor,care vor crede ca e firesc sa reactioneze asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

mi-am adus aminte de isteriile vecinul meu cu un etaj mai sus. Urla la biata femeie cat il tinea gura si o jignea de mama focului, inclusiv injuraturi.. iar apoi totul se finaliza cu un scartait salbatic de pat si grohaielile lui oribile. Jalnic. Cum se simtera biata femeie numai ea o stii.

Iulia, am citit si subiectul celalat. Ce te tine langa omul asta? cat de fericita esti cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Iulia,fetele au dreptate,fiecare iti spune o experienta de viata si este pacat sa nu tii cont de aceste sfaturi.Nimic nu trebuie sa te retina langa un astfel de barbat.Esti inca tanara,iar viata poate sa-ti ofere atatea greutati....atunci ai nevoie de un sprijin in sot(viitorul sot in cazul tau).Iar clipele frumoase trebuie sa le petreci tot intr-o companie placuta.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Iulia, eu am citit si primul tau subiect, cred ca cele mai multe fete care au raspuns aici au citit. Voi chiar aveti o problema (sau mai multe).
"barbati care tipa mai tare ca femeile"... desi se spune ca "gura este arma de aparare a femeii", nu, nimeni nu ar trebui sa tipe, nimeni nu intra intr-o relatie, nu se casatoreste ca sa tipe la partener/a. Este lipsa de respect! Trebuie sa il respecti pe celalalt, daca vrei sa fi respectat. Este vorba de educatie si de exemplul primit... acasa, in viata. Este vorba de a te stapani, chiar daca ai motive, chiar daca esti provocat.
"Voi ati auzit de asemenea cazuri?" Te consoleaza sa stii ca mai sunt? Oh, da, mai sunt... destule. La fel cum mai sunt destule cupluri nefericite. Si mai sunt si femei care accepta, sau li se pare normal. Tie ti se pare normal sa fie asa? Sa tipe la tine? Tu tipi la el?
Poate ca intrebarea ta ar fi trebuit sa fie "Ce sa fac?", nu daca mai sunt asemenea cazuri.
Cred ca asemena manifestari dovedesc si personalitatea omului, pt ca situatii de criza avem toti la un moment dat in viata. Difera doar felul cum ne raportam la ele. Iar tipetele nu sunt decat un fel violent de a incerca sa rezolvi o problema, un conflict, e tot o forma de agresiune.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput