Nu mai stiu de mine...
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici, dar am mare nevoie de un sprijin si de un sfat intelept.
Sa incep prin a va spune ca de cand ma stiu mi-am construit imaginea vietii mele pe baza familiei mele. Mai exact am sperat tot timpul sa am o viata normala si linistita ca a parintilor mei.
Am trecut prin multe experiente de la cele mai urate pana la cele mai frumoase in plan social si personal.
Bun..am cunoscut un om, cu multe hibe, insa conexiunea noastra a fost incredibil de puternica. Dupa mult timp, vazand ca nu pot sa-l "modific" dupa mine(stiu ca e cea mai mare tampenie), am plecat. Am inceput o noua relatie de vreo 2 ani, cu alt individ, care parea a fi ce visasem: responsabil, istet, barbat....Din secunda in care am inceput noua relatie, totul din jurul meu a inceput sa se destrame. Nimic din ce am crezut sau sperat nu a fost real. Am descoperit ca e doar foarte bun orator, vanzator de imagine si bun la pat. Cred ca s-a atasat de mine, e posibil sa ma iubeasca, nu stiu...n-am garantii. Clar e ca am avut muulte tentative sa ne despartim.
Acum intervine altceva. De fapt problema mea maxima e ca n-am incetat sa-l simt pe fostul. De cate ori are probleme fac cate o criza de nervi fara sa stiu in prealabil ca are necazuri. Mi s-a intamplat de fiecare data cand a suferit intr-un fel sau altul.. Nu mai stiu nimic.
Cu actualul nu cred ca voi avea vreodata liniste, pt. ca familia lui nu ma vrea si gata. Am o varsta si imi doresc un copil. Am incercat, insa nu-mi iese.
Fostul nu si-a refacut viata, mi-a spus ca ma asteapta cu bratele deschise. Actualul ma impinge sa ma dau peste cap si sa rezolv problemele ca si cum as fi barbatul familiei. Simt ca o iau razna...
Astept un sfat, o parere, o bataie, va rog!
Raspunsuri
ni-na spune:
Nici cu precedentul,nici cu actualul nu mai exista magia............asa ca da-i pe amandoi ,ia o pauza de refacere si deschide-te catre altii.Ai o singura viata,nu?
iriscris30 spune:
Pai la ultimul sigur nu mai e. Apropo de primul am ramas cu ideea ca dragoste ca asta nu o sa mai gasesc sau traiesc vreodata. Vreau sa ma asez, vreau sa traiesc frumos si linistit. Acum nu e asa, si as vrea sa fac sa fie. Sunt complet oarba? O viata am si aia trece foarte repede
Ramonika spune:
si eu in primul rand as spune sa ii lasi pe amandoi si sa iti cauti pe altcineva.
sau poti incerca sa vezi daca mai merge cu primul, insa fara sa te arunci prea tare in relatie, mai mult sa tatonezi terenul, sa vezi daca ar mai merge cu el...
bafta!
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
violeta69 spune:
sfaturi inte;epte nu stiu cine ti le poate da....depinde cum privesti lucrurile
sa-mi dau si eu cu parerea...eventual sa fac putin pe inteleapta
-spui ca ai intalnit un om cu multe hibe....
pai daca are hibe atunci de ce-l vrei inapoi?
sau daca il vrei inapoi inseamna ca nu-s chiar asa grave hibele astea...
ca nu poti schimba un om dupa cum vrei tu asta e adevarat....
deci daca va fi acesta sau actualul sau oricare nu incerca sa schimbi ceva ca nu ai cum...poti doar sa te multezi tu dupa el si el dupa tine si sa ajungeti la un numitor comun...
-ai inceput o rel. cu altul....
care nu era ce parea,de multe ori aparentele inseala!
dar daca l-ai lasat pe fostul pt actualul crezi ca el nu-ti va reprosa niciodata ce ai facut? asta in eventualitatea ca te ve intoarce la el....
-zici ca faci niste crize cand fostul are probleme...asta ce inseamna ? ca ai niste premonitii?
sau afli de la el si pe urma faci "crize"?
-cu actualul nu crezi ca vei avea liniste pt ca nu te vrea familia lui...asta conteaza?
sau asta conteaza cel mai mult?
apoi crezi tu crezi ca familia fostului o sa te vrea in conditiile in care 2 ani (sau cat o fi) ai plecat la altul ?
-fostul te asteapta cu bratele deschise....e posibil sa te mai iubeasca....doar timpul va decide cum e de fapt...
actualul te streseaza ca tb sa le faci tu pe toate...dar de fapt cred ca nu-l iubesti...
eu cred ca nici pe fostul nu-l iubesti,doar ca undeva -ti era mai usor....poate ca asta nu te punea sa faci si pe barbatul in casa!
eu as lua o pauza de amandoi,poate se iveste al 3-lea
oricum sentimentele tale sunt destul de amestecate...si daca nu faci putina ordine nu ai sa iesi la liman...
bafta multa iti doresc orice ai face.....si cumzici tu,viata trece si ai grija sa nu treaca aiurea!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
iriscris30 spune:
ufff, stiu ce abrambureala e in sufletul meu. si nu stiu cum sa le ordonez.
cu primul intai: crizele le am inainte de a sti, aflu dupa.
cu actualul: e foarte atasat de familia lui si acestia il preseaza sa ne despartim de cand au aflat ca nu am bani.
cu primul: nu cred ca ma va ierta vreodata, insa nu si-a revenit de 2 ani dupa despartire si ma vrea inapoi cu orice risc.
cu actualul: am crezut in el si inca mai cred ca daca scapa de sub influenta familiei o sa ne fie bine.
Tisina spune:
Eu cred ca nu esti fericita in relatia actuala, si de aceea inca "il simti" pe Ex. Eu nu as ramane intr-o relatie in care sa ma simt bine, iubita, in siguranta... Ca sa fiu impacata cu mine, i-as mai da o sansa Ex-ului, insa una scurta, cat sa ma lamuresc daca alaturi de el vreau sa imi petrec restul vietii. Daca raspunsul la aceasta intrebare nu este "categoric Da", l-as lasa si pe el si l-as cauta pe al treilea. Ti-am spus cum as face eu, nu pretind ca solutia mea este cea mai buna.
Succes, si sa iti gasesti fericirea!
iriscris30 spune:
nu pot sa ma intorc la fostul "de proba".
nu-mi permit sa-i dau o sansa si sa i-o iau repede inapoi. l-as omori definitiv.
andreea81 spune:
Sunt in asentimentul Tisinei. Da-i fostului prieten o sansa...dar nu te ineca in relatie daca vezi ca aceasta nu este asa cum iti doresti.Poate el s-a schimbat mai mult decat iti dai tu seama, si intr-un sens negativ....iar pentru el acceptarea revenirii tale in viata lui poate izvori si dintr-un anumit orgoliu, acela de satisfactie,aceea ca te poate avea din nou mai ales daca a tinut mult la tine, si, de aici pot in timp sa decurga o multime de probleme, care pot avea ca rezultat imediat (sau nu) indepartarea voastra...deci: O viata ai....iar ea merita traita...si incearca sa gasesti o alta relatie, daca acestea 2, cu timpul, te consuma prea mult!
hellene_n spune:
ce simti ca trebuie sa faci? ce-ti doresti sa faci? te-ai gandit sua nu te cunosti suficient sa-ti dai seama ce -ti doresti?
ce simti ca trebuie sa faci, fara sa ai regrete peste 10 ani cand te vei gandi la trecut - asta trebuie sa faci.
tin pumnii!!!