Nu mai stiu de mine...
Raspunsuri - Pagina 2
samira33 spune:
sfaturi intelepte nu stiu in ce masura poti primi...fiecare isi poate spune doar punctul de vedere...asadar imi spun si eu parerea:
stai departe de amandoi o perioada....pune-ti ordine in ganduri si in sentimente....si in momentul in care vei sti cu siguranta ce vrei,ce cauti si ce-ti doresti...vei sti fara indoiala si ce decizii sa iei
numai bine iti doresc...si decizii intelepte
Loma spune:
Imi dau si eu cu parerea incercand sa ma pun in pielea ta.
Eu cred ca socotelile cu primul nu le-ai incheiat din moment ce te mai gandesti la o posibila reintoarcere. Ce zici tu cu faptul ca il simti cand are probleme, nu inseamna ca o sa ai si o casnicie fericita alaturi de el, pentru calitatile tale paranormale, nu inseamna ca veti trai fericiti pana la adanci batraneti, nu te mai crampona de asta. Din moment ce l-ai lasat odata, acum 2 ani probabil ca ai avut niste motive serioase, care probabil ca si acum o sa te lovesti de ele, si o sa te nemultumeasca la fel de mult.
De fapt viata ta vazuta din afara, abrambureala de care spui se datoreaza faptului ca traiesti dupa cum te duce valul. Fa-ti ordine in ganduri si apoi in viata reala, si atunci vei afla singura directia.
Yasmine spune:
Iris, activeaza PM, si eu sunt din Lugoj.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu
buli spune:
doar daca te eliberezi de amindoi ai sanse sa gasesti omul potrivit.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriscris30 ufff, stiu ce abrambureala e in sufletul meu. si nu stiu cum sa le ordonez. cu primul intai: crizele le am inainte de a sti, aflu dupa. cu actualul: e foarte atasat de familia lui si acestia il preseaza sa ne despartim de cand au aflat ca nu am bani. cu primul: nu cred ca ma va ierta vreodata, insa nu si-a revenit de 2 ani dupa despartire si ma vrea inapoi cu orice risc. cu actualul: am crezut in el si inca mai cred ca daca scapa de sub influenta familiei o sa ne fie bine. |
Cu primul: CE probleme face de ti creeaz tie crize si ce "hibe" atat de negre are...
cu al 2 lea dar ce are familia lui mai mult decat tine?
Cu al 2 -lea in cazul in care are vre-o familie de parveniti ( scuzati termenul dar cam asa se numesc elitele sociale care au uitat de pe unde au plecat) , daca e genul de baiat fusta mamii eu zic sa ti iei gandul caci mai tot timpul vei fi "AIA DE NEAM PROST" si te amagesti singura....
eu zic in final cam acelasi lucru.. gandeste te bine daca sentimentele tale pentru fostul sunt suficient de puternice pentru a o lua de la capat si daca langa el ai putea fi fericita.. daca raspunzi NU atunci cauta altul caci eu nu cred ca langa Nr 2 vei mai sta mult sau vei fi fericita langa el.
TweetyGeo spune:
E dificil sa alegi intre doua persoane. La primul nu mai are rost sa te intorci daca nu ai reusit sa-l schimbi. O sa aiba mereu aceleasi "hibe" care te-au facut sa renunti la el, oricat ai incerca sa-l schimbi. Poate ai reusi tu sa te acomodezi cu ele, dar daca ai renuntat deja la el, cred ca nu are rost sa te intorci si sa traiesti langa el cu dezamagirea asta. Totusi gandeste-te ca nimeni nu e perfect.
La al doilea iti spun din start sa renunti. Spui ca s-a destramat totul in jur, ca familia lui nu e de acord sa fiti impreuna. Daca incepeti cu stangul asa va fi mereu. Nu puteti sa renuntati la familia lui si sa fiti singuri pentru ca sunt parintii lui si o sa ajunga sa mearga la ei pe furis si va fi mai rau. Daca te lupti cu ei, chiar daca te accepta o sa fie de dragul lui si o sa stai mereu cu inima indoita. Plus de asta spui ca e neserios, ca prezenta multa incredere si ca acum nu-ti demonstraza ca poate face tot ce s-a laudat ca ar putea face. Daca te-a mintit de la inceput, atunci o sa o faca mereu si nu o sa ai incredere in el niciodata.
Ai 2 posibilitati:
1 renunti la amandoi si astepti un al 3-lea;
2 te intorci la primul.
In nici un caz nu mai stai cu actualul (poate doar pe post de amant daca zici ca e bun la pat)