Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

anna_ivan multa bafta draga mea. Ma bucur ca am gasit pe cineva care face inseminarea tot cu dr ALbu. Ma bucur ca ai gasit puregonul, sper din suflet sa fie luna ta norocoasa si te astept cu noutati. Tu ce problema ai?Cite injectii ti-a dat tie? din z2 pina cand?

noi avem urm probleme> eu chist endometriozic, sotul oligoastenospermie.
6 zile de puregon mi-a dat mie

otpimista pana la lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana multa bafta draga mea, sa fie un succes inseminarea.
Eu fac 5 zile injecti cu puregon de 150 unitati , apoi la eco in z6, abia astept si eu...
tu cind incepi stimularea? iti poti activa PM, ca as vrea sa te intreb mai multe detalii te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! m-am intors de la dr cu vesti nu proaste, ci f proaste. ciclul asta a fost declarat anovulator. daca endo e f bun - 11mm, sg meu folicul a scazut de la 21/15 la 19/19. deci luna asta pas. mi-a dat stimulare cu closti. acum astept sa vad cand vin rusii si incep din ziua 3, apoi in z10 incep din nou cu monitorizarea. asta e! s-a dus si luna asta! multa bafta fetelor care sunt in focuri, celor care asteapta, dar si celorlalte! Doamne ajuta, tuturor!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sorinake capul sus,or sa vina si zile mai bune si luna norocoasa. Cred ca e greu, dar nu avem de ales decit de mers inainte pina vedem visul cu ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sorinake, mie nu mi se pare mic foliculul tau deloc, doctora mea a dat luna trecuta declansare cu pregnyl cand a ajuns la 20mm. Luna asta mi-a facut pregnylul cand folicul avea 19.6mm, iar a doua zi imediat dupa inseminare mi-a facut un eco pe burtica si avea 27mm.Tie cat ti-a zis doctorul ca trebuie sa fie foliculul?

Danutza, eu cred ca tu ai sa spargi gheata luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Ana multa bafta draga mea, sa fie un succes inseminarea.
Eu fac 5 zile injecti cu puregon de 150 unitati , apoi la eco in z6, abia astept si eu...
tu cind incepi stimularea? iti poti activa PM, ca as vrea sa te intreb mai multe detalii te rog?

adriana habar nu am cum sa activez PM.
eu stimularea o incep tot in z2 acuma sunt in ziua 25a CM

otpimista pana la lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

dr nu mi-a spus ca are fi trebuit sa aiba o anume dimensiune, dar de 4 zile nu a mai crescut deloc, iar de ieri pana azi, in loc sa creasca, a scazut. ieri dim era de 21/15, iar astazi 19/19. cam patratos, nu??? totusi, cum poate sa scada un folicul? e posibil asa ceva??as putea totusi sa fac pregnylul? asa poate incerc sa mai salvez ceva si sa incerc macar natural? nu stiu, intreb si eu!!!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Sorinake, eu duminica am facut inseminarea iar pregnylul vineri seara.Vineri la pranz foliculul era de 19 si era bine.Duminica inainte de inseminare dr mi-a mai facut un eco, foliculul era spart deja asa ca s-a trecut repede la faza 2 IA.Asa ca nici eu nu cred ca e prea mic.Tot pe net cineva avea aceeasi pr ca tine in sensul ca i-a scazut foliculul iar un dr i-a dat raspuns in sensul ca acesta nu poate sa scada ci eventual eco sa dea ceva val eronata.No acuma mai departe nu stiu ce sa zic.Multa bafta!

sabine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sorinake, probabil depinde si cum prinde ovarul la eco, dar mi se pare ciudat ca nu ti-a dat declansare cand avea 21mm. Doctora mea mi-a explicat ca declansarea nu se da in functie de zile ci in functie de marimea foliculului si a endometrului.De exemplu, eu am ciclu de 29-30 zile, dar luna asta am facut inseminarea in ziua 11 a CM pentru ca a crescut foliculul rapid si nu mai puteam astepta ziua 14 ca-l pierdeam.Mi-a explicat ca tot ce are peste 18mm si endometru ok e bun de declansat. Eventual sa mai zica si alte fete cum procedeaza alti doctori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Looana, multumesc de raspuns, e frumos sa auzi incurajari!..:-))

Nu-mi pun mari sperante, la varsta mea, ca asa e mai sanatos, sa fii pozitiva dar si realista, in acelasi timp!... Am hotarat sa fac o schema de 1-2 inseminari si pe urma cine stie o sa incerc si FIV, depinde, o sa vad, ca mi-e cam frica...Incerc si eu acum cat mai e timp si tare mult as vrea sa se intample...

Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa pentru tine, sa-ti dea D-zeu noroc in urmatoarele incercari!!!!

Luminits lasa nu te gindi la virsta ,nu e chiar asa de mare diferenta inte noi Important e sa vrei si niciodata nu e prea tirziu.Am vrut sa iti scriu privat dar nu il activat.

Looana

Mergi la inceput